Idrarda bol lökasit

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar uzun zamandır yesil akintim vardi 4 bucuk aylik hamileyim .3 aydir hic idrar tahlili yapilmadi !!!! Yesil akintim var dedim bi doktorda idrar tetsi yapalim demedi en son ben istedim nol lokasir cikti daha sonucu doktora gostermedim.basina boyle bi durum gelen var mi

bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu gebelerde sık görülüyormuş o da hamileliğinde geçirmişti. Ayaklarını sıcak tut koru kendini ve doğal antibiyotikler (soğan sarımsak gibi) beslenmeni öneririm.

Merhaba. Endişelenmeyin. Benim gebeliğin ilk kontrolünde lökosit 155 lökosit esteraz +++ cıktı. Yani aşırı yüksek enfeksiyon.Dr ilaç verdi tek kullanımlık. Çok şükür 6 ya düştü. Bir de dr gebelikte kafaya takılacak en son şey diye nasihatte bulundu .Geçer üzülmeyin..

Cok tsekkur ederim

Bol lökosit bende de çıktı.Tek kullanımlık şase vermişti.

Bir de ebe nemli kalmasın iyice kurulan çamaşırını sık değiştir deyince korkudan gidip 20 tane falan çamaşır aldım.Ütüleyerek kullandım çamaşırları.

Normal zamanda da ütüleyen var da ben o kadar yetemiyorum açıkçası

Muhtemelen doktorunuz da söyleyecektir, bol su tüketmenizde fayda var, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…