- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
canim benim de ilk hafta acaip adet olcakmisim gibi karnim agrimisti sonra gecio sonra bida agri baslio zaman zaman o agrilar olmaya devam edio dusun hala var cnk rahim genislio. clearblue tsti ben netten siparis vermistim 15tl di. yanildigini hic duymadim. dier testlerde hep bi yanilma payi var ozellikle erken gebelik testlerine hic guvenmiorm ama bu clear blue da hic duymadim. deneyebilirsin ya da direk kan testi verip butun merakini yenebilirsinInşallahbende hayırlısıyla hamileyimdir. Şuan adet sancısı var bende dizlerim titrer hep olmadan önce. Suandada dizlerim titriyo ağrıyo bugün olacakmışım gibinormal mi acaba bu adet belirtileri
Bugün olmazsam adet ki inşallah olmam. Çünkü suanki ağrılarım yarım saate adet olacağım ağrısı. Yıllardır böyle malesef çok iyi tanıyorum bu ağrıyıcanim benim de ilk hafta acaip adet olcakmisim gibi karnim agrimisti sonra gecio sonra bida agri baslio zaman zaman o agrilar olmaya devam edio dusun hala var cnk rahim genislio. clearblue tsti ben netten siparis vermistim 15tl di. yanildigini hic duymadim. dier testlerde hep bi yanilma payi var ozellikle erken gebelik testlerine hic guvenmiorm ama bu clear blue da hic duymadim. deneyebilirsin ya da direk kan testi verip butun merakini yenebilirsin
Olmazsam eşime aldırıyım başka bi testtatlım gidip eczaneden normal bir test alsana 4-5 tl olanlardan kesin çıkıyor sonuç
canım yok bende olmadım sabah testi tekrarladım artık kesin hamileyim ): çift çizgi çıktı ama adet olcam gibi arada ağrıyor kasıklarım birde bu gün uykudan başımı alamadım ) sende artık bence tereddüt etme hamilesindir inşallahBugün adet günümüz sen oldun mu adet? Ben olacakmışım gibi dizlerim titremeye başladıböyle dizlerim titreyince adet olurum hep gün içinde
stres yapma canim lutfen. sakin ol yeter ki. insalla bebisin seninledir.Bugün olmazsam adet ki inşallah olmam. Çünkü suanki ağrılarım yarım saate adet olacağım ağrısı. Yıllardır böyle malesef çok iyi tanıyorum bu ağrıyıinşallah olmam olmazsam artık ikisinden birini yapıcam
İnşallah bugün bu titreme ve ağrıdan sonra olmazsam artık kesin hamileyimdir zatencanım yok bende olmadım sabah testi tekrarladım artık kesin hamileyim ): çift çizgi çıktı ama adet olcam gibi arada ağrıyor kasıklarım birde bu gün uykudan başımı alamadım ) sende artık bence tereddüt etme hamilesindir inşallah
dikkat et stres yapma Akışına Bırak gelir bebiş inşallah :)) bu bellim belirsizliğin bi kötü tarafı var temizlik yapamıyorum neyse amannn önemli olan şimdilik bebek diyorum yarın misafire ne diyecem bilemiyorum :)))İnşallah bugün bu titreme ve ağrıdan sonra olmazsam artık kesin hamileyimdir zaten
İnşallahhstres yapma canim lutfen. sakin ol yeter ki. insalla bebisin seninledir.
Aynen bide suan anında adet olacakmışım gibi bi ağrı var yattım kaldımdikkat et stres yapma Akışına Bırak gelir bebiş inşallah :)) bu bellim belirsizliğin bi kötü tarafı var temizlik yapamıyorum neyse amannn önemli olan şimdilik bebek diyorum yarın misafire ne diyecem bilemiyorum :)))
Evet bugün sabah yine test yaptım. Yine bebetime. Ve yine pozitif çıktı. Yani dünkü gibi belki bi tık dünkünden koyu. Benimde var karnımda çok az şişlik ama adetten önce hep oluyor bende o yüzden onu belirti saymıyorum. Daha doğrusu şuan korkudan hiç bişey belirti değil gözümdesen testi tekrarladınmı bide bişey sorcam benim karnım çok şiş kızım sürekli anne karnında bebekm var şiş diyip duruyor normalmi bilemedim
Ayy inşallah demi bende öyle düşünüyorum hepside bana denk gelmez heralde. Yinede şimdi hastaneye gidemeyeceğim için başka test aldırıcaö eşime eğer işten gelirken açık bi yer bulabilirsecanım hdi bebetime in birisi bozuk çıktı diyelim hepside yanlış sonuç vermez ki öyle bşey olsa zaten piyasan toplarlar Hayırlı olsun tekrardan hamileliğin
Gözün aydın sağlıkla kucağına al çok heye can yaptımKızlarrr :) ben adet olmadım çok şükür ve bugün kalan son testide yaptım. (Bebetime) ve çok daha belirgin çıktı hatta burda gördüğüm tam çift çizgiler gibi çıktı :) şükürler olsun Allahıma insallah sağlıklıdır. Allahım isteyen dua eden herkese hayırlısıyla nasip etsin bu duyguyu hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatla sınamasın
Allah razı olsun :) aynı adet olacakmışım gibi hatta adetimin ilk günü gibi sancılarım var normal mi sizceGözün aydın sağlıkla kucağına al çok heye can yaptım
Çok normal batmalar bel agrilari karin ağrıları çok şiddetli olursa uzan dinlen dr git birde hormona baksinlar kaç yıllık evlisin kaçıncı ay istediginden beriAllah razı olsun :) aynı adet olacakmışım gibi hatta adetimin ilk günü gibi sancılarım var normal mi sizce
hepsi normal tatlım :) artık daha dikkatli ol bebek taşıyorsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallahAllah razı olsun :) aynı adet olacakmışım gibi hatta adetimin ilk günü gibi sancılarım var normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?