- 30 Haziran 2020
- 84
- 62
- 3
- 42
- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
Bende çok şaşırdım, tekrarlasanizmi acaba kan testiniAaa çok şaşırdım kimyasal olmuştur belki baya pozitif ya testlere de güven kalmadı yani inşallah herkes istediğine kavuşur en kisa zamanda
Mesela kuruma cizgisiKoruma çizgisi nedir feminas?? Dediğin şekilde denedim yine olmuyor
Sanirim üzerinden zaman geçmiş canım adet görmüş bile olabilirBende çok şaşırdım, tekrarlasanizmi acaba kan testini
İnşallah en kısa zamanda her iki testtede pozitif çıkar ve çifter çifter bebislerin olurHaklısın valla gebeligimi böyle cizgiyle öğrendim çok şaşırdım o yüzden nasıl negatif olur diye
Allah razı olsun ben hamileyim suan ama duan için çok sağolİnşallah en kısa zamanda her iki testtede pozitif çıkar ve çifter çifter bebislerin olur
Bu bitanesi bendede var ikincisi çok silik ama zaten adetime 3-4 gün kala yapmıştım. Keşke yüklenme foto anlamadım neden yuklenmiyoooorMesela kuruma cizgisiEki Görüntüle 2656927
İlk dakikalarda ciksa hayalet cizgiyede raziyom ama saatler sonra cikiyorBenimde silik çıktı başta iki üç gün sonra yaptım sonra iki çizgide kesinlesmistu ama çok araştırdım silik çizgi çıkınca yeni olduğu için çok belli olmuyormus testte yinede en doğrusu bu kaç gün bekleyin ya da kan testi yaptirin
Ay masallah Rabbim kucagina almayi nasip etsin kac aylikAllah razı olsun ben hamileyim suan ama duan için çok sağolinşallah nasip etsin herkese Rabbim
Ne guzeeeeel, çok sevindiiiiiimAllah razı olsun ben hamileyim suan ama duan için çok sağolinşallah nasip etsin herkese Rabbim
Gebelik olabilir benimde böyle çıktı çünkü inşallah hayırlısı olsunKızlar 22.30 gibi Ovülasyon yaptım böyle çıktı normalde 28 30 günde bir adet olurum bugün 28.gün ne düşünüyorsunuz
Ya bebek ya yumurta insqllah bebektirKızlar 22.30 gibi Ovülasyon yaptım böyle çıktı normalde 28 30 günde bir adet olurum bugün 28.gün ne düşünüyorsunuz
Çok net ikinci çizgi, denemeye değerKızlar 22.30 gibi Ovülasyon yaptım böyle çıktı normalde 28 30 günde bir adet olurum bugün 28.gün ne düşünüyorsunuz
8 hafta 2 günlük allah razı olsunAy masallah Rabbim kucagina almayi nasip etsin kac aylik
Hcg de böyle çıktı ama işte 1.5 yıl olmuştur alalı o yüzden güvenemedim jelatinliydi kapalıydı yaniGebelik olabilir benimde böyle çıktı çünkü inşallah hayırlısı olsun
Genetikmi yapildi size bende 5ay once kaybettim bebegimi bizde yeni verdik kan eylule ancak belli olacak8 hafta 2 günlük allah razı olsun
Bende 2 Dusuk yaptim kan pihtilasmam var inşallah sağlıkla ilerler tedbir ve dua ile
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Yaa başka bir test daha yapmalisinHcg de böyle çıktı ama işte 1.5 yıl olmuştur alalı o yüzden güvenemedim jelatinliydi kapalıydı yani
Evet canım genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı işte zorlu bir süreç zor oluyor ama Rabbim mukafatini veriyorGenetikmi yapildi size bende 5ay once kaybettim bebegimi bizde yeni verdik kan eylule ancak belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?