- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Benim şansım kalmadı artık ınsallah en yakın zaman da rabbim sana kısmet ederNe kadar üzüldüm desem az olur.. Bnde 3 kez yaptırdım negatif oldu üzüntünü biliyorum.. Umutsuz olma inşallah Rabbim büyüktür..
6. gün erken bence daha bekle. Umutsuz olma Rabbim büyük. İnşallah pozitifi görürsün.Merhaba bayanlar 24 ağustosta yazmıştım buraya ilk denemem negatif oldu şimdi tekrar transfer oldum ve 6.gunum test yaptım negatif cıktıuzulmek icin erken mi bilemedim ama üzüldüm bu arada 5.gun blast 2 tane transfer edildi
Inşallah canım inşallah6. gün erken bence daha bekle. Umutsuz olma Rabbim büyük. İnşallah pozitifi görürsün.
Canim hamilesin buyuk ihtimal hayirli olsunarkadaslar merhaba tup bebek tedavisinde 2 adet 5. gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 7. gün idrarda erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı sanırım pozitif diye düşünüyorum ....
Canım sonucun ne oldu acabaarkadaslar merhaba tup bebek tedavisinde 2 adet 5. gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 8. gun idrarda erken gebelik testi yaptim negatif cikti sonucun degisme imkani varmi
Transferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Ya da çatlatma iğnesinin üstünden 12+ gün geçti mi o şekilde sorayım?Selam herkese günlerdir sessizce burada yazılanları okuyorum. Uzun süredir yazan olmamış buraya. transferin 8. Günü silik bir idrar testim var. Sizce bebeğim benimle miTest günüm yarın.
Canım teşekkür ederim cevap için kan testi yaptırdım pozitifTransferden sonra çatlatma iğnesi yaptın mı canım? Ya da çatlatma iğnesinin üstünden 12+ gün geçti mi o şekilde sorayım?
Süper haber Allah tamamına erdirsin inşallah canımCanım teşekkür ederim cevap için kan testi yaptırdım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?