iffet salak zaten. ben olsam kendmi bi yetiştirirdim ki... herkes şaşar kalırdı
ali ihsanı insan bırakır mı ya.. al işte bu tavırlarıyla soğuttu adamı kendinden
giyin,süslen.. kocanı tut elinde
Çok çok haklısın ama İffet bunu düşünemiyor gurur yapıyor aklıncanasil babasi olsun ki, annesi görmedi mi adami
iffet basdenyo salagin bayrak tutaniilan ettim bu bölümde
salak iffet okadar para var pul var gez toz ye ic dil ögren kendini gelistiranca zirliyo cemil diye anasida bahanesi daha kadin iki bölüm öncesi herkese höt höt emrediyodu birden giymatli oldu (cok itici geliyo kadin bana)
en akillisi cemilin exkarisi valla ohhh kagalicak kendini zengin adamasonra iffete göstericek nasil ayak uydurup paralar catur cutur yenir
ilk başlarda çok sevmiştim diziyi ama dizi bile olsa artık kadınların salaklıklarına tahammül edemiyorum o yüzden izleyemiyorum, adam sana tecavüz etmiş, daha ötesi varmı, bulmuşun seni seven kocayı hala mıymıy mıymıy
Diziyi izleyen yok mu ki:26:Cemil ali ihsanların evine yerleşmişti en son ama bu durumda annesine kim bakıyor ki
Bu yazıyı gördüm az önce paylaşayım dedim di
Nerede kaldı iffet?
İffet, sevgilisi tarafından tecavüze uğrayıp terkedilen bir kadının dramını anlatmak için yola çıktı. Ama son bölümde ne oldu? Tecavüz eden o alçak adam; mahallenin en mert delikanlısı, en saygı gören bitirimi haline getirildi. Tecavüze uğrayana sahip çıkan, üstüne üstlük bir de o karaktersize kızını kaptıran adam ise dizinin en kötü karakteri oldu!
Hangisi iffet, hangisi iffetsizlik? Anlayanınız var mı Allah aşkına?
Yüksel Aytuğ-Sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?