İdrar testleri

2 günüm falan var daha
Canım benim en son adet olmam gereken gün 10 Mart tı
8 Mart ta test yapmıştım hiç bir şey çıkmadı
Elimde fazla test vardı umudum da yoktu açıkçası pozitif çıkacağına dair ama çok silik çıkmıştı. Yani adet günümde gördüm ama inanılmaz silikti. Resim de atarım sana bence senin ki de pozitif gibi görünüyor

Hayırlı olsun canm
Benm dünki pozitif gibiydi ama saabah yaptıgımda hicbisi yoktu oyuzden umut edemiyorumda

Ay ağlama canım bende dün aynı durumdaydım aglicaktim tuttum kenidmi bizimde olcak Allahin izniyle ne zamandir istiyorsunuz
6 aydır istiyorum 10 ay önce bir düşüğüm oldu...

Doktorada gidiyorum bir karşılığı olsun istiyorum artık bir pozitifi koyuca göreyimm..RAbbim inşallah hepimize bir bebiş bağışlar bu ay çok umutluydum inşallah umudum bitmez

Daha var günün şimdiden aglama :) hem bak hamile kalabilmissin pozitif düşün demek daha onun bi zamanın var insallah 4 güne alırsn güzel haberler

Daha var günün şimdiden aglama :) hem bak hamile kalabilmissin pozitif düşün demek daha onun bi zamanın var insallah 4 güne alırsn güzel haberler
İnşallah canım bu ay çok istiyorum umarım 4 gün sonra bebeğimi kesin öğrenirim

Buda benim sabah yaptıgım test artık sararmaya başlamış

Eklentiler

• 20170514_125527.webp
    4 KB · Görüntüleme: 98
Amin canım inşallah rabbiö hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sende durumlar nasıl
Salı adet olursam haftaici aşılama için görüşücem nerdeyse 1 buçuk yıldır istiyorız ama olmadi hicbiseklde bakalim saliyi bekliyorum testlere de güven yok bi öyle bi böyle cıkıyor

Salı adet olursam haftaici aşılama için görüşücem nerdeyse 1 buçuk yıldır istiyorız ama olmadi hicbiseklde bakalim saliyi bekliyorum testlere de güven yok bi öyle bi böyle cıkıyor
Vallahi idrar testlerinede fazla güven yok özelemi gidiyosun devletemi ? Aşılama ne kadarmış canım inşallah ona gerek kalmaz

Üstekiler dünden digeri bu sabah . Millette tam tersi olur git gide silik cıkar bende tam tersi silik kaybolur hay benim şansıma

Eklentiler

• 20170514_133146.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 89
Evet, özele gidiyorum 1700-2000 arasi gibi birsey demişti doktor net fiyatı haftaiçi alırım artık
Hmm iyiymiş parası 6 aydır doktora gidiyorum ilaçlar muane bilmem ne derken kaç milyar harcadım, aşılama yaptırsaydım keşke diyorumm rabbim inşallah bunlara gerek duymadan hamile kalmamızı sağlar

Hmm iyiymiş parası 6 aydır doktora gidiyorum ilaçlar muane bilmem ne derken kaç milyar harcadım, aşılama yaptırsaydım keşke diyorumm rabbim inşallah bunlara gerek duymadan hamile kalmamızı sağlar
Valla bana artık normal yoldan olmicakmiş giib geliyır artık yaptırmadıgm test film kalmadi

Üstekiler dünden digeri bu sabah . Millette tam tersi olur git gide silik cıkar bende tam tersi silik kaybolur hay benim şansıma
Kız aynı bende de öyle olugor şahsen bizlerdemi bir anormallik var heralde

Valla bana artık normal yoldan olmicakmiş giib geliyır artık yaptırmadıgm test film kalmadi
Bende herşeyi yaptırdım hiç bir sorunumuz yok 3.kez çatlatma vurdurdum. Menogon femara kullandım vallahi bilmiyorum kafam iyice gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…