- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Şimdi baktım attığını gördüm uğraştım o kadar sabah olmadı sanmistim zaten fotoda belli bile etmiyor 3 tane test yaptim 3 de aynı s3kilde çizgiler çıktı yarın gitmeyi düşünüyorum ınsallah rabbim benimde yüzümü güldürürCanım görünüyor atmşsn foto..ama bunlarla uğraşma git kan ver çıkacak zaten Rabbimin izniyle.. Mutlaka yaz sonucu dua ediyorum sana
Aaa neden ki acaba kişiden kişiye farkediyormu ki bu ilaç ayyy ne bileyim ya çok korkuyorum şimdi doktora gitsem doktor hamilesin dese bile inanmayacam o dereceBana da iğne verildi ama hiçte çift çizgi görmedim yani
Geldim hastaneye kan verdim sonucunu bekliyorum 2 30 da çıkacak ınsallah hayırlısı bakalim dayanamadım ya beklemek çok zorCanım görünüyor atmşsn foto..ama bunlarla uğraşma git kan ver çıkacak zaten Rabbimin izniyle.. Mutlaka yaz sonucu dua ediyorum sana
Igne idrar testini etkilemiyor canim.. kandaki degeri etkiliyor ...Aaa neden ki acaba kişiden kişiye farkediyormu ki bu ilaç ayyy ne bileyim ya çok korkuyorum şimdi doktora gitsem doktor hamilesin dese bile inanmayacam o derece
Peki neden 2 çizgi çıkıyor o zaman daha çok erken degilmi kafam da deli sorular biraz umutlanıyorum sonra da oturuyorum uzerimeIgne idrar testini etkilemiyor canim.. kandaki degeri etkiliyor ...
Cikmadi uzgunumGeldim hastaneye kan verdim sonucunu bekliyorum 2 30 da çıkacak ınsallah hayırlısı bakalim dayanamadım ya beklemek çok zor
Canım sonuç kaç çıktı.. Kan verdim demşsn çok merak ettimCikmadi uzgunum
11.58 buda sanırım iğnenin etkisindenCanım sonuç kaç çıktı.. Kan verdim demşsn çok merak ettim
Canm kusura bakma yeni girebildim. Değer düşük ama yeni yükselmeye başlıyorda olabilir. En iyisi 2 gün sonra bida tekrarla. Hakkında hayırlısı olsun11.58 buda sanırım iğnenin etkisinden
Bu arada benim ilk denememde 3.gün embriyosu 9.gün 18 çıkmıştı. Yani hamileydim ama bebeğimde kromozom bozukluğu olduğu için kaybettim. 2 denemem negatif. 3 denememde ikiz tuttu ama biri gelişmedi çok şükür oğlum 6 aylık şimdi. Sende hemen sıkma canını. Yeni başlıyor olabilir değerin artması.11.58 buda sanırım iğnenin etkisinden
Bence hamilesin canim11.58 buda sanırım iğnenin etkisinden
Canım valla çok duydum öyle küçük değerle başlayıp artanı moralini yüksek tut ve senin ki 3. Gün embriyosu daha yeni başlıyordr artmaya11.58 buda sanırım iğnenin etkisinden
Teşekkür ederim ama gerçekten nedense umutlanamıyorum tabi 7. Gün değeri ama iğnenin etkisinden sanıyorum bilmiyorum ya desteğiniz için teşekkürlerCanım valla çok duydum öyle küçük değerle başlayıp artanı moralini yüksek tut ve senin ki 3. Gün embriyosu daha yeni başlıyordr artmaya
Ya canım ne demek 3. Gün ve 7 gün embriyosu. Sakın moralini bozma hamilesiiinnn inşallah bol bol dua edelim sanaTeşekkür ederim ama gerçekten nedense umutlanamıyorum tabi 7. Gün değeri ama iğnenin etkisinden sanıyorum bilmiyorum ya desteğiniz için teşekkürler
Allah razı olsun eşime soylemedim bile cuma ya tekrarlayacam artık dananın kuyruğu kopacak bakalim hayirlisiYa canım ne demek 3. Gün ve 7 gün embriyosu. Sakın moralini bozma hamilesiiinnn inşallah bol bol dua edelim sana
Testim bugün 0 inmiş umut yok gerçi zaten umudum yok tu da neyse Allah bana nasip etmedi bundan sonra hiç umudum da kalmadı bu benim son şansım di zaten rabbim bir umut benim gibi bu sayfalarda dolaşan dertlesek birini arayan isteyen herkese nasip etsinAllah razı olsun eşime soylemedim bile cuma ya tekrarlayacam artık dananın kuyruğu kopacak bakalim hayirlisi
Üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda tekrar başlarsın. Tek yumurta tek sperm yeter allah ol dedikten sonra. Lütfen inancını ve ümidini kaybetme.Testim bugün 0 inmiş umut yok gerçi zaten umudum yok tu da neyse Allah bana nasip etmedi bundan sonra hiç umudum da kalmadı bu benim son şansım di zaten rabbim bir umut benim gibi bu sayfalarda dolaşan dertlesek birini arayan isteyen herkese nasip etsin
Ne kadar üzüldüm desem az olur.. Bnde 3 kez yaptırdım negatif oldu üzüntünü biliyorum.. Umutsuz olma inşallah Rabbim büyüktür..Testim bugün 0 inmiş umut yok gerçi zaten umudum yok tu da neyse Allah bana nasip etmedi bundan sonra hiç umudum da kalmadı bu benim son şansım di zaten rabbim bir umut benim gibi bu sayfalarda dolaşan dertlesek birini arayan isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim ama malesef artık tüp bebekte yapamayacam eşim mikro tese ameliyatı oluyor her seferinde doktor artık ameliyat olmazsin dedi erkekliği riske girermiş bu son şansımdıÜzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda tekrar başlarsın. Tek yumurta tek sperm yeter allah ol dedikten sonra. Lütfen inancını ve ümidini kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?