Cok yeni evliyim daha böylede yıllardur çocuk isteyenlere saygısızlık yapıyomusum gibi oluyo daÇok normal batmalar bel agrilari karin ağrıları çok şiddetli olursa uzan dinlen dr git birde hormona baksinlar kaç yıllık evlisin kaçıncı ay istediginden beri
Aminn Allah razı olsun Allah sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin o takvimi giç kaldırmazsınız inşallah :)hepsi normal tatlım :) artık daha dikkatli ol bebek taşıyorsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
İnşallah canım :) Hamilelerin duası kabul olurmuş teşekkür ederimAminn Allah razı olsun Allah sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin o takvimi giç kaldırmazsınız inşallah :)
Gözün aydın yok canım niye öyle olsun darısı isteyenlere benimde ilk ay olmuştu hey gidi hamilelik günlüğü tutCok yeni evliyim daha böylede yıllardur çocuk isteyenlere saygısızlık yapıyomusum gibi oluyo daama burdaolmayanları falan çok okudum sanırım daha ilk aydan olmayacak benimde diye psikolojim bozulmuştu. Ama çok şükür oldu darısı diğer tüm bekleyenlere
Aa evet çok güzel olur ilerde okuyunca :)Girlost: 42359950 .!.:Gözün aydın yok canım niye öyle olsun darısı isteyenlere benimde ilk ay olmuştu hey gidi hamilelik günlüğü tut
Hamilesin canim. Benim de oyle olmustu. İlk gunlernet cikmiyor. Zaten testlerde de yaziyor. Hafif cizgi pozitif anlamina geliyor diyeArkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. Dün adetime 4 gün vardı. Ve pyro clinic idrar testini yaptım. Ve anında çok çok silik çizgi çıktı. Eşimde görebiliyor. Bugünde eşime test alırdım ama bebe time almış hemde bi sürüyaptım ilk önce. Silik çıktı. İnternette bebe time hatalı test demiş herkes. Hemen aynı idrarla bir daha test yaptım yine bebe time. Oda silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Fotoğraflarda dünkünün çizgisi hiç belli olmuyor. Bugün ilk yaptığım testte hiç belli olmuyor fotoğrafta. Ama biz görebiliyoruz ikisinide. Bugün yaptığım 3.test fotoğrafta belli oluyor. Yardımcı olun lütfen sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bugün Bata 3 gün var. Hastaneye gitme şansım bu sıralar yok malesef. Teşekkür ederim şimdiden.
Bekleyebilirseniz adet gününü beklemeniz en iyisi :)Ya kızlar bisey soracam adetime 2 gün kaldı test yapsam mi yoksa beklesem mi bilemiyorum sizxe ne yapayım tecrubelisiniz dır
Bekleyebilirseniz adet gününü beklemeniz en iyisi :)
Bu sefer hüsran olmaz inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsinBakalim deneyecem beklemeyi yine bi hüsran gözüküyor gibi:) ama Allah tan ümit kesilmez
Canım bende şimdi doktordan geldim şükürler olsun 4,5 haftalık hamileymişim Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin Senin bebişte hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBu sefer hüsran olmaz inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Ayyy hayırlı olsun çok sevindimmm :) :) amin inşallah bende haftaya gidicem. Kese görünmedi değil mi daha sadece kana mı baktılar anlatır mısın biraz? Birde son adet tarihiniz 31 temmuz değil miydi 4 hafta olması gerekmiyor muyduCanım bende şimdi doktordan geldim şükürler olsun 4,5 haftalık hamileymişim Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin Senin bebişte hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kese görünmedi ama ultrasonda baktı doktor sağ tarafta oluşuyor dedi gayet normal dedi kanamaya bakıyor rahimde varmı yokmu diye kan tahlili verdm Bthgc ye baktı idrar verdim bide normal kan ölçümüme baktı kansızmışım bu kadar pazartesi gel gözükür dedi gitcem bakalım canım .Benim hesaplamam göre 4 haftalık olmam lazım son adet tarihim 31 temmuzdu ama kanda 4,5 haftalık çıktıAyyy hayırlı olsun çok sevindimmm :) :) amin inşallah bende haftaya gidicem. Kese görünmedi değil mi daha sadece kana mı baktılar anlatır mısın biraz? Birde son adet tarihiniz 31 temmuz değil miydi 4 hafta olması gerekmiyor muydu
Anladım canım hayırlısıyla oluşur inşallah kese pazartesi görürsünüz :) ilişki neden yasaklandı afedersinde. Daha önce düşük olduğu için mi yoksa hep mi böyle oluyor?bu arada daha Önce düşük yapmıştım düşük olmasın diye ilaç verdi bide kan pıltılaşması varmı diye tahlil istedi şimdilik bu kadar ağır kaldırmayacağım günlük 20 adımda olsa yürüyüş öerdi ilişki yasaklandı aklımda kalanlar bunlar canım
Canım bende şimdi doktordan geldim şükürler olsun 4,5 haftalık hamileymişim Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin Senin bebişte hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol Allah razı olsunHayirli mubarek olsun canım
canım benim düşük tehlikem vardı ona binaen yasakladı ama genelde ilk günlerde yasaklıyor doktorlar ilk kızımdada yasaktıAnladım canım hayırlısıyla oluşur inşallah kese pazartesi görürsünüz :) ilişki neden yasaklandı afedersinde. Daha önce düşük olduğu için mi yoksa hep mi böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?