iDRARiM. Cok utaniyorum

Bilmiyorum dedimya psikolojik galiba. Anlatinca anlatilcak bisi degil.. Tutunca sanki icimde hos bi duygu oluyodu. Salak kafam

yanlış anlamayın psikoloji mezunu biri olarak irdelemek isterdim bunu =) neyse sizi rahatsız etmeyeyim ilgimi çekti cidden büyük tuvaletini tutmaktan zevk almayı biliyordum da idrar bi yenilik oldu =) acaba aynı şey midir ki neyse sustum :1:

İdrarınızı tutarken hoşlanmanızın sebebi nedir yani ne hissediyorsunuz ki hoşunuza gidiyor?
Özellikle neden sigara içerken bir de?
Cidden merak ettim...

Sanırım idrar tutmak az da olsa cinsel zevk veriyor. Küçük bir google araştırması yaparak anladım bunu. İdrar kesesinin yaptığı baskıdan ötürü olan bir şeymiş bu, mantıklı.
Şimdi bunu dedim ama konu sahibi nasıl bir tepki verir bilemem. :26: Bunun bekaretle alakalı olmadığını bilse yeter sanırım.

Konu sahibi ne der bilemem ama büyük ihtimal o hoşluk cinsel hazdır çünkü bağlantılı şeyler.
Her neyse mesane sarkması olabilir doktor büyük ihtimal tuvalet esnasında 5 saniye arayla idrarını tutup, tekrar yapmanı bunu bi'idrar esnasında 3 kere tekrarlamanı isteyecektir.

Vaji. tedavisinde bile bu öneriliyo o bölgedeki kasları tanıyıp, hükmedebilme amaçlı. Her yönden faydası var yani sağlık sorunu olmasa bile ilerleyen yaşlardaki wc problemleri için akla geldikçe yapılmalı.

Geçmiş olsun.

aman ha diyeyim çok büyük sakıntılara sebebiyet verebiliyor.ben çektim bu yüzden...yanlız benimki takıntıydı..bi dönem evimin dışında başka wc'ye girememe gibi bi takıntım vardı.hatta bu yüzden gün boyu su içmediğimi bilirim..kızlar sakın tutmayınn....salıverin gitsin:52::52:

Son düzenleme:
şeker hastalığı üzerinde durun derim.hafife alınacak bir şey değil.öyle tutmakla felan bu duruma gelinmez

hastalığınızın ismi üriner inkontinas
bi kaç hapla ve mesane egzersizi ile geçer

burda bence önemli olan idrarınınızı tuttuğunuz için böbreğe yapılan baskı ve zarar

hazır dr a gitmişken ki inşallah gitmeden okursunuz IVP (ilaçlı renki böbrek filmi ) çekimi isteyin
hem böbreğinizi hem mesanenizin ne durumda olduğunu görürsünüz
bu arada üroloji bölümüne gideceksiniz

geçmiş olsun

Trsekkur ederim cevaplariniz icin.. Ama soranlara aciklik getirim cinsel bi hazla kesinlikle alakasiz yemin ederim.. Sadece her idrarim geldiginde ilk sigara gelir aklima icer sonra tuvalete giderdim.. Yani kesinlikle cinsellikle alakali birsey degildi. Öyle olsa onuda acik acik der fikir alirdim

hastalığınızın ismi üriner inkontinas
bi kaç hapla ve mesane egzersizi ile geçer

burda bence önemli olan idrarınınızı tuttuğunuz için böbreğe yapılan baskı ve zarar

hazır dr a gitmişken ki inşallah gitmeden okursunuz IVP (ilaçlı renki böbrek filmi ) çekimi isteyin
hem böbreğinizi hem mesanenizin ne durumda olduğunu görürsünüz
bu arada üroloji bölümüne gideceksiniz

geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim cevap icin

Back
X