- Konu Sahibi kkaardelen
-
Evet oldumNaptınız regl oldunuz mu ?
Evet oldum
Yükselmez maalesefMerhaba hanımlar benim adetime 6 gun kala beta HCG 2.30 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım yine aynı çıktı 2.30 adetime 2 gün var daha yukselirmi acaba
Sonucun ne olduBugün adet günüm test yaptım silik çizgi çıktı
Yaptığınız gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor olabilir, laboratuvarda sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız başka bir hastanede kan verin benceHala adet olmadım ve 6 tane test yaptım hepsi çift çizgi kanda hala 2.30 acaba laboratuvardami sıkıntı var diye düşünüyorum
Naptınız son durumunuz nedir ?Hala adet olmadım ve 6 tane test yaptım hepsi çift çizgi kanda hala 2.30 acaba laboratuvardami sıkıntı var diye düşünüyorum
Regl oldunuz mu testlerde pozitif kanda negatif çıkıyordu noldu son durumunuz ?Bu sabah days doctor erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı
Adet oldum maalesef. Normalde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk gebe kalınabiliyor diyorlardı ama benim kimyasal gebelikten sonra da hiç olmadı. Kaç ay geçti üstünden. Demekki kısmet değilmişRegl oldunuz mu testlerde pozitif kanda negatif çıkıyordu noldu son durumunuz ?
Hayırlısını versin Rabb’im inşallah sağlıkla hamile kalırsınızAdet oldum maalesef. Normalde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk gebe kalınabiliyor diyorlardı ama benim kimyasal gebelikten sonra da hiç olmadı. Kaç ay geçti üstünden. Demekki kısmet değilmiş
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah teşekkür ederimHayırlısını versin Rabb’im inşallah sağlıkla hamile kalırsınız
Benimkine de bakar mısınız adetime daha 7 gün var, üstelik 4 aylık yeni bir anneyimBen reglidn 4 gün önce yaptığım test negatifti reglinin 2. Günu silik çizgi gördüm 3 Günu beta hcg 348 çıktı sizin de geç döllenme olabilir ama bu bahsettiğinz belirtiler maalesef regl ile aynı ve gebelik daha 4 haftalıkken bile sık idrara çıkma gibi belirtiler maalesef olmuyor bulantı da başlamıyor bence çoğu psikolojiktir