arkdaşınızın durumuna üzüldüm maalesef ama kartı güncelletmeliydi. bile bile binmiş, veya tek kullanımlık bilet alsaydı. çok pahalı bir şey değil. adamın da çok rencide ettiği bir durumu göremedim görevini yapmış. ne kadar çok suiistimal eden var biliyor musunuz? dha geçen burada okudum üyelerden birisi arkadaşımın öğrenci kartı ile metrobüs kullanıyorum yazdı övüne övüne. şoförler her gün bin tane insanla uğraşıyor. şehit yakını diye ayrıcalıkları sınırsız olamaz ki.kabul edemem ne dedi arkafasımda ben şehit yakınıyım yapmayın böyle ne dedi adam alay edercesine konuştu durakta durdu ya başkasından alın basın ya da inin ne diye
Aynen arkadaşım bende buna takıldım.
Yani bu kişi 2017de şehit yakını, 18de değil mi yani neden güncelletiyorlar.
**
Ha devletin kuralı kaidesi, eyvallah ama. Şehit yakını mertebesi değişen bi durum olmadığı için anlayışlı davranılabilinirdi bence.
Ben yıllar önce şikayet etmiştim. Hatta elimde plaka olmamasına rağmen baya ilgilendiler. Siz şansınızı deneyin.Plakası neyi var beyaz masaya dediler onlarda hep orayı haklı görüyormus
yok kardeşim ben de varımSofore hak veren bir tek ben miyim? Siz sikayet etseniz de hakli cikmsazsiniz karti guncellememis cunku. Bu basli basina bir sebep zaten. Madem soylendi niye oturdunuz inseydiniz o sahne yasanmadan...
güncellenmemiş siz de söylüyorsunuz.Belki onu bir başkası kullanıyor.Adam kural neyse onu uygulamış ne söz söyledi de rencide etti onu söyleyin ona göre yorum yapalım.O şoför mesaisinde dünya kadar insanla uğraşıyor.Her güncellemeyene geç dese ne olur hakka girmemiş ,siz de rencide etti diyorsunuz.O söylemeseydi emin ol o arkadaşın hala güncellemeyecektiBugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
küfür etmemiş hakaret etmemiş, kız ısrar edince sinirlenmiş o da. kimse sinirlerini aldırmış değil trafikte bütün gün direksiyon sallıyor, herkesin gönlünü yapmak zorunda değil bence. sonuçta haksız bir şey istiyor altı üstü bir güncelleme onu da yapamadıysan ısrar etmeyeceksin. şikayet edecekmiş bir de. ne zaman bu kadar yüzsüz bi millet haline geldik.Sofore hak veren bir tek ben miyim? Siz sikayet etseniz de hakli cikmsazsiniz karti guncellememis cunku. Bu basli basina bir sebep zaten. Madem soylendi niye oturdunuz inseydiniz o sahne yasanmadan...
Arkadaşınız için üzücü tabi ama keşke siz geçiriverseydiniz kartınızı da bu kadar rencide olmasaydı arkadaşınız.Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
kabul edemem ne dedi arkafasımda ben şehit yakınıyım yapmayın böyle ne dedi adam alay edercesine konuştu durakta durdu ya başkasından alın basın ya da inin ne diye
Plakası neyi var beyaz masaya dediler onlarda hep orayı haklı görüyormus
şehit yakını olabilir Allah sabır versin ama bende bu şehit ve gazi yakınlarına tanınan haklara bir anlam veremiyorum, ailesine gereken maddi manevi destek verilsin buna lafım yok ama her yerde bedava ulaşım, bedava memuriyet, bedava zart zurt abartılmasın yani...
Tabii ki değersiz değil ama adam doğru söylediğinizi bilemez ne yazık ki.
Bu memleket için hayatını verdiği için olabilir mi?şehit yakını olabilir Allah sabır versin ama bende bu şehit ve gazi yakınlarına tanınan haklara bir anlam veremiyorum, ailesine gereken maddi manevi destek verilsin buna lafım yok ama her yerde bedava ulaşım, bedava memuriyet, bedava zart zurt abartılmasın yani...
Sizin konunuza gelirsek şöför bey haklı kullanım süresi geçmiş bir kartla yolculuk yapamazsınız, adam size çözüm sunmuş ağlamanın falan ne gereği var alıp birinden kart bassaydınız yada sizdede vardır kart siz bassaydınız olayı büyüten siz olmuşsunuz bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?