- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Ahahahh vallahi ya herkezde doğru çıkar bizda tersi olur...Valla bence bizde var bir sıkıntı sanırım bizim vucut olayı yanlıs anlamış
Dimi Yani inşallah görürüz gördügümde bi göbek atarım heralde:dAhahahh vallahi ya herkezde doğru çıkar bizda tersi olur...amannn ne var yani şöyle koyuca bi pozitifi görsekde bayram etsek o gün
Sen beni gör alllaaahhh tutmayın beniDimi Yani inşallah görürüz gördügümde bi göbek atarım heralde:d
HAhahaha hayırr duymamıştım bende milliyetde bir haber var onu okuyorudm diş macununa idrar bırakırsan köprürüse hamilesin köpürmezse degilmişsinSen beni gör alllaaahhh tutmayın beniakşam yatarken rahme soğan koyarsan sabahda ağzın soğan kokarsa hamile değilmişsin kokmazsa hamileymişsin bunu duydun mu hiç
Bende beyaz diş macununa dökülen idrarda diş macunu maviye dönerse hamileyi okuyordum tamHAhahaha hayırr duymamıştım bende milliyetde bir haber var onu okuyorudm diş macununa idrar bırakırsan köprürüse hamilesin köpürmezse degilmişsin
Aa bu belki iyiye işarettir bilemedimkii valla bende çamaşır suyuyla olanı denemiştim yokluktan delirmece sanırım yapılanlar:dBende beyaz diş macununa dökülen idrarda diş macunu maviye dönerse hamileyi okuyordum tamhepsi palavra mesela sabuna idrar dökersen boloncuk olursa hmileymişsinnn yanlış oldunu bile bile yapıyorummmmmm hepsini
Biraz önce afedersin iç çamaşırımda çok az iki damla pembelik gördüüüüümmm
Çamaşır suyunu dün yaptım hamile çıktı birisi annesine yaptırdı oda hamile çıktı menopozlu teyzeninAa bu belki iyiye işarettir bilemedimkii valla bende çamaşır suyuyla olanı denemiştim yokluktan delirmece sanırım yapılanlar:d
Evet onlarn tümü yalan yaÇamaşır suyunu dün yaptım hamile çıktı birisi annesine yaptırdı oda hamile çıktı menopozlu teyzenin
Bilmiyorum bat 18 ya çatlatma iğnesinde biraz erken olabiliyor inşallah bir işarettir
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz kızzz o ne demek öyle inşallaaaahhhh hamişizdirEvet onlarn tümü yalan yahadi bakalim insallah benim yine hic umudum kalmaddı insallah aşılama da fayda görürüz
Ne biliyim böyle cok isterken olmuyor ya kırıyor insanın umudunu ister istemez bakalm sabah tekrarlicam ama hic sanmiyorum tabideİnşallah aşılamaya gerek kalmaz kızzz o ne demek öyle inşallaaaahhhh hamişizdir
Ne biliyim böyle cok isterken olmuyor ya kırıyor insanın umudunu ister istemez bakalm sabah tekrarlicam ama hic sanmiyorum tabide
Aynen sende yaptıkca gönder buraya ins kalmışızdırBi tekrarla bakalım ne olacak resminide paylaş
Bu saatden sonra yapmam heralde perşembe herşey belli olcak inşalaaahhhh iyi haberlerimizi veririz canımmAynen sende yaptıkca gönder buraya ins kalmışızdır
İnşallah canımHaberleşiriz ozaman hayırlısıyla poztifleri görelim
Dur bakalım hemen umıtsuzluğa kapılmaYaptım canım şimdi ve kocaman bir negatiffsanki hic olmicakmis gibi pff
Allah butun isteyenlere nasip etsin insOf insallah bugün okadar içlendimkiii olmuyor diye mucize olurdu
Benim adete 2-3 gün var daha bide idrara öyle sıkışık degildim belki ondandır bilemedim yada test bozuk benim sabrımla oynuyor
Benim mi? Sabah test yapmadım adet olurum diye yarın ya adet günümSabahki testin şu an ne durumda merak ettim,atmadıysan bi bak
Aminnnnn i sallahAllah butun isteyenlere nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?