- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
arkadaslar bugün transferimin 4 günü blktokist transfer acaba idrar tahlili yaptırsam cıkarmı benim gibi olan arkadaslar ne oluur yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bende 8. günü yaptim ikinci cizgi silik cikti, bugün 10. günü 12. gn kan tahlili yaptiricam bakalim ne cikacak
kizlar bi sorum olucak, blast embiryo ve blktokist transfer nedemek ben bu terimleri hic bilmiyorum, aciklama yaparsaniz sevinirim tesekkürler
ÇOK ÖNEMLİ;;;;;;arkadaşlar transferden 7 gün sonra test yapmaya başladım hergün hemde fortelle hep negatifti 13.gün kan tahliline çağırmışlardı zaten, hele son 3 gün her sabah iki farklı markayla test yaptım.taki 12.güne kadar hep negatifti ama 12.gün sürpriz ... silikde olsa 2 pozitif sonuç aldım bu seferde ben inanamadım, zaten kan tahlil zamanımda gelmişti,hemde üçüz hamileyim buna ragmen idrarda son güne kadar resmen çıkmadı.. yani moralinizi bozmayın umudunuzu yitirmeyin kendinize çok dikkat edin.