Geçmiş olsun size. Çok sağolun yardımınız içinKim temizlerse temizlesin eline eldiven taksin. İdrar yolları enfeksiyonu lanet bisey. Hastanelik olmadim ama bende gecirdim ve surekli tekrarlıyor kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun size. Çok sağolun yardımınız içinKim temizlerse temizlesin eline eldiven taksin. İdrar yolları enfeksiyonu lanet bisey. Hastanelik olmadim ama bende gecirdim ve surekli tekrarlıyor kendini
edicem artık ilk iş çamaşır suyu alıyorum :)bulasabilir canım dikkat et
Eltinden başlarsak tek cümle yok artık
Wc den de bulaşıyor wc ye giren önceki bayandan da bulaşıyor
Bazende erkekten cinsel yolla bulaşıyor
Kısacası kadın olmak zor fındık hep risk altında![]()
Gerçekten mi ya çok teşekkür ederim iyi ki söylediniz içim rahatladı bi nebze de olsa. Öyle yapıyorum zaten ben ailemin yanına gittiğim için her hafta çamaşırlarımı orda yıkatıyorum :)idrar yolu enfeksiyonu bulaşıcı bi hastalık değil. Bu sorunu yaşamış bir insan olarak söylüyorum. uzun seneler yaşadım fakat ailemden kimseye bulaşmadı böyle birşey yok. Bulaşıcı olan hastalıklar farklı. Sadece iç çamaşırlarınızı ayrı yıkamanızı öneririm
Hiç korkmayın bulaşmaz kesinlikle :) Arkadaşınız da kendisini sıcak tutsun verilen antibiyotikleri ihmal etmesin düzenli kullansın çabucak atlatır. Geçmiş olsunGerçekten mi ya çok teşekkür ederim iyi ki söylediniz içim rahatladı bi nebze de olsa. Öyle yapıyorum zaten ben ailemin yanına gittiğim için her hafta çamaşırlarımı orda yıkatıyorum :)
Çok sağolun ben de söyledim ilaçlarını düzenli kullanması gerektiğini falan dikkat eder umarım :)Hiç korkmayın bulaşmaz kesinlikle :) Arkadaşınız da kendisini sıcak tutsun verilen antibiyotikleri ihmal etmesin düzenli kullansın çabucak atlatır. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun yaBol bol çamaşır suyu dökün o çıktıktan sonra.Dikkatli olun.Bende anneannemde kalınca bulaşmıştı...Çok çekmiştim...
Geçmiş olsun yaDikkat ediyorum artık Allahtan şubat tatili geldi de evime gidiyorum rahat rahat tuvalete gireceğim
![]()
İçiyorum içiyorum sağolun cevabınız için :)Bende cok yasarim ama bulastigini gormedim bol bol su icin hatta surahinin icine limon dilip atin cok iyi geliyo
Artık çok dikkat ediyorum hiç belli olmuyor nerden ne bulaşacağı geçmiş olsun size deBen de geçenlerde aynı sebepten acillik oldum
Lökosit 500 çıkmış
Doktor çok yüksek dedi
Gece gitmiştik serum verdi
Ben oncesinde bir hafta boyunca hastane kontrollerim olduğu için surekli hastane tuvaletini kullanmak zorunda kalmistim
Sanırım ondan oldu ama berbat bir durum
Evliyim ve her an tekrarlayabilir
Kullandığınız tuvaletlere çok dikkat edin ve tuvalete girmeden önce de mutlaka ellerinizi yikayin
Merhaba arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve oda arkadaşım geçen gün çok ağrısı olduğu için yurda ambulans geldi ve hastaneye gitti ağır derecede idrar yolu enfeksiyonu varmış . ben internetten baktım ama net bir şey bulamadım aynı tuvaleti kullanıyoruz bana da bulaşabilir mi ? Bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim