- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Hastaneden ogrendim tahlil sonucum negatifmis 11 gundur adet olmadim ama hamile de degilim.niye boyle oldu hic anlamadim, eger onumuzdeki ay da adet olmazsam doktorla gorusecekmisim, 1 ay adet gecikmesi o kadar da onemli degilmis.Allahin isine akil erdiremiyoruz tabi, her ay adet olmayalim diye dua ederken bu ay adet olmayi sabirsizlikla bekliyodum cunku tup bebege baslayacaktik.eee adet de olmadim hamile de kalmadim tup bebege de baslayamadim var mi boyle sey yaaa..off Allahim sabir .lmaz:senağlama
arkadaslar ben transferden 10 gün sonra ,ıdrar testı yaptırdım negatıf bır sonuc aldım.bu arada bana tek embrıyo transfer ettıler belkıde tek oldugu ıcın erkenden bellı olmuyor...
belırtılerım var gögsümde sıslık ve damarlarım bellı oluyor kasık agrılarım var basım agrıyor..bence ben hamıleyım ıcımde öyle bır hıs var...
yarın büyük gün....
sonuc bellı olucak...
Canim benim tabiki ben varim benimde oyle cikti11 gundur adet olamadim bizde eylulun ilk haftasi baslayacaktik dort gozle adetimi bekliyorum benim cok sancim var dayanilir gibi degil sasirdim kaldim dr um vucuduna zaman taniyalim dedi bakalim hayirlisi sokturucu hap verdi almayi istemiyorum ama bizde 7. migroya baslayacaktik hayirlisi allahtan siz nerde deneyeceksiniz sabir versin mevlam bizlere inseallah hayirli sonuclar aliriz :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?