İdrar testleri

Dimi Yani inşallah görürüz gördügümde bi göbek atarım heralde:d
Sen beni gör alllaaahhh tutmayın beni akşam yatarken rahme soğan koyarsan sabahda ağzın soğan kokarsa hamile değilmişsin kokmazsa hamileymişsin bunu duydun mu hiç

Sen beni gör alllaaahhh tutmayın beni akşam yatarken rahme soğan koyarsan sabahda ağzın soğan kokarsa hamile değilmişsin kokmazsa hamileymişsin bunu duydun mu hiç
HAhahaha hayırr duymamıştım bende milliyetde bir haber var onu okuyorudm diş macununa idrar bırakırsan köprürüse hamilesin köpürmezse degilmişsin

HAhahaha hayırr duymamıştım bende milliyetde bir haber var onu okuyorudm diş macununa idrar bırakırsan köprürüse hamilesin köpürmezse degilmişsin
Bende beyaz diş macununa dökülen idrarda diş macunu maviye dönerse hamileyi okuyordum tam hepsi palavra mesela sabuna idrar dökersen boloncuk olursa hmileymişsinnn yanlış oldunu bile bile yapıyorummmmmm hepsini

Biraz önce afedersin iç çamaşırımda çok az iki damla pembelik gördüüüüümmm

Aa bu belki iyiye işarettir bilemedimkii valla bende çamaşır suyuyla olanı denemiştim yokluktan delirmece sanırım yapılanlar:d

Aa bu belki iyiye işarettir bilemedimkii valla bende çamaşır suyuyla olanı denemiştim yokluktan delirmece sanırım yapılanlar:d
Çamaşır suyunu dün yaptım hamile çıktı birisi annesine yaptırdı oda hamile çıktı menopozlu teyzenin

Bilmiyorum bat 18 ya çatlatma iğnesinde biraz erken olabiliyor inşallah bir işarettir

Çamaşır suyunu dün yaptım hamile çıktı birisi annesine yaptırdı oda hamile çıktı menopozlu teyzenin

Bilmiyorum bat 18 ya çatlatma iğnesinde biraz erken olabiliyor inşallah bir işarettir
Evet onlarn tümü yalan ya hadi bakalim insallah benim yine hic umudum kalmaddı insallah aşılama da fayda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…