- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
Yarın kan testine gideyimYaa başka bir test daha yapmalisin
Yenimi yqptin bariz anne oluyorsun insallahHcg de böyle çıktı ama işte 1.5 yıl olmuştur alalı o yüzden güvenemedim jelatinliydi kapalıydı yani
Banada haber et ya çok. Heyecanlı inşallah vardır sağlıklı hayırlı evlat aminYarın kan testine gideyim
HCG de boyle net ve belirginse kesin gebelik vardır bence, tabi en kesin sonucu kan tahlili söyler. İnşallah vardırHcg de böyle çıktı ama işte 1.5 yıl olmuştur alalı o yüzden güvenemedim jelatinliydi kapalıydı yani
Yani 1.5 saat önce falan yaptımYenimi yqptin bariz anne oluyorsun insallah
Bir daha ki ay tüp bebeğe başlayacak biri için şok etkisi yarattı diyebilirimBanada haber et ya çok. Heyecanlı inşallah vardır sağlıklı hayırlı evlat aminhepimize
Haber vermeyi unutma hayirli olsunYani 1.5 saat önce falan yaptım
Yaaaa inşallahhhhh lütfen dua edin 2 yıldır bekliyoruzHCG de boyle net ve belirginse kesin gebelik vardır bence, tabi en kesin sonucu kan tahlili söyler. İnşallah vardır
Allahım inşallah vardır ya mucize işte tam umut kesersin pat buradayım derBir daha ki ay tüp bebeğe başlayacak biri için şok etkisi yarattı diyebilirim
İnşallah güzel haberler vermek nasip olurHaber vermeyi unutma hayirli olsun
Yani hiç çalışmadığımız bir ay oldu da diyebilirimAllahım inşallah vardır ya mucize işte tam umut kesersin pat buradayım der
Ayyy çok heyecanlı4kisiyiz sanirim ikisi hamile masallah darisi konu sahibine
Çok teşekkürler hepiniz çok iyi moral oldunuz banaBirbirimizin heycanina ortak oluyoruz nkdr güzel bi duygu, merakla bekliyoruz yarını
Benim zaten üç oğlum var4kisiyiz sanirim ikisi hamile masallah darisi konu sahibine
Oyle olur zaten benimkiler tup bebek iki kizin arasinda dogal yolla gebe kaldim tek seferle ama dustuYani hiç çalışmadığımız bir ay oldu da diyebilirim
Keşke önceden de böyle olsaymış bizimde öyle. Oldu 2 veya 3Yani hiç çalışmadığımız bir ay oldu da diyebilirim
Oh masallah Rabbim gonlune gore versin benimde 3yasinda kiszim var ömru uzun olsun diger kizimdahaftasinda dogsaydi 3aylik olacakti benim Rabbim sana bagislarin yavrunuBenim zaten üç oğlum varbu dördüncü ılıcak eğer varsa, ama daha önce hiç idrar testi yapmadığım için sizlerden yardim almak istedim. Hamileliklerimde hemen belirti vermiyor, anlayamıyorum 3 gebelik geçirmiş olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?