İffet Star Tv

iffet salak zaten. ben olsam kendmi bi yetiştirirdim ki... herkes şaşar kalırdı

ali ihsanı insan bırakır mı ya.. al işte bu tavırlarıyla soğuttu adamı kendinden

giyin,süslen.. kocanı tut elinde

dimi ama

illa dilegi hakli cikaracak

Son düzenleme:
ne sıkıcı bölümdü böyle yaa. iffetin vicdan yapmış hallerine sinir oldum. Ona buna ağlaması da ayrı bi gıcıklık. hastane muhabbeti ile diziyi bitirdiler. hala cemilin etrafında dönüp duruyor. o zaman Ali ihsanı özgü bırak. sinir şeyy

Çok çok haklısın ama İffet bunu düşünemiyor gurur yapıyor aklınca

ilk başlarda çok sevmiştim diziyi ama dizi bile olsa artık kadınların salaklıklarına tahammül edemiyorum o yüzden izleyemiyorum, adam sana tecavüz etmiş, daha ötesi varmı, bulmuşun seni seven kocayı hala mıymıy mıymıy

ben de aynen katılıyorum ancak dizi işte. cemilin nille olan ilişkisini öğrenince ali ihsana söyleseydi cemilin kim olduğunu, dizi biterdi senaryo üretemezlerdi falan filan. cemil o eve girdiğinden beri ben de izlemiyorum. içim kaldırmıyor ağlak iffeti.

sağlam bir duyuma göre iffetin kardeşinin sevgilisi rolünü genç oyuncu Volkan Akçaalan oynayacakmış
(Dinle sevgilide ki oğuz karakteri)

dızı ıcın tuyo verım sıze nıl ıle cemıl evlenır kı gorduk alı ıhsan evlerını basar cemılın polısler cemılı ıcerı atar nıl kocacunun evınde kalır kayınvalıdecıgı olmez yasıcak ama yatalakdır o zengın kız nıl elınde camasır yıkıcak bulasık yıkıcak yatak odası alıcaklar cemıl ıle cemıl tabı cok kalmıcak cıkıcak :) benden bu kadr tuyo sıze haftaya yenı tuyolar verıcem suz D:

Diziyi izleyen yok mu ki:26:Cemil ali ihsanların evine yerleşmişti en son ama bu durumda annesine kim bakıyor ki

Hayatımda bu kadar saçmalayan bi dizi daha görmedim..Tamamen ahlaksızlık ön planda dizide..
Aşkı memnuda bile bu kadar herşeyi bilipte aynı evde yaşayan yoktu...
Deniz yıldızı bile bu kadar saçmalamamıştır
Cumartesi izledim resmen şok oldum ya..
Cemille iffet resmen eşleri yanında birbirlerine gönderme yapıyolar Ali ihsanda cemile laf sokuyo çok güldüm ya

Bu yazıyı gördüm az önce paylaşayım dedim di

Nerede kaldı iffet?
İffet, sevgilisi tarafından tecavüze uğrayıp terkedilen bir kadının dramını anlatmak için yola çıktı. Ama son bölümde ne oldu? Tecavüz eden o alçak adam; mahallenin en mert delikanlısı, en saygı gören bitirimi haline getirildi. Tecavüze uğrayana sahip çıkan, üstüne üstlük bir de o karaktersize kızını kaptıran adam ise dizinin en kötü karakteri oldu!
Hangisi iffet, hangisi iffetsizlik? Anlayanınız var mı Allah aşkına?
Yüksel Aytuğ-Sabah

Son düzenleme:

hakkatende iyice sacmaladilar ahlaksizlik diz boyu bende anlamadim bu isten cokdogru yazmis!

güzel başladı ama saçmalamakta tavan yaptı bu dizi:26:geçen biraz bakıyım dedim hiçbir şey anlayamadım.bence hemen final yapmalı

annemlere gittiğim haftasonları mecburen bende izliyorum bu diziyi.
güzelim ali ihsanı ne hale getirdiler.
insan evladıyken mafyaya döndü adam.
iffet kadar ezik dizi karakteri görmedim.
güçlü bir adamla evlendin maddiyatı yerinde huyu-suyu iyi(ydi), azçok sevmeye de başlamıştın.
adama ayak uydur değilmi.
git üniversite oku,dil öğren,ülke ülke gez,ehliyet al,oturmasını kalkmasını öğren.
gram geliştirmedi kendini,üstüne birde beni böyle sevsin demesi eklendi.
seni öyle sevecekse avukat kadının yanında niye kıskançlık krizine giriyorsun.
kaptırdın işte adamı.
cemille yakınlaşması zaten ayrı bir gariplik.
ey senarist neyin kafasındasın arkadaşım
yazdığını okumadan mı yolluyorsun oyunculara.
filmdeki iffet hepsinin anasından emdiğini burnundan getiriyordu filmin sonuna yakın cemile inanması kısmı hariç tabi.
azcık ayakları yere bassın su iffet karakterinin.
tülaya bağlatmasın beni.
iffet ezik misin lan sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…