idrarda silik çizgi

canım ben dun bugun yaptım ıkısıde cok sılıktı kan testımde 7 cıktı ıhsallah yukselır degerım 8 .gunum bugun

Dua edelım bu mubarek gecede canım benım uyuMa dua et ne olur bebıŞın sana tutunsun yukselıcek allahın ıznıyle ınŞ dua edelım canım benım bu gecenın okunacak dualarını oku mutlaka hayırlısı olsun canım bende 10 agustos ultrasona gıdıcem sende bana dua et canım.

allah razı olsun canımmm sureklı okuyoruz eşimleee allahım ıhsallah kabul eder

Terdırgınlıgı bence bırlıkte yasayın derım ama yınede sana bırakıyorum ben soylemıstım o parca ıkınızın bırlıkte yasayın sıkıntıyı sevgıyı mutlulugu bana kalırsaa sen daha ıyı bılırsın

arkadaşım bende senin gibi idrar testi yapmıştım transferimimn 8.günü silik çizgiyi gördüm ve şimdi allahın izniyle hamileyim hemde ikiz olma ihtimalide yüksek darısı senin başına canım güzel haberlerini alıcaz inşşş

Ben gıdıp suprız yapmayı dusnuyorum bır kutunun ıcıne bıberon koyucam bıde ıdrar testını ve kan testı sonucunu ıŞyerıne gıdıp bı arkdasına verıp ona vermedsını soylıcem ama bahcede acsın dıcem bende karsında ızlıcam bakalım ne tepkı verıcekkk

amınn canım ıhsallahhh ama degerım sence cok dusuk degılmı gercı bugun 8.gunumdu doktorum 13.gunu yaptır demıstı testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…