İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Merhaba bayanlar 24 ağustosta yazmıştım buraya ilk denemem negatif oldu şimdi tekrar transfer oldum ve 6.gunum test yaptım negatif cıktı uzulmek icin erken mi bilemedim ama üzüldüm bu arada 5.gun blast 2 tane transfer edildi

6. gün erken bence daha bekle. Umutsuz olma Rabbim büyük. İnşallah pozitifi görürsün.

Merhaba kizlar
transfer sonrasi 7. Gün idrar testi yaptim sonuç negatif .... ya içim daraliyor. Aslinda yapmayacaktim ama sabah dişlerimi fircalarken midem bulandi resmen öģürdüm e böyle olunca ..
Yaptigim test hcg degeri 10 dan itibaren gösteriyor.. 7. gün deger en az 10 olmasi gerekmezmi

Mrb kizlar benimde transferimin 4.gunu dayanamayip bi test yapim dedim.4.gun embryosuydu.sonuc kafami karistirdi.siz ne dusunuyorsunuz.?

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba tup bebek tedavisinde 2 adet 5. gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 8. gun idrarda erken gebelik testi yaptim negatif cikti sonucun degisme imkani varmi

arkadaslar merhaba tup bebek tedavisinde 2 adet 5. gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 7. gün idrarda erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı sanırım pozitif diye düşünüyorum ....

Selam herkese günlerdir sessizce burada yazılanları okuyorum. Uzun süredir yazan olmamış buraya. transferin 8. Günü silik bir idrar testim var. Sizce bebeğim benimle mi Test günüm yarın.

Eklentiler

• 82ACCF45-D37A-4088-A0B9-E378ADDA396A.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 372
Selam herkese günlerdir sessizce burada yazılanları okuyorum. Uzun süredir yazan olmamış buraya. transferin 8. Günü silik bir idrar testim var. Sizce bebeğim benimle mi Test günüm yarın.
Transferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Ya da çatlatma iğnesinin üstünden 12+ gün geçti mi o şekilde sorayım?

Bu test negatifmi pozitifmi kizlar yok adet de gelmiyor akşam üstü ysptim sabsh ilk idrarla bakıp adet söktürücü istiyim artık.

Eklentiler

• 20190218_193956.webp
    10 KB · Görüntüleme: 357
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…