Valla testler de negatif gösterince gögüsler de sis sivilceler de cıktı umut yokkDur bakalım hemen umıtsuzluğa kapılma
Üzülme canım denemeye devam et ve kafana takmamaya çalışValla testler de negatif gösterince gögüsler de sis sivilceler de cıktı umut yokk
Merhaba canım kullandığın testin markasını öğrenebilir miyim ben lab ilr başlayan marka test kullanıyorum ve hep silik çizgi çıkarıyor artık kullanmıcam çünkü bende 11 aydır bekliyorum ve olmadı henüz bebeğimaynen belki akşama bitane yaparım ama bakalım
Ben hamileyken göğüslerim şiş be sivilcem de vardı,idrar testim de sonradan çift çizgi oldu,saatler sonra..Valla testler de negatif gösterince gögüsler de sis sivilceler de cıktı umut yokk
Ay umarm ama o malum his olur ya insanin icinde o his var işte kasıklarımdada o adet sancisi kalmadı ya hic umudum hic sansli olmadim öyle yaniBen hamileyken göğüslerim şiş be sivilcem de vardı,idrar testim de sonradan çift çizgi oldu,saatler sonra..
Bende laboquick kullaniyorum farkli markaya yönelicemMerhaba canım kullandığın testin markasını öğrenebilir miyim ben lab ilr başlayan marka test kullanıyorum ve hep silik çizgi çıkarıyor artık kullanmıcam çünkü bende 11 aydır bekliyorum ve olmadı henüz bebeğim
bozuk bu galiba tekrarla bence bunu ssen canımKızlar bna da bakın bi dün test yaptım dağıldı biraz bozuk gbi ama baya belirgin çıktı çizgi sbh yne yaptım belli belirsz bşy çıktı kafam karıştı iki gün sonra mı tekrarlym güvenemedim ben bunlara
Alttaki yeni yaptığım zaten ondan sonrakibozuk bu galiba tekrarla bence bunu ssen canım
hmm fotoğraf cok parlak cıkmış belli olmuyor tam ama sanki var gibi böle daha mat olsa görünür mü acabaAlttaki yeni yaptığım zaten ondan sonraki
Hamilelik var gibi canımSizve var mı hayalet çizgi
Ayy çok teşekkürler cevabınız için. İnş bu sefer vardırHamilelik var gibi canım
İnsallah canım ama sanki var ikinci çizgi soluk bir pembelikAyy çok teşekkürler cevabınız için. İnş bu sefer vardır
Soluk pembe bende gördüm ilk idrarla bakarsanız daha iyi olur sankiSizve var mı hayalet çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?