Günaydın. Yaptım ve koyulaşmadıCanim gunaydin ne yaptin koyulasti mi
Ben yasadığımız yeri bilmiyorum tek gidemem hastaneye eşimde çalışıyor haftaya perşembe günü izinli sadece. Perşembe gidebiliriz hastaneye mecbur beklicem o yüzdenolur mu yaaa hamılesın ıstee maşalalhhhhh benımkı de boyle oldu her gun yapıom bı gun koyulaşmadı kosa kosa kan vermeue gıttım neredeyse ıkı bucuk kat artmıstı ayyy çok heyecanlı yaa kan testı yaptırsanaaaa
Aynen onuda mecbur beklicemSanki var gbi biseyler ya. Bende cok test yaptim ama hic boyle silik bile cikmadi. Suan tek kurtaricin kan testi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testi-yorumlar-misiniz-lutfennn.827818/Ben yasadığımız yeri bilmiyorum tek gidemem hastaneye eşimde çalışıyor haftaya perşembe günü izinli sadece. Perşembe gidebiliriz hastaneye mecbur beklicem o yüzdensadece alabilirsek başka marka bi test almaya çalılıcam bi tane ondada böyle çıkarsa inanırım ve ümitli beklerim o bi haftayı :)
benimde 4 gün önce ve 3 gün önce ilk yaptığım böyle aynı fotoğrafta belli bile olmuyor onlar hatta. İnanıcamda işte bebetime okması durduruyo benihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testi-yorumlar-misiniz-lutfennn.827818/
bak bu ben hamıle oldugumda actrıgım konu test fotolarımın hepsı var hızlı hızlı foto olan sayfalara bak senın testkerın çok koyu benımkılerden
Başka bi idrar testi daha alıcam ama hangisi güvenilir bilemedim. Bide var mıdır eczanede her markaGidip kan testi yapsanız yada hassas idrar testleri var ondan alsaniz sizde rahatlamis olurdunuz. .
cnm benım beta 10 bınlerde ıken bıle kıpkırmızı cıkmadı hıc hep c cızgısınden bı tık daha açık idi yani koyulaşması kıpkırmızı olması cok da gerekmıo onemlı olan cızgının varlıgıbenimde 4 gün önce ve 3 gün önce ilk yaptığım böyle aynı fotoğrafta belli bile olmuyor onlar hatta. İnanıcamda işte bebetime okması durduruyo beniama geride düşünüyorum negatif olduğu halde pozitif gösteriyo olsa koyulaşmaz demi hep silik kalır. Hemde 4 gün önce yaptığım başka markaydı ilk onda silik cıktı zaten. Oda yanlış değildir ya tüm hatalı testler beni mi buluyo
Hmm o zaman Allahın izniyle hamileyim :) sağlıklı olur inşallah :) eşim hevesimi kursağımda bırakıyo testleri gösteriyorum seviniyo görünce geri anında ciddileşiyo belli olmaz kaptırma kendini diyocnm benım beta 10 bınlerde ıken bıle kıpkırmızı cıkmadı hıc hep c cızgısınden bı tık daha açık idi yani koyulaşması kıpkırmızı olması cok da gerekmıo onemlı olan cızgının varlıgı
Başka bi idrar testi daha alıcam ama hangisi güvenilir bilemedim. Bide var mıdır eczanede her marka
İnşallah bakıyım hangisi varsa inşallah :)Eki Görüntüle 1616653 Bu iyi ben kullandım. Vardır büyük ihtimal. Inşallah hamilesindir. :)
yok yaa hanı negatıf cıkarsa yanlış olabılıyo sonuc ama pozıtıf cıkınca yanlış olaması coook dusuk ıhtımal hadı bakalım sen dedıgın tarıhte kan testıne gıdersen bence keseyı de görur gelırsınHmm o zaman Allahın izniyle hamileyim :) sağlıklı olur inşallah :) eşim hevesimi kursağımda bırakıyo testleri gösteriyorum seviniyo görünce geri anında ciddileşiyo belli olmaz kaptırma kendini diyoama tüm yanlışlıklar beni bulmuyodur heralde
Aynen öyle olursa çok iyi olur valla :) çünkü o zamana varsa eğer nerdeyse 5 haftalık oluyo :)yok yaa hanı negatıf cıkarsa yanlış olabılıyo sonuc ama pozıtıf cıkınca yanlış olaması coook dusuk ıhtımal hadı bakalım sen dedıgın tarıhte kan testıne gıdersen bence keseyı de görur gelırsınartık
canim benim ilk testim bundan da silikti sonra 3 gun kala iyice koyulasti sonra 2 gun kala digital testle yaotim pozitif cikti en bati 1 gun gecincede doktora gitmistim zaten.Üstteki dünkü alttaki bugünkü. Koyulaşmışmı sizce? Aslında bugünküde kuruyunca şöyle bi tık daha koyulaşmış gibi azıcık. Yoksa ben kendimimi kandırıyorum
Eki Görüntüle 1616607
Inşallahbende hayırlısıyla hamileyimdir. Şuan adet sancısı var bende dizlerim titrer hep olmadan önce. Suandada dizlerim titriyo ağrıyo bugün olacakmışım gibicanim benim ilk testim bundan da silikti sonra 3 gun kala iyice koyulasti sonra 2 gun kala digital testle yaotim pozitif cikti en bati 1 gun gecincede doktora gitmistim zaten.
Birde bu clear bluenun yanlış gösterme ihtimali yok heralde değil mi kaç tl acaba bu testcanim benim ilk testim bundan da silikti sonra 3 gun kala iyice koyulasti sonra 2 gun kala digital testle yaotim pozitif cikti en bati 1 gun gecincede doktora gitmistim zaten.
Bugün adet günümüz sen oldun mu adet? Ben olacakmışım gibi dizlerim titremeye başladıozaman yarın ve dier gün ikimiz içinde büyük gün Hayırlısı olsun inşallah benim eşimde Mantar vardı ben eczaneden gittim mantar ilacı aldım ikimiz içinde bir hafta arayla içtik sonra benim saman nezlem var ve her sabah defalarca hapşururum gün içindede çok hapşururum artık dayanamayıp alerji ilacımıda alıyordum bunu harici ide kan ilacı alıyordum sonra hamile olduğumu testler söyleyince bıraktım bakalım dua ediyorum inşallah bi sorun olmaz gerçi ilk haftalarda bi sıkıntı olmaz diye biliyorum ama genede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?