İdrar testinde çıkmadan hamile oldugunu ogrenen var mı?

Hayrli olsun canm isin ne guzel bende bu ay baska seylerle ugtstm iste aklma getrmedm bile bKlm cnm :) canm benimde akntm var yani senn gbi hafi hayrlisı kuzum sennde benim gbiyse ya hadi ins iyi haber bizde alrz ins :)
ınsallah canım hayırlısı bakalm ınsallah vardr bıseyler

ne guzel olsun saglıklı olsunda.te bole duyuyrz sonra cıkmazsa bıle ılla cıkcak dıye beklıyrz normal gcıkme olsa bıle.umut oluyo bızede :))
ya bende umutlandırmak istemezdim ama inanın doktorların beni üzmesini başkaları yaşasın istemiyorum.. hiç değilse tamamen umudunu yitirmemeleri için yazıyorum. her gebelik her bünye elbette farklıdır ama geç döllenme gerçeğini inkar edemeyiz

yok canım genede bı umut oluyo ınsana benmde oyle hemen cıkmamaısta mesela cok var oyle ornekler :) benm yengem 7 aylıkken ogrenmıstı hamıle oldgnu yenı dogum yapmıstı sut korur hesabı :)) adet bıle olmus bı sure yanı dusun :)) gec dollenme cok oluyo takıp edıyrz desekte anlayamyrz ne zaman yumurtlama oldugnu

Ben gecikmemim 6.gününde tek bir kere silik cizgi yakaladım, eglencesine yapmıstım testi. Ondan sonrakiler hep negatif cıktı. 11. günde kan testi yaptırdım annemin zoruyla :=) beta hcg 75 cıktı. Üstelik hemsire kan alırken ben hala dalga geciyordum. :) Kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…