İnşallah öyledir sağolun karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor arada oda normalmiş sanırım ilk ay olabilirmişGünün gelmeden önce testin silik çıkması normal korkma. Gebelik hormonun daha çok artmamıştır. Gebelik testleri bozuksa varken yok çıkarır hiç yokken var çıkaran bir gebelik testi görmedim.
Benim 5 gun kala testte hayalet cizgi cikti silik bile degildi merak tan hemen kan verdim 27 cikti sonra iki günde bir verdim meraktan heyecanda 2 kat artti hep cok guzel gunlerdi 1 haziranda ogrenmistim bebisimiİnşallah çok sağolun :)
evet benimde 31 temmuz inşallah ikimiz içinde Hayırlısı olur benim bu akşama kadar hiç akıntım olmamıştı kuru geçiyordu bu gün akıntım başladı günlük ped kullanıyorum sarımtırak bi lekelenmeler oluşmuş yarına adet olmam lazım bakalım yarın sabah neler bekliyor beni :)Eğer bende hamileysem ki inşallah sağlıklı bi şekilde sağlıklı bi bebeğe hamile olurum. Sanırım aynı haftada olacağız sizinle :) son adet tarihim 31 temmuz. Sizin?
Maşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah :) benimde 4 gün kala çok silik. 3 gün kalanın biri çok silik biri az silik. 2 gün kala yani bugün. Normal silik. Bugünkü siliği görmek için gözlerim şaşı olmuyor artık :) yarın yine yapıcam inşallah dahada koyulasacak. Hangi marka ile test yapmıştınız?Benim 5 gun kala testte hayalet cizgi cikti silik bile degildi merak tan hemen kan verdim 27 cikti sonra iki günde bir verdim meraktan heyecanda 2 kat artti hep cok guzel gunlerdi 1 haziranda ogrenmistim bebisimi
İnşallah bakalım. Benimde sarı akıntım var hep. Ama neden olduğunu anlamadım iltihap mı ya da idrar yolu enfeksiyonu falan mı acaba. İnşallah hamileliktendir :) benimki öyle çok düzenli değil adetim ama yarın bir gün olmam lazım. Karnımda adet olacak gibi ağrı var ama o korkutuyor biraz benievet benimde 31 temmuz inşallah ikimiz içinde Hayırlısı olur benim bu akşama kadar hiç akıntım olmamıştı kuru geçiyordu bu gün akıntım başladı günlük ped kullanıyorum sarımtırak bi lekelenmeler oluşmuş yarına adet olmam lazım bakalım yarın sabah neler bekliyor beni :)
valla ne marka bulduysam aldım ılk laboquıcle ögrendım ama ne varsa pıyasada aldım ve hepsınde çıktı cızgıMaşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah :) benimde 4 gün kala çok silik. 3 gün kalanın biri çok silik biri az silik. 2 gün kala yani bugün. Normal silik. Bugünkü siliği görmek için gözlerim şaşı olmuyor artık :) yarın yine yapıcam inşallah dahada koyulasacak. Hangi marka ile test yapmıştınız?
İnşallah canım Allah isteyen herkese versin bizede versin inşallah benimde sancılarım var adet olcakmışım gibi senin belirtilerin nelerdi benim göğüslerim normalde küçükür biraz büyüdü gibi uçlarında kahverengi yerlere damarlar ar ve acaip acıyor du ilk 2 gün şimdi biraz daha iyi ayaklarımın altında ateş varmış gibiydi biraz hatta eşim su getiriyordu ayaklarıma :))) ve birde ani sinirlenmem ve yorgunlukİnşallah bakalım. Benimde sarı akıntım var hep. Ama neden olduğunu anlamadım iltihap mı ya da idrar yolu enfeksiyonu falan mı acaba. İnşallah hamileliktendir :) benimki öyle çok düzenli değil adetim ama yarın bir gün olmam lazım. Karnımda adet olacak gibi ağrı var ama o korkutuyor biraz beni
Bende şimdi evdekilerin dısında bi test daha alıcam ki hastaneye gidene kadar boşuna ümitlenmeyim diye. Hangisi gerçekten doğru pozitif gösteriyorsa onu alıyımvalla ne marka bulduysam aldım ılk laboquıcle ögrendım ama ne varsa pıyasada aldım ve hepsınde çıktı cızgı
Benimde göğüslerin yumurtlama gününden beri büyüdüler ve ağrıyorlar. Ama simdi ağrısına büyüklüğünde azaldı. Ama hala var ağrı ve büyüklük. Uçları ve halkası çok az koyulaştı. Uçları normalde yok gibi ama artık var. Gerçi o her adetten önce oluyor muydu hatırlamıyorum. Yataktan kalkarken falan hep gözüm kararıyor başım dönüyor. Bu normalde de arada olurdu ama bu kadar sık olmazdı. Akıntı var ama sarı. Hamilelikte mi iltihap ya da enfeksiyon mu var onu bilmiyorum. Birde ben yunurtlamadan sonra 50 derece sıcakta hasta oldum. Boğazım ağrıdı falan. Görümce hamilelik şüphem olduğunu bilmediği halde bana şey dedi. Bazılarında genetik oluyor hamile kalmadan önce ya da kalınca hasta oluyorlar bende öyle oldum dedi. Doğruluğu var mıdır bilmem. Öyle çok bi belirtim olmadı benim sanki ya da orduda ben hastalıktan farketmedimİnşallah canım Allah isteyen herkese versin bizede versin inşallah benimde sancılarım var adet olcakmışım gibi senin belirtilerin nelerdi benim göğüslerim normalde küçükür biraz büyüdü gibi uçlarında kahverengi yerlere damarlar ar ve acaip acıyor du ilk 2 gün şimdi biraz daha iyi ayaklarımın altında ateş varmış gibiydi biraz hatta eşim su getiriyordu ayaklarıma :))) ve birde ani sinirlenmem ve yorgunluk
