İffet Star Tv

adam karısının onceden tecavuze ugradıgını ögrenıyor..sonra tecavuzcuyle kızının evlenmesıne musade edıyor..hatta hep beraber aynı evde aileceek yasıyorlar.. Hangi iffet? İffetsızlık dız boyu

iffet ; ananem yasinda kadindan genc kiz yapmislar hayret.

gul gib i nil gidiyomu yoksa.

o ali ihsanada yuh olsun kizini oylece birakip yine iffetle cemilin pesinden gitii okuz.

ayyyy sinir oluyorum.

iffet öldürmedi canım tabi görünüşte öyle ama asıl gerçek öle değil.
ihsan silahı eline verip kendine dogrulttu öyle kendi cektirtti tetiği sonra diğer tarafa yolculuk

iffet iffetlikten çıktı..çok sıkıcı oldu..çoktandır izlemiyorum

evlendiler mi en son biterken betül kapıya cocukla gelmişti sonra ne oldu

ayy iffet kadar kötü ve iffetsiz bir dizi görmedim
şimdiye kadar ya, adam tecavüz etti, biri babasıyla biri kızıyla evlendi
sonra tekrar evlendiler anlatırken bile başım döndü

İffeti uzun zamandır izlemiyordum,son 2 bölümüne denk geldim.Her şey değişmiş,nil yoktu mesela,iffetle cemil evlendiler,cemil iffetin değerini bilen biri olmuş,zengin ve mutlu bi hayat sürmeye başlamışlar.Ama ne yalan söyliyeyim çok yapmacık buldum iffetle cemilin aşkını,sürekli birbirlerini öpüyorlardı falan ama hiç samimi gelmedi..

ben izlemiyorum iffeti. fragmanlarından takip ediyorum sadece.
eğer müjde arın oynadığı filme sadık kalınacaksa cemilin sarhoş olduğu bir gün nimete tecavüz etmesi ve iffetin de cemili öldürmesi gerek. yani final öyle olmalı.

uzun zaman sonra annemle kız kardeşımın ısrarı üzerıne ıffetın son ıkı bölümünü ızledım

dılek ne olmuş öyle, garıbım ya

ama en çok cemıle kızdım, adam çok bencıl bı kere ya, kendı salaklığı yüzünden adamlara arabayla nasıl kafa tuttu

hadı yanlız olsan ne yaparsan yap, ıstersen arabayı adamların üstüne sür

ama arabada yanlız değılsın, ıkı tane yavrun var o arabada, sağ çeksen beklesen adamların gıtmesını ne olacak sankı

gördü bıde adamlar sarhoş, ne dıye artıstlık taslarsın anlamadım kı ...

sezon fınalıydı galıba, bıde demeden edemıcem, nefret edıyorum şu dızılerın 1 sene sonra, 3 sene sonra dıye devam etmelerını

kafam karıştı ıyıce.. olan çocuklara oldu kesın öldüler

aynen ya ne biçim babaymış sırf inat uğruna yavrucaklar gitti sanki gerçekmiş gibi üzüldüm böyle bi sezon finali yapmamalıydılar sırf iffetle cemilin arasını bozmak uğruna çocukları ölüme gönderdiler sinir oldum iyiki bitti keşke tümden bitseydi

yaaa çocuklar öldümü acaba belki kurtarır birileri cemille iffete üzülmemde çocuklara üzülürüm birde betül perişan olur herhalde oğlunu kaybederse

Acun Ilıcalı’nın Show TV’den Star TV’ye geçmesiyle birlikte kanal yönetimi "İffet"i bitirme kararı aldı.

Star TV'nin Acun Ilıcalı’yı transfer etmesinin ardından Star TV ilk tasarruf olarak, cumartesi akşamları yayınlanan "İffet"i bitirme kararı aldı.

Aldığımız bilgiye göre İbrahim Çelikkol ve Deniz Çakır’ın rol aldığı 'İffet" üç bölüm daha yayınlandıktan sonra final yapacak.

aaa şok oldum vallabu ne saçmalık ben seviyodum iffeti bitirmek neki hemde acun için hiçte sevmiyorum kendisinide programlarınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…