Arkadaşınıza çok üzüldüm öncelikle başı sağolsun. Bu nedir ya resmen sofor isguzarlik yapmis sehit yakinlarina icretsiz taksi hizmeti verenler dahi varken hoşgörüsüz davranan insanları kınıyorum. Güncelleme için hatırlatma yapması yeterli olurdu rencide etmek ne demek ayıp günah gerçekten. Eğer plaka vs bilmiyorsanız hangi hattan saat kaçta bindiginizi belirtebilirsiniz iett şikayet bölümü vardır büyük ihtimalle.Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
şehit yakını olabilir Allah sabır versin ama bende bu şehit ve gazi yakınlarına tanınan haklara bir anlam veremiyorum, ailesine gereken maddi manevi destek verilsin buna lafım yok ama her yerde bedava ulaşım, bedava memuriyet, bedava zart zurt abartılmasın yani...Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
Allah gecinden versin ama o sehit yakinida ölumlü insan guncellemezse nereden bilsinler hayatta mi yoksa kartini biri mi almis.
Aynen arkadaşım bende buna takıldım.
Yani bu kişi 2017de şehit yakını, 18de değil mi yani neden güncelletiyorlar.
**
Ha devletin kuralı kaidesi, eyvallah ama. Şehit yakını mertebesi değişen bi durum olmadığı için anlayışlı davranılabilinirdi bence.
Sehit olan kisinin gelme ihtimali yok ama sehit yakininin gitme ihtimal cok.Bence yanlış olan o karta güncelleme istenmesi şehit olan kişinin dirilme ihtimali olmadığını düşününce vatanını savunarak onuruyla ölüp evlatlarını eşlerini bırakmış ADAMların acısıyla yokluğuyla yaşayan insanları bu şekilde hiç madur etmemeleri lazım şöförde kendince belki haklıdırda sorun devletin herzamanki saçma prosedürlerinde...
Adamin yaptigi sacmslik sanki ogrenci kartimi bu ogrenciligi bitmis olma ihtimali olsun.sehit yakini bu sonucta kart guncellenmeyince yakini sehit olmama ihtimalimi varmis allah allah.hakkaten arkadasin dedigi gibi bu iett soforleri secmece insanlar oluyor heralde.sevmiyosan bu isi yapma kardesim insanlari uzmeye kirmaya ne hakkin var.Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
kabul edemem ne dedi arkafasımda ben şehit yakınıyım yapmayın böyle ne dedi adam alay edercesine konuştu durakta durdu ya başkasından alın basın ya da inin ne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?