certaın albi miratech bunlar guzel testler cnmBende şimdi evdekilerin dısında bi test daha alıcam ki hastaneye gidene kadar boşuna ümitlenmeyim diye. Hangisi gerçekten doğru pozitif gösteriyorsa onu alıyım
Tamam bunlara bakıyım bencertaın albi miratech bunlar guzel testler cnm
ozaman yarın ve dier gün ikimiz içinde büyük gün Hayırlısı olsun inşallah benim eşimde Mantar vardı ben eczaneden gittim mantar ilacı aldım ikimiz içinde bir hafta arayla içtik sonra benim saman nezlem var ve her sabah defalarca hapşururum gün içindede çok hapşururum artık dayanamayıp alerji ilacımıda alıyordum bunu harici ide kan ilacı alıyordum sonra hamile olduğumu testler söyleyince bıraktım bakalım dua ediyorum inşallah bi sorun olmaz gerçi ilk haftalarda bi sıkıntı olmaz diye biliyorum ama genede korkuyorumBenimde göğüslerin yumurtlama gününden beri büyüdüler ve ağrıyorlar. Ama simdi ağrısına büyüklüğünde azaldı. Ama hala var ağrı ve büyüklük. Uçları ve halkası çok az koyulaştı. Uçları normalde yok gibi ama artık var. Gerçi o her adetten önce oluyor muydu hatırlamıyorum. Yataktan kalkarken falan hep gözüm kararıyor başım dönüyor. Bu normalde de arada olurdu ama bu kadar sık olmazdı. Akıntı var ama sarı. Hamilelikte mi iltihap ya da enfeksiyon mu var onu bilmiyorum. Birde ben yunurtlamadan sonra 50 derece sıcakta hasta oldum. Boğazım ağrıdı falan. Görümce hamilelik şüphem olduğunu bilmediği halde bana şey dedi. Bazılarında genetik oluyor hamile kalmadan önce ya da kalınca hasta oluyorlar bende öyle oldum dedi. Doğruluğu var mıdır bilmem. Öyle çok bi belirtim olmadı benim sanki ya da orduda ben hastalıktan farketmedim
al bi de cok hızlı cıkıodu sonuc şıp dıyeTamam bunlara bakıyım ben
Bende ateşleniyordum ama evde ateş ölçer olmadığı için bilemiyorum çok mu yükseldi ben mi öyle hissediyordum. Ateş tehlikeliyim ama bunlar daha bebek tam oluşmadığında olduğu için bişey olmaz diye umuyorum. Varlarsa eğer gercekten Rabbim sağlık versin onlarada bizede bizim hastalıklarımızdan etkilenmesinler inşallah. Sağlıkla tutunsunlar gelişsinlerozaman yarın ve dier gün ikimiz içinde büyük gün Hayırlısı olsun inşallah benim eşimde Mantar vardı ben eczaneden gittim mantar ilacı aldım ikimiz içinde bir hafta arayla içtik sonra benim saman nezlem var ve her sabah defalarca hapşururum gün içindede çok hapşururum artık dayanamayıp alerji ilacımıda alıyordum bunu harici ide kan ilacı alıyordum sonra hamile olduğumu testler söyleyince bıraktım bakalım dua ediyorum inşallah bi sorun olmaz gerçi ilk haftalarda bi sıkıntı olmaz diye biliyorum ama genede korkuyorum
Bakıyım bulurum inşallah bulamazsam en azından hakkında kötü şeyler söylenmeyen testlerden alırım. Bi tane alacağım zaten suan evde 2 tane bebetime var. Sabah olsun istiyorum hemen yapim koyulaşacakmı onu merak ediyorumal bi de cok hızlı cıkıodu sonuc şıp dıye
İnşallah canım teşekkür ederim güzel temmenilerin içinBende ateşleniyordum ama evde ateş ölçer olmadığı için bilemiyorum çok mu yükseldi ben mi öyle hissediyordum. Ateş tehlikeliyim ama bunlar daha bebek tam oluşmadığında olduğu için bişey olmaz diye umuyorum. Varlarsa eğer gercekten Rabbim sağlık versin onlarada bizede bizim hastalıklarımızdan etkilenmesinler inşallah. Sağlıkla tutunsunlar gelişsinler
İnşallah. Ne demek :)İnşallah canım teşekkür ederim güzel temmenilerin için
koyulasır yap yaa valla ben de heyecan yaptım sımdıBakıyım bulurum inşallah bulamazsam en azından hakkında kötü şeyler söylenmeyen testlerden alırım. Bi tane alacağım zaten suan evde 2 tane bebetime var. Sabah olsun istiyorum hemen yapim koyulaşacakmı onu merak ediyorum
Canim gunaydin ne yaptin koyulasti miAyy çok sağolun yaa bende etrafımdaki kimseye söyleyemiyorum ki kesin değil diye ama birileriyle de paylaşmak istiyorum. Burası çok iyi oluyo destek oluyorsunuz gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?