- 30 Haziran 2020
- 84
- 62
- 3
- 42
- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
İlk dakikalrda ciktiysa olqbilir resmi varsa atarmisinBöyle olupta hamile olan kaç kişi? Adetime dört gün kala yaptım silik çizgi cikti, sizede oldumu böyle
Yuklenmiyor bu türlüİlk dakikalrda ciktiysa olqbilir resmi varsa atarmisin
Benim ilk 5 dk da cikqn testlerim de kan negatif cikmisti o yuzden ilk 3dk ya inanirim hepFotoğraf varsa yorum yapabiliriz
Ilk 10 dk da çıktıysa yerindeyse çizgi vardır
Evet var ama yükleyemiyorum nedense, keşke gosterebilsemFotoğraf varsa yorum yapabiliriz
Ilk 10 dk da çıktıysa yerindeyse çizgi vardır
Kişiden kişiye okadar çok değişiyor ki haklısın .Benim ilk 5 dk da cikqn testlerim de kan negatif cikmisti o yuzden ilk 3dk ya inanirim hep
Bagzi insandq kuruma cizgisi bile hamilelik cikiyo ama bana catmadi nedenseKişiden kişiye okadar çok değişiyor ki haklısın .
Canim bu resim şekli var yukarı sağda gülücüğun yanında ona baş galerinden seç ve yükle olur ozamanEvet var ama yükleyemiyorum nedense, keşke gosterebilsem
Bende bir kaç defa yanıldım hele bir kere 2. Çizgi çıktı resmen ama negatif oldu tabikiBagzi insandq kuruma cizgisi bile hamilelik cikiyo ama bana catmadi nedense
İkinci çizgi iki saat sonra cikipta hamile olan okdr çok okudumki forumda kafam karıştı. Çok az bile silik ikinci çizgi olup hamile olanda çok fazlaKişiden kişiye okadar çok değişiyor ki haklısın .
Iste umutlanmadan emin olmak senin icin en iyisi kuruma cizgisine hiç guvenmem kaç kere çıktı bende eskiden .İkinci çizgi iki saat sonra cikipta hamile olan okdr çok okudumki forumda kafam karıştı. Çok az bile silik ikinci çizgi olup hamile olanda çok fazla
Bak bunlar da kan negatif cikmistiBende bir kaç defa yanıldım hele bir kere 2. Çizgi çıktı resmen ama negatif oldu tabiki
En iyisi adet geçince kan vermek
Bak canim bu testleri yaptigim aksam kan negatiftiBende bir kaç defa yanıldım hele bir kere 2. Çizgi çıktı resmen ama negatif oldu tabiki
En iyisi adet geçince kan vermek
Aaa çok şaşırdım kimyasal olmuştur belki baya pozitif ya testlere de güven kalmadı yani inşallah herkes istediğine kavuşur en kisa zamandaBak bunlar da kan negatif cikmisti
Bak canim bu testleri yaptigim aksam kan negatiftiEki Görüntüle 2656923
Kuruma çizgisi 2 3 saat sonra oluşan 2. Silik çizgi canımKoruma çizgisi nedir feminas?? Dediğin şekilde denedim yine olmuyor
Kimyasal olsa kanda azda olsa cikardiAaa çok şaşırdım kimyasal olmuştur belki baya pozitif ya testlere de güven kalmadı yani inşallah herkes istediğine kavuşur en kisa zamanda
Aaaa ama çok net ikinci çizgi, şaşırdım gercekten.Bak bunlar da kan negatif cikmisti
Bak canim bu testleri yaptigim aksam kan negatiftiEki Görüntüle 2656923
Haklısın valla gebeligimi böyle cizgiyle öğrendim çok şaşırdım o yüzden nasıl negatif olur diyeKimyasal olsa kanda azda olsa cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?