İdrar testleri silik ama bebetime :(

Üstteki dünkü alttaki bugünkü. Koyulaşmışmı sizce? Aslında bugünküde kuruyunca şöyle bi tık daha koyulaşmış gibi azıcık. Yoksa ben kendimimi kandırıyorum

Sanki var gbi biseyler ya. Bende cok test yaptim ama hic boyle silik bile cikmadi. Suan tek kurtaricin kan testi

olur mu yaaa hamılesın ıstee maşalalhhhhh benımkı de boyle oldu her gun yapıom bı gun koyulaşmadı kosa kosa kan vermeue gıttım neredeyse ıkı bucuk kat artmıstı ayyy çok heyecanlı yaa kan testı yaptırsanaaaa

Ben yasadığımız yeri bilmiyorum tek gidemem hastaneye eşimde çalışıyor haftaya perşembe günü izinli sadece. Perşembe gidebiliriz hastaneye mecbur beklicem o yüzden sadece alabilirsek başka marka bi test almaya çalılıcam bi tane ondada böyle çıkarsa inanırım ve ümitli beklerim o bi haftayı :)

Gidip kan testi yapsanız yada hassas idrar testleri var ondan alsaniz sizde rahatlamis olurdunuz. .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testi-yorumlar-misiniz-lutfennn.827818/

bak bu ben hamıle oldugumda actrıgım konu test fotolarımın hepsı var hızlı hızlı foto olan sayfalara bak senın testkerın çok koyu benımkılerden

benimde 4 gün önce ve 3 gün önce ilk yaptığım böyle aynı fotoğrafta belli bile olmuyor onlar hatta. İnanıcamda işte bebetime okması durduruyo beni ama geride düşünüyorum negatif olduğu halde pozitif gösteriyo olsa koyulaşmaz demi hep silik kalır. Hemde 4 gün önce yaptığım başka markaydı ilk onda silik cıktı zaten. Oda yanlış değildir ya tüm hatalı testler beni mi buluyo

cnm benım beta 10 bınlerde ıken bıle kıpkırmızı cıkmadı hıc hep c cızgısınden bı tık daha açık idi yani koyulaşması kıpkırmızı olması cok da gerekmıo onemlı olan cızgının varlıgı

Hmm o zaman Allahın izniyle hamileyim :) sağlıklı olur inşallah :) eşim hevesimi kursağımda bırakıyo testleri gösteriyorum seviniyo görünce geri anında ciddileşiyo belli olmaz kaptırma kendini diyo ama tüm yanlışlıklar beni bulmuyodur heralde

yok yaa hanı negatıf cıkarsa yanlış olabılıyo sonuc ama pozıtıf cıkınca yanlış olaması coook dusuk ıhtımal hadı bakalım sen dedıgın tarıhte kan testıne gıdersen bence keseyı de görur gelırsın artık

Aynen öyle olursa çok iyi olur valla :) çünkü o zamana varsa eğer nerdeyse 5 haftalık oluyo :)

canim benim ilk testim bundan da silikti sonra 3 gun kala iyice koyulasti sonra 2 gun kala digital testle yaotim pozitif cikti en bati 1 gun gecincede doktora gitmistim zaten.

Eklentiler

• 20150420_194959.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 514
  • 20150422_083258.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 526
  • 20150423_153322.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 461
canim benim ilk testim bundan da silikti sonra 3 gun kala iyice koyulasti sonra 2 gun kala digital testle yaotim pozitif cikti en bati 1 gun gecincede doktora gitmistim zaten.
Inşallahbende hayırlısıyla hamileyimdir. Şuan adet sancısı var bende dizlerim titrer hep olmadan önce. Suandada dizlerim titriyo ağrıyo bugün olacakmışım gibi normal mi acaba bu adet belirtileri

Birde bu clear bluenun yanlış gösterme ihtimali yok heralde değil mi kaç tl acaba bu test

Bugün adet günümüz sen oldun mu adet? Ben olacakmışım gibi dizlerim titremeye başladı böyle dizlerim titreyince adet olurum hep gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…