idrarda silik çizgi

kıslar hepınıze tsk ederim guzel dualarınız ıcın
herkesın kandılı mubarek olsun ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN IHSALLAH
kan verdım sonuc 2.30 cıkıcak çok heyecanlıyımmmm

canım arkadaşım hadi ver sende o güzel hamileyim haberini bitanem bu mübarek günde rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım benim:CüvCüv:

arkadaslar 1 saat once yaptım testı tek cızgıydı sımdı baktım ıkıncı cızgı barız cıkmıs bılıyorm 5 dk sonrası guvenılır degıl ama ne bıleyım sevınesım geldı paylasmak ıstedım :)

kızlar söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama lütfen aşırı heyecan ya da stres yapmayın, bunların bebişlere faydası yok.

ipek cim bence sen de bir kan tahlili yaptır, madem dayanamayıp yaptın. en azından ikide bir idrar yapıp gerilmezsin.

ipekcım ınsallah pozıtıftır senınde sonucun rabbiim hepimizin yuzunu guldursun:Saruboceq:

ınsallah canlarım Rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu mubarek gunlerde

9. una kadar sabredecegım once test yaptırmayacagım sabredebılırsem tabıkı
hakkımızda hayırlısı

inşallah hamilesindir nazcım bizlerede moral olur vallahi kendim kan vermiş gibi heyacanlıyım biran önce sonuç çıksada bizleride müjdeli haberinle sevindirsen saat yaklaştı bir an önce bizede haber ver merakta bırakma canım

bence acele etme bekle inş. güzel olacak eğer olmasaydı bu değerde 7 gibi bir rakam olmazdııı dikkat et kendine dinleeenn ve 12 günü bekle inş..hayırlısı ile gelecekler annelerine

ins cnm inan kalbim senle her siteye girdiğimde topiği kontrol ediyorum bu mübarek günün hatrına rabbim sanada bi evlat verir inş :Saruboceq:

ıhsallah canımya çok dusuk geldı bana gercı dondurulmuslarda 14 15 gune beklemek gerekıyormus benım daha bugun 8.gunum
kıslar eşime soylıyımmı sızce

Canım senı heveslendırmek ıstemem ama benımde 7. Gun sılık cızgı cıktı ama cok sılıktı sonra 8. Gun yaptım cızgılerr hafıfı renklenmeye basladı 10.gun belırgın oldu bayagı ınŞ canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…