- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
İlk baktiginda cizgi varmiydi belirdimi hemen eger oyleyse gebesinBenim zaten üç oğlum varbu dördüncü ılıcak eğer varsa, ama daha önce hiç idrar testi yapmadığım için sizlerden yardim almak istedim. Hamileliklerimde hemen belirti vermiyor, anlayamıyorum 3 gebelik geçirmiş olmama rağmen
bütün çocukların sağlıklı uzuuun ömürleri olsun inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. Kız çocukta ayrı bi güzeldirOh masallah Rabbim gonlune gore versin benimde 3yasinda kiszim var ömru uzun olsun diger kizimdahaftasinda dogsaydi 3aylik olacakti benim Rabbim sana bagislarin yavrunu
Gercekten oyle kizim oldugu icinmidir bilmem kiz cocugu gordumu icim sizlar Rabbim ikisinide tattirsin insallah sagliklabütün çocukların sağlıklı uzuuun ömürleri olsun inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. Kız çocukta ayrı bi güzeldir
yarın gidip tekrar bı test alıp yapicam ve yuklenene kdr ugrasicam.5 dakika sonra fln çıktı hafif bı çizgiİlk baktiginda cizgi varmiydi belirdimi hemen eger oyleyse gebesin
En buyuk nigmet saglikbütün çocukların sağlıklı uzuuun ömürleri olsun inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. Kız çocukta ayrı bi güzeldir
Gercekten oyle kizim oldugu icinmidir bilmem kiz cocugu gordumu icim sizlar Rabbim ikisinide tattirsin insallah saglikla
[/QUO
Var o zamn canim bence sen direk kan veryarın gidip tekrar bı test alıp yapicam ve yuklenene kdr ugrasicam.5 dakika sonra fln çıktı hafif bı çizgi
Of çok merak ettim senin testi de son adet tarihin kaçtıyarın gidip tekrar bı test alıp yapicam ve yuklenene kdr ugrasicam.5 dakika sonra fln çıktı hafif bı çizgi
Kan vermeye gottinmi canimYani hiç çalışmadığımız bir ay oldu da diyebilirim
Merhaba kızların annesi, kan vermeye gidemedim çünkü çok halsizim, kolum kalkmıyorHanimlar nasilsiniz zeynepmina haber varmi yaptinmi test
Bende merak ettim Tuğçe hanımı, sanki pozitif bı haber verecek gibi geliyor banaKan vermeye gottinmi canim
Son adet tarihim 6 Haziran ama 23 Haziran'da bı kanamam oldu, hatta karnım ağrıdı bende bunun üzerine kaynamış sut, maydonuz ve vicks buharına oturdum, bunun üzerine birkaç damla daha geldi ve kesildiOf çok merak ettim senin testi de son adet tarihin kaçtı
O halsizlik bendede var sizdeki bebekten acaba benimki neden merqk ettim sabahtan buyana bakiyirum meraktqn sanki ben sonuc alacak gibiMerhaba kızların annesi, kan vermeye gidemedim çünkü çok halsizim, kolum kalkmıyorşimdi idrar testi aldırdım ama yolda geliyor, yapar yapmaz yazarım
İnsallahBende merak ettim Tuğçe hanımı, sanki pozitif bı haber verecek gibi geliyor bana
Yaaaa kıyamamO halsizlik bendede var sizdeki bebekten acaba benimki neden merqk ettim sabahtan buyana bakiyirum meraktqn sanki ben sonuc alacak gibi
Test geldi yaptım ama ikinci bı çizgi çıkmadı, demekki yokYaaaa kıyamamkapı çaldı çalacak, test yolda, bende heyecanlıyım, bakalım ne çıkacak, ama havada çok bunaltıcı, o yuzdende olabilir benimki
Hicmi yok aa dunki niye oyle ciktiki acabaTest geldi yaptım ama ikinci bı çizgi çıkmadı, demekki yoktugcenin pozitif sonucunu alırız insallah
Resim atamiyormusunTest geldi yaptım ama ikinci bı çizgi çıkmadı, demekki yoktugcenin pozitif sonucunu alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?