• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Yani oyle düşünme rabbim ol dedikten sona bire iki bakmaz insallah bu yolda çok tecrübe olmadan kurtulursun nerde yaptirdin
İnşallah cnm ama ben hiçbirşeyi ilk denemede elde edemedim buda ugrastirir ankara başkent de hulusi beyin hastasıyım olmazsa yine onunla devam edecem

İnşallah cnm ama ben hiçbirşeyi ilk denemede elde edemedim buda ugrastirir ankara başkent de hulusi beyin hastasıyım olmazsa yine onunla devam edecem
Bende öyle canim yaa napalim kismet ten öte yol yok ama daha herşey bitmiş değil inşallah tutar
Embriyo kaliten nasıldı biliyormusun kaç tane yuklendi sana

Bende öyle canim yaa napalim kismet ten öte yol yok ama daha herşey bitmiş değil inşallah tutar
Embriyo kaliten nasıldı biliyormusun kaç tane yuklendi sana
Valla kaliteli demişti embriyolog 2 tane hücre sayısı 8c yazıyordu 3. Gün emvriyosu artık bilmiyorum ya allaha emanet ettik olmazsa da çalışırken çok zor olacak ikinci deneme şimdi tatildeim rshattim

Kızlar ya dün sabah silik çıkan testim akşam biraz daha koyulssmisti bende heyecan yaptım bu sabah kesin daha koyu çıkar diye tekrar test yaptım dun sabahki gibi silik çıktı bu şekilde başına gelip kanda pozitif cikan var mi yani sanki önce yükselişe geçip sonra tekrar düştü mu bu hormon anlamadım

Yok ben hiç emin değilim bklm bu sabah tamamen kaybolacak mi çizgi hiç güvenim yok artık idrar testlerine sanırım yükseldi sandığım gün kalçadan protestan iğne olmuştum ona tepki verdi de biraz daha belirgin çıktı test yani hiç güvenilir değil kim bilir bu silik çıkan da neye tepki veriyor sonuçta dışardan bir sürü hormon alıyoruz bu süreçte
yuzde 99 hamılesın cnm..

Yok ben hiç emin değilim bklm bu sabah tamamen kaybolacak mi çizgi hiç güvenim yok artık idrar testlerine sanırım yükseldi sandığım gün kalçadan protestan iğne olmuştum ona tepki verdi de biraz daha belirgin çıktı test yani hiç güvenilir değil kim bilir bu silik çıkan da neye tepki veriyor sonuçta dışardan bir sürü hormon alıyoruz bu süreçte
Ne yaptin canım kan testini verdinmi

Ne yaptin canım kan testini verdinmi
Benim test günüm yarın cnm moralim bozuk bu sabah başka,marka iki testle idrar testi yaptım hayalet bile yok ama su pozitif cikan testimden yoktu elimde o en son dün silik çıkmıştı kafam çok bozuk. Yarın kanda goreyim de uxuleceksem de idrara değil kana uxuleyim alisayim biran once

Benim test günüm yarın cnm moralim bozuk bu sabah başka,marka iki testle idrar testi yaptım hayalet bile yok ama su pozitif cikan testimden yoktu elimde o en son dün silik çıkmıştı kafam çok bozuk. Yarın kanda goreyim de uxuleceksem de idrara değil kana uxuleyim alisayim biran once
İnşallah pozitifi görürsün bu yolda fazla tecrübe edinmeden kurtulursun allah yar ve yardımcın olsun
Buraya da yaz sonucunu hastaneye gidince haber dua dua ederim sana

İnşallah pozitifi görürsün bu yolda fazla tecrübe edinmeden kurtulursun allah yar ve yardımcın olsun
Buraya da yaz sonucunu hastaneye gidince haber dua dua ederim sana
Yarın sabah 9 buçuk gibi sağlık ocağına vericem canım onlar hastaneye yolluyor zaten çok sağol tatlım inşallah bu yolda fazla yipranmam da bebeğime verecek enerjim kalır

Verdim cnm bekliyorum herkesin duasını bekliyorum hiç ümidim de yok ama ışte hayırlısı artık
Olurmu öyle sey hiç umudum yok deme lutfen allahım rahmetine merhametine sığın o en güzel vekildir allah yardımcın olsun sana bi sifre vermediler mi ordan bakarsin sonuçlarina

Bir yıldır her ay doktirdaim her ay musyne bedenen pdikolojikman çok yoruldum hah dedim son kez tüp bebek yaptiesyim son olsun doktor önüne yatmayım ama daha dolduracak cilem var sanırım
Ahhh canım ben kendimi anlatsam agzincir açık dinlersin ne yapalım veren allah hamd edip şükür etekten başka bişey gelmez elden canım kendini yıpratma ben de ilk tedavimde kaç gün durmadan ağladım yemek yemedim ama bak şimdi 5. Denemeye kadar geldim bunuda gordum ilk tedavimi yaptırdığimda ikinci asla diyordum zaten gerek kalmicakki olucak diyordum ama bak öyle dusundugumden beri üzerinden 12 yıl geçti inşallah sen ikinci denemede bebeğine kavuşursun rabbim bi daha bu acıyı yaşatmadan muradına erdirsin insallah

Back
X