- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
diyecek bir şey bırakmamışsınız kadın keyif mi çatayım demiş??
nasıl düzene sokabilirim nasıl yemeğimi (yani insan için ihtiyaç olan bir şey bu) yiyebilirim demiş.
herkes nasıl yapıyorsa konu sahibi de öyle yapar hanımefendi.
zira konu sahibi çok büyük bir dermiş gibi çaresiz ve tükenmiş hissediyor.
yemek esnasında çocuk kirlenmiş, yemekten kalkmak zorunda kalınmış. eee ne var bunda.
adı üstünde bebek !
ama bu kadar bittim tükendim usandım hallerine hak veremeyeceğim malesef.
orucum diyor, çocuklarım yüzünden ibadetinden huzur ve huşu bulamıyorum diyor.
benim bu konudan anladığım tek şey, konu sahibi çocuklarından bıkmış usanmış.
peki. tahmin ediyorum ki anne değilsiniz henüz.
malesef yanlış tahmin
10 yaşında oğlum var.
hepimiz elbette bu zor zamanlardan geçtik.
ama bu kadar ahlanıp vahlanmamalı.
insan bu kadar memnuniyetsiz olmamalı.
Allah bağışlasın evladınızı.
Cok buyuk beklentidesiniz 2 bebekle. Sakinlik isteyen cocuk yapmaz cunkugayet normal boyle olmalari. Uyumamalari da normal cunku ramazanda geceler hareketli. Anne baba erkenden uyumuyorsa onlar neden uyusun ki bu mantikla bakiyorum ben. Ayrica misafir gelen giden hep bir hareket var evde. Sabirli olmalisiniz. 2 kucuk bebegi olan ciftler oturalim cayimizi icelim yemegimizi basbasa yiyelim diyemiyor
Ay bizim bir vakamiz var cok komik. Benim boyle psikolojimin darmaduman oldugu donem, degisiklik olsun diye luks bir restorana gittik, cocuklari falan bayramlik giydirdim. Uykulari yemekleri sorun olmayacak da bir vakit sectik. Sonuc aparatiflerden sonra taksiyle eve donup makarna yedikkovulmadik ama kendimiz kendimizden bunaldik ustune aylarca evden cikmadik utancimiza
noldu kiben o yemeği yemeden dönmezdim
Hahaha
Ay bizim bir vakamiz var cok komik. Benim boyle psikolojimin darmaduman oldugu donem, degisiklik olsun diye luks bir restorana gittik, cocuklari falan bayramlik giydirdim. Uykulari yemekleri sorun olmayacak da bir vakit sectik. Sonuc aparatiflerden sonra taksiyle eve donup makarna yedikkovulmadik ama kendimiz kendimizden bunaldik ustune aylarca evden cikmadik utancimiza
Hahaha
Cok ozenerek bir sey yaparsin da elinde kalir ya oyle oluyor aynen
Bazi seyleri dogaclama mi yasasak napsak
Ceza verebilirsiniz.Söylemek kolay tabiki ama 3 yasındaki cocuk cezayı anlayabilir.Ay alin benden de o kadar bunaldim resmen
Bi yandan kostur kostur sofra hazirla
Onceden yemeklerini yediriyorum iftsr vakti oynasinlar diye ama 2.5 yasindaki oglum hemen getiriyo sandalyelerini butun yemegi birbirine katiyolar
Cinnet is coming yani
Anliyor da cok alingan hemen kendini yere kapatip agliyor onunla ugrasmak yerine sofrayi dagitmasini yegliyorum diyebilirim :))Ceza verebilirsiniz.Söylemek kolay tabiki ama 3 yasındaki cocuk cezayı anlayabilir.
Iyi geceler herkese
Bu saate konu açacak kadar bunaldım hanımlar.
Iftar saatinde çocuklar zıvanadan çıkıyor.
2 buçuk yaşında olan 9-11:45arası kreşte oluyor. Öğlen uykusundan 2-3 gibi kalkıyor akşam 9-9.30uyuyor.
Öğlen uyumak istemediginde akşam 7-8 arası uyuyor.
Bebekte öyleydi.(8aylık)
Ancak gelgelelim ramazan girdiginden beri çocuklar uyumuyor.
Büyük oğlum uyumuyor katiyyen. Ama oynayınca ses eve dağılıyor çünkü salonun kapısı yok açık bir oda. Bebek ister istemez duyuyor.
Öğlen uykusuna yatırmadık bugün ve 45 dk sonra tam iftar saati ev sessiz(mutfakta kapı kapalı yemek yaptım) olