Tabii ki değersiz değil ama adam doğru söylediğinizi bilemez ne yazık ki.Ücretsiz akbili vardı zaten sadece güncelleme yapmadığı için yetersiz bakiye yazıyordu, ya her şeyden önemlisi o bi şehit yakını bu kadar değersiz mi ya
Yalan söylediğimizi nerden düşünecek o zaman? O adam insan olsa şehit yakını diye onca kartı var kızın o kadar sorgulamazdıTabii ki değersiz değil ama adam doğru söylediğinizi bilemez ne yazık ki.
Arkadasm bi kaç kart daha gösterdi şehit yakını olduğunu ispatlamak için her türlü haklı cıkarŞoförun tavrini bilemem ama adam da emir kulu. Bir nevi gorevini yapiyor.
Birgun otobuse bindim. Genc bi kadin 65 yas ustu karti basti. Adam kizdi ve hakliydi. Boyle cok kandirmaya calisan var.
Uzuldum arkadasiniza. Hemen yenilesin kartini.
Benimki abonman olmadı sanki ben düşünmedim mi orasınıŞöförün tutumu tabiki çok yanlış ama arkadaşınız da şehit yakını olsa bile kartını güncellemeliydi güncelleme olmadan olsaydı zaten karta gerek olmazdı. Yada arkadaşınızın adına siZ basıp ortamı yumuşatmaya çalışsaydınız.
Şehit yakınının yeni yılda şehit yakını gelemeyeceğine göre güncellemek neden?
Ne saçma birşey!
Ha şoför bir yerde haklı sistem kabul etmiyorsa ama rencide etmek nedir çok çok ayıp :/
Size düşünemediniz dediğimi hatırlamıyorum. Odunluğu bir kenara bırakın zira size bir yararı olacağını sanmıyorumBenimki abonman olmadı sanki ben düşünmedim mi orasını
Şoför anlayışlı olmak konusunda sadece güzelce izah edebilirdi,empati yapıp sessizce anlatabilirdi onun dışında bizden olsun diyemezdi kural kaide böyleyse.
Aynen arkadaşım bende buna takıldım.
Yani bu kişi 2017de şehit yakını, 18de değil mi yani neden güncelletiyorlar.
**
Ha devletin kuralı kaidesi, eyvallah ama. Şehit yakını mertebesi değişen bi durum olmadığı için anlayışlı davranılabilinirdi bence.
Şoför anlayışlı olmak konusunda sadece güzelce izah edebilirdi,empati yapıp sessizce anlatabilirdi onun dışında bizden olsun diyemezdi kural kaide böyleyse.
Art niyetli birisi şikayet edebilir bedava yolcu alıyo istediğinde, diye. İşinden olur belki de.
Olayın kendisi saçma o düzenlenmeden daha çok yaşanır bu olaylar maalesef :/
Kesinlikle haklısın.
Asla değersiz değil,ama şöförde emir kulu.Nasil kendi kafasina göre belediye adına "tamam bizdensin" diyebilir ki.Hadi bir şoför dedi iki dedi,mutlaka bir yerde patlak verecekti.Ücretsiz akbili vardı zaten sadece güncelleme yapmadığı için yetersiz bakiye yazıyordu, ya her şeyden önemlisi o bi şehit yakını bu kadar değersiz mi ya
Güncelleyeceği yer ona çok ters bi yerdeydi o yüzden gidememişti, şehit yakını olduğuna dair bi kaç kart ne de gösterdi resmen ispat etti ama adam ciddiye almadı alaycı bi tavırla cvb verdi ve inin diye durdu buna daha çok canımız sıkıldı teşekkür ederim yorumunuz için.Asla değersiz değil,ama şöförde emir kulu.Nasil kendi kafasina göre belediye adına "tamam bizdensin" diyebilir ki.Hadi bir şoför dedi iki dedi,mutlaka bir yerde patlak verecekti.
Güncelleme işlemi çok mu zor , çok mu uzun ki arkadaşınız ihmal etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?