İETT şoförü

Şoförun tavrini bilemem ama adam da emir kulu. Bir nevi gorevini yapiyor.

Birgun otobuse bindim. Genc bi kadin 65 yas ustu karti basti. Adam kizdi ve hakliydi. Boyle cok kandirmaya calisan var.

Uzuldum arkadasiniza. Hemen yenilesin kartini.
Arkadasm bi kaç kart daha gösterdi şehit yakını olduğunu ispatlamak için her türlü haklı cıkar

Şöförün tutumu tabiki çok yanlış ama arkadaşınız da şehit yakını olsa bile kartını güncellemeliydi güncelleme olmadan olsaydı zaten karta gerek olmazdı. Yada arkadaşınızın adına siZ basıp ortamı yumuşatmaya çalışsaydınız.

Benimki abonman olmadı sanki ben düşünmedim mi orasını

Şehit yakınının yeni yılda şehit yakını gelemeyeceğine göre güncellemek neden?
Ne saçma birşey!

Ha şoför bir yerde haklı sistem kabul etmiyorsa ama rencide etmek nedir çok çok ayıp :/

Aynen arkadaşım bende buna takıldım.
Yani bu kişi 2017de şehit yakını, 18de değil mi yani neden güncelletiyorlar.
**

Ha devletin kuralı kaidesi, eyvallah ama. Şehit yakını mertebesi değişen bi durum olmadığı için anlayışlı davranılabilinirdi bence.

Keske video cekseydiniz
Cok uzuldum
Sosyal medyada boyle angutlari rezil kepaze etmek lazim

Plaka varsa, plakayı, otobüs numarasını, saat ve yeri belirterek Beyaz Masa isimli şikayet yerine şikayet edin. BİMER ve CİMER de olabilir ama emin değilim ilgilenirler mi.

Şoför anlayışlı olmak konusunda sadece güzelce izah edebilirdi,empati yapıp sessizce anlatabilirdi onun dışında bizden olsun diyemezdi kural kaide böyleyse.
Art niyetli birisi şikayet edebilir bedava yolcu alıyo istediğinde, diye. İşinden olur belki de.

Olayın kendisi saçma o düzenlenmeden daha çok yaşanır bu olaylar maalesef :/

Kesinlikle haklısın.

Ücretsiz akbili vardı zaten sadece güncelleme yapmadığı için yetersiz bakiye yazıyordu, ya her şeyden önemlisi o bi şehit yakını bu kadar değersiz mi ya
Asla değersiz değil,ama şöförde emir kulu.Nasil kendi kafasina göre belediye adına "tamam bizdensin" diyebilir ki.Hadi bir şoför dedi iki dedi,mutlaka bir yerde patlak verecekti.
Güncelleme işlemi çok mu zor , çok mu uzun ki arkadaşınız ihmal etti.

Şikayet etseniz de bir sonuç alamazsınız. O kartların her yeni yıl girdiğinde ya da girmeden gidilip bir Akbil bayisinde güncellenmesi gerekiyor. 5 dakikalık iş.
Bu gözler neler gördü. İnsanlar çok dolandırıcı. Arkadaşınız öyle değil tabiki ama şoförler de ne yapsın? Koca adam ilkokul çocuğunun öğrenci Akbil’ini kullanıyordu. Birisi dedesinin yaşlılık kartını diğeri engelli kardeşinin kartını kullanıyordu.
Bu yüzden temkinli yaklaşıyorlar. Arkadaşınıza söyleyin Akbil bayisinden güncellesin, 5 dakikasını almaz.
Rencide etmesi hiç hoş değil tabiki ama bu zamanda maalesef kimseye güven olmuyor. Şoförlerin maaşından kesiliyor bu tarz şeyler.

Belki biri düşürdü, arkadaşınız kartı buldu, o yüzden de güncelleyemeden kullanıyor, şoför nerden bilebilir ki? Her şeyin bi usulu, bi olması gerekeni var, keşke arkadaşınız defalarca mağdur olma riskine hiç hiç girmeseydi zamanın da yaptırsaydı. O yüzden şikayet etmekle uğraşmayın bence, siz duygusal bakıyorsunuz ama adam da işini yapıyor, haklı çıkar.

Güncelleyeceği yer ona çok ters bi yerdeydi o yüzden gidememişti, şehit yakını olduğuna dair bi kaç kart ne de gösterdi resmen ispat etti ama adam ciddiye almadı alaycı bi tavırla cvb verdi ve inin diye durdu buna daha çok canımız sıkıldı teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…