İffet Star Tv

dizide iffeti zaten deniz çakır oynayacakmış tanıtımlarda gösterdi

Son düzenleme:
Deniz Çakır'ı severim ama bir tecavüz vakası daha kaldırmaz bu bünye .

Son düzenleme:
Deniz Çakır'ı severim ama bir tecavüz vakası daha kaldırmaz bu bünye .
Fatmagül, Cemile derken bi de İffet mi tacavüze uğrayacak.Dizilerde de bu tecavüz konusu olmasa dizi izlenmeyecek die korkuyo senaristler galiba.. Ama bilseler ki ruh sağlığımızı bozuyo bu sahneler artık!!!!!

Ayrıca da keşke Deniz Çakır biraz dinlenseydi de Ferhunde'yı unutsaydık... Geçen sezon Bihter'den sonra Fatmagül'e adapte olamamıştım. Şimdi de aynı akibeti Deniz Çakır yaşayacak...

Canani unuttun. orda dizinin tüm konusu tecavüz üzerine :)

:97: ımmm :97: ilk bölümü bi izleyeceğim bakalım , suyu çıkmış mı çıkacak mı bakak görek bakalım :86:

deniz çakır bana hiiç namuslu birini oyanayack bir oyuncu gibi gelmiyo ferhunda karakterinden dolayı dizi başlayınca fikrim değişir belki...

[h=1]Magazin Turu[/h]

[TD="width: 480"]
Güncelleme:27 Ağustos 2011 10:38​
[/TD]
[TD="width: 440"] Tecavüz sahnesi çekildi Müjde Ar'ın, "Türkiye cam sahnemle büyüdü" diye tanımladığı 'İffet'in dizi versiyonunun çekimleri başladı.
- Müjde Ar'la özdeşleşen meşhur cam sahnesinin çekimleri önceki gün yapıldı.

- Dizinin en can alıcı sahnesi olan tecavüz anının çekimleri, Beykoz Ormanı'nda gerçekleştirildi. Beş dakikalık sahne için öğlen başlayan çekimler gece 02.00'ye kadar sürdü.

- Soğukkanlı oyunculuğuyla yönetmen Faruk Teber'den tam not alan İbrahim Çelikol'un Deniz Çakır'la olan tecavüz sahnesi şimdiden tartışma yaratacak.

[/TD]

Gına geldi tecavüz sahnelerinden..

Son düzenleme:
Bölüm fragmanı da tv de yayınlanmaya başladı ve ilgimi çekti dizi Deniz Çakır'ı Ferhunde karakterinden sanki sıyıracak gibi gözüküyor :) Tanıtım fragmanlarını ilk seyrettiğimde tutmaz diyordum Deniz Çakır'ı role yakıştıramamıştım ama bugün ki izlediğim fragmanda çok cici bir kız olmuş :) Ters bir güne denk gelmezse seyredeceğim bakalım..

Cumartesi günü yayınlanacakmış, Lale devri var ama artık sıktı o. İffeti merak ediyorum.. Deniz Cakır cok cici olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…