• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
arkadaslar bugün transferimin 4 günü blktokist transfer acaba idrar tahlili yaptırsam cıkarmı benim gibi olan arkadaslar ne oluur yardımcı olun

arkadaslar bende 8. günü yaptim ikinci cizgi silik cikti, bugün 10. günü 12. gn kan tahlili yaptiricam bakalim ne cikacak

kizlar bi sorum olucak, blast embiryo ve blktokist transfer nedemek ben bu terimleri hic bilmiyorum, aciklama yaparsaniz sevinirim tesekkürler

arkadaslar bende 8. günü yaptim ikinci cizgi silik cikti, bugün 10. günü 12. gn kan tahlili yaptiricam bakalim ne cikacak

kizlar bi sorum olucak, blast embiryo ve blktokist transfer nedemek ben bu terimleri hic bilmiyorum, aciklama yaparsaniz sevinirim tesekkürler

5. bazen de 6. gün transfer edilen embriyolar canım. hücre sayıları artık sayılamayacak kadar çoğalmış o güne kadar da sağlıkla bölündükleri için tutunma şansları daha yüksek olanlar. ancak sadece çok sayıda ve güzel bölünen embriyoların varsa doktorlar 5. güne gelmesini bekliyorlar herkese olmuyor.

ÇOK ÖNEMLı;;;;;;arkadaşlar transferden 7 gün sonra test yapmaya başladım hergün hemde fortelle hep negatifti 13.gün kan tahliline çağırmışlardı zaten, hele son 3 gün her sabah iki farklı markayla test yaptım.taki 12.güne kadar hep negatifti ama 12.gün sürpriz ... silikde olsa 2 pozitif sonuç aldım bu seferde ben inanamadım, zaten kan tahlil zamanımda gelmişti,hemde üçüz hamileyim buna ragmen idrarda son güne kadar resmen çıkmadı.. yani moralinizi bozmayın umudunuzu yitirmeyin kendinize çok dikkat edin.

ÇOK ÖNEMLİ;;;;;;arkadaşlar transferden 7 gün sonra test yapmaya başladım hergün hemde fortelle hep negatifti 13.gün kan tahliline çağırmışlardı zaten, hele son 3 gün her sabah iki farklı markayla test yaptım.taki 12.güne kadar hep negatifti ama 12.gün sürpriz ... silikde olsa 2 pozitif sonuç aldım bu seferde ben inanamadım, zaten kan tahlil zamanımda gelmişti,hemde üçüz hamileyim buna ragmen idrarda son güne kadar resmen çıkmadı.. yani moralinizi bozmayın umudunuzu yitirmeyin kendinize çok dikkat edin.

Merhaba, bir tek senin cevabın beni rahatlattı... 7. gün yaptım, negatif çıktı, 10. gün yaptım, negatif çıktı, 2 gün sonra kan vereceğim. Destek için teşekkürler...

arkadaşlar merhaba.. aranıza yeni katıldım. tecrübeli arkadaşlara bir sorum var. bu test yaptığınız günler yumurta toplandıktan sonramı yoksa embriyo transferinden sonraki mi?

arkadaslar bende 8.gun yaptım negatıftı yarın tahlıl ıcın hastaneye gıdıcem bakalım nolucak ama o tahlıl bıle ınsanın moralını bozuyo aslında sabredıp 12 gun beklemek lazım

esteryacım mesajı yazdıktan sonra eczaneye gıttım test aldım bugun11. gun ikincı cızcı hafıf pembe cıktı umarım dogrudur yarın yorucez bakalım

merhaba arkadaşlar bende bir şey sorcam benim transfer sonrası 9. gün. idrar testinde iki saat sonra hafif pembe bir gölge çıktı. test fazla beklediği için olabilir mi?

bence 2 saat fazla
ilk 15 dk falan cıkması lazım bence ama tabi uzman degilim bilemem
benim testim 11. gun ilk bej dakkada ikinci cizgi hafif cıkmsıtı :)

denizyıldızım insallah guzelim goreceksin tum kalbimle duacıyım..

senin ilk denemen mi?

benimde ilk esimden bir oglum var 15 yasında
simdiki esimle bebek yapmaya karar verdik
bir bos gebelik oldu
sonra aşılama ile ikiz hamile kaldım gelismedi kalpleri atmadı
simdide cerrahpasada kan pıhtılasma protein falan bi suru testler yaptırdık hamile kal da gel dediler
deniycez tekrar bu ay :)

umarım hepimizin duaları, istekleri gerçek olur. en azından hamile kalabiliyor olman çok güzel bir şey..umarım sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun..

sagol canım cok tesekkur ederim , Allah tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Back
X