- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi Sudenizyol
-
Laboquickte cok belli o bende kullanmadan önce baktım t yeri belli allah allah dedim hattaKullanmadan dikkatli bakarsaniz paketi acar acmaz t cizgisi silik.bir sekilde ztn oluyor cogunda
yaa ben 3 yıldır laboquıck kullanıyorum ikinci çizginin gölgesini bile göremedim daha
Benimki buna çok benzerdi hatta daha bile silikti diyebilirim. Gebeydim sonuç olarakEki Görüntüle 2294185
arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Adete 7 gün var 3 gündür ovulasyon koyu çıkıyor. Bu sabah da gebelik testi böyle oldu. Sizce olabilir mi?
Benimki buna çok benzerdi hatta daha bile silikti diyebilirim. Gebeydim sonuç olarak
Vallahi bende ilk 10 dakika da sadece tek çizgi vardı. Misafirlikte olduğumuz için çöpe atmadım, sarıp cantama koymuştum. Ertesi gün çöpe atarken peçete açılınca görmüştüm ikinci çizgiyi, ama nasıl silik. Şimdi oğlum 8 aylık. Hiç umutsuz olmayın, ikinci silik çizgi çoğu kereler gebeligi gosteriyor
[
Bnece yok canım malesef Rabbım tez zaman versın inş hepımıze. Bende de kasıklarım da yanma oluyor gecen de böle oldu adet oldum. Umutlanmak istemıyorum. Daha var adetimeKonuyu hortlatmak gibi olacak ama bende laboquick kullandım tam adete 1 gün kala silik çizgi çıktı yani hayal görmüyorsam var mi yok mu sizce
Eki Görüntüle 2305673
her güne 3 i test yaptım bu şekilde çıktı aslında resimde net gözükmüyor. Aslında bunlar boş çünkü testte 3 gün üst üste böyle gördükten sonra 5.günü regl oldum şu an çok az ama diyorumki acaba kimyasal mıydıBnece yok canım malesef Rabbım tez zaman versın inş hepımıze. Bende de kasıklarım da yanma oluyor gecen de böle oldu adet oldum. Umutlanmak istemıyorum. Daha var adetime
Bu arada inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBnece yok canım malesef Rabbım tez zaman versın inş hepımıze. Bende de kasıklarım da yanma oluyor gecen de böle oldu adet oldum. Umutlanmak istemıyorum. Daha var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?