Of insallah bugün okadar içlendimkiii olmuyor diye mucize olurdubnmde boleydi adete 2 gun kala ertesi gunde kan testi yaptmhamleydm ama bnm ki annda bole olmstu
brtane dha yap istersen icn rhtlasn insallh hamilesn ben hamilym ins sende hmlesn isteyn hetks hamle kalr insllhOf insallah bugün okadar içlendimkiii olmuyor diye mucize olurdu
Benim adete 2-3 gün var daha bide idrara öyle sıkışık degildim belki ondandır bilemedim yada test bozuk benim sabrımla oynuyor
Bak canım bu senin attığın test resimleri renk ayarıyla oynayınca ikinci çizgi görünüyo rahatlıkla hamilesin hayırlı olsun :)Konu bulamadım acmak istedim kizlar az önce test yaptım biliyordum tabiki de poztif cikmicagini yaptım attim kenara bi 7-8dk sonra negatifti fakat 20 dk sonra tekrar elime aldim ve kafami karışıtırdı sizce ??
Ayyyyy ağlarımmm cıkarsaaaa inanamiyorumm bunu hic denemek aklıma gelmediBak canım bu senin attığın test resimleri renk ayarıyla oynayınca ikinci çizgi görünüyo rahatlıkla hamilesin hayırlı olsun :)
Bende öyle düşünüyorum:/ valla sabah cikmazsa da aglarim artıkYarın sabah ilk idrarınla yapmanı tvsiye ederim hem anneler günü sürpriz olur bence var
Koyamam canım ya nasıl heycanlandın büyük olasılıkla hamilesin canım :)Ayyyyy ağlarımmm cıkarsaaaa inanamiyorumm bunu hic denemek aklıma gelmedi
Bugun baska birinin hamilelik haberini kutladik içime bi cöktü okadar üzüldümki insallah Rabbim yüzümüze gülüyodur:)Koyamam canım ya nasıl heycanlandın büyük olasılıkla hamilesin canım :)
İnşallah canım rabbim yarın güzel habetini almayı nasip etsin inşallah ama dediğim gibi sen hamilesin :) bende şuan 31+6 hamileyim ve test yaptığımda seninki gibi oldu sonradan belirginleşmeye başlamıştı :)Bugun baska birinin hamilelik haberini kutladik içime bi cöktü okadar üzüldümki insallah Rabbim yüzümüze gülüyodur:)
Ayy yaa insallahhhh evde test stoğu yapmıştım ama elim gider gibi oluyo sonra korkuyorum of bilemedim insallah vardirİnşallah canım rabbim yarın güzel habetini almayı nasip etsin inşallah ama dediğim gibi sen hamilesin :) bende şuan 31+6 hamileyim ve test yaptığımda seninki gibi oldu sonradan belirginleşmeye başlamıştı :)
Sağol canım inşallah . kız test yaptın mı ilk idrarınla ?????????Ayy yaa insallahhhh evde test stoğu yapmıştım ama elim gider gibi oluyo sonra korkuyorum of bilemedim insallah vardir
Sanada Rabbim kolay dogum nasip etsin sag salim kucagina al melegini canm
Yaptım canım şimdi ve kocaman bir negatiffSağol canım inşallah . kız test yaptın mı ilk idrarınla ?????????
Canım bence iki gün bekle öyle yap. Bir de adetine kaç gün varYaptım canım şimdi ve kocaman bir negatiffsanki hic olmicakmis gibi pff
2 günüm falan var dahaCanım bence iki gün bekle öyle yap. Bir de adetine kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?