- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.341
Bugün menün güzel olacak. Afiyet olsun canımSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün menün güzel olacak. Afiyet olsun canımSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir![]()
Afiyet olsun. Bol süt olsunSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir![]()
Tesekkur ederimBugün menün güzel olacak. Afiyet olsun canım
Güzel olmuş bencePazar işte
Tesekkur ederim![]()
Ben Kacamak yapmıyorum kontrollü besleninYarın kaçamak yapabilir miyiz yani![]()
Aynen cnm aile günü menü bildirimi şart değilBende öyle sanıyordum degilmis sadece menü bildirimi şartı yok![]()
HarikasınSabah kahvalti 1 de bir şiş kebap bol salata
Belki 2 de olabilir![]()
Ben kilo durma olursa saatlerimi değiştiriyordum cnm ilerde lazım olacak .açlıkta kök hücreler yenileniyor harikasınKızlar aralıklı oruca başlayalı 9 gün oldu. 16/8 le başladım. Sonra 18/6 ya geçtim. Şimdi 18/6 yla devam ediyorum ama acıkmıyorum. Bugün 18 buçuk saat sonunda acıkmadığım halde ne olur ne olmaz diye yedim. Sizce 20/4 e geçmem doğru olur mu? Çünkü acıkmıyorum
Muhteşem azimlisinArtikdonmek yok koye gittik kayinvalidelete gören zayıflama var sende diyor. Insallah bal damliyor ağzınızdan diyesim geldidaha yolun başındayım diyebildim
![]()
İstersen iki şiş ye bol salata yanında ayran hiç bir şey olmaz protein çünkü sıfır ekmek yada bir dilim tam tahıllı ekmek tüketinBir şiş yedim.![]()
Normalde çok az yiyip acıkmıyordun o yüzden şaşırdım. Oruç saatin başlamışsa bozulur tabi. Çok canın istiyorsa ve acıkmışsan ye, yedikten sonra oruç süresini başlatırsın. Kaç kaç yapıyorsun 14/10 mu
Abla ben 9 da yemeyi kapatıyorum bugün üçte yiyebildim bir sisimi havuç kemiriyorum bugün disardaydik baya yoruldum acıktım. Yemicem sinitzeli zaten buzlukta duruyo aklımı karistiriyo bir daha almicamNormalde çok az yiyip acıkmıyordun o yüzden şaşırdım. Oruç saatin başlamışsa bozulur tabi. Çok canın istiyorsa ve acıkmışsan ye, yedikten sonra oruç süresini başlatırsın. Kaç kaç yapıyorsun 14/10 mu