İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bugün 10.günüm sabah idrar testi yaptım negatif ve çok az koyu renkli lekelenme oldu, hamile olma ihtimalim halen var mı? Test yaptığıma pişman oldum, çok üzgünüm

merhaba kızlar bnm 7 gun negatıfdı, sabaha kdr agladım esımle ıkı gun konusmadım 9 gun tekrar ve korkarak denedım yıne negatıf kana 13-14 gunde ıyıce umudumu kestıgım bı qanda baktırdım ve rabbıme cok sukur 4 aylık cırkın bı oglum var
allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın ve umudunuzu kesmeyın hep sızlere dua edıyrm

kızlar ben 9.gün yaptım akşam silik çıktı 10.gün sabahtan yaptım koyulaştı yarın kan testim var.:)))))

Bir doktor arkadaşım bu eczanelerde satılan hamilelik kitlerinin yanlış negatif sonucu çok fazla çıkartma olasılığı olduğundan bahsetti..Yanlışlıkla pozitif çıkma olasılığı ise çok çok düşük bir ihtimalmiş..Eğer çok silik çıktıysa testin son kullanma tarihinde bir sorun olabilir veya ürün bozuk olabilir..Ayrıca ilk 5 dakika içinde aldığınız sonuç kesin sonuçtur daha sonra sonucun değişmesi herhangi birşey ifade etmiyormuş..En sağlıklısı kan testi kızlar hem artık sigortalı hastalar 2 milyon karşılığında polikliniklerde bakılabiliyorlar hiç üşenmeyin gidin garantili olsun sonucunuz..

ay canım ıhsallah ya progynex ıgne ıle esrtrafem kullanıyorum bunların etkısı olabılrımı pekı çok sılık cızgı belli belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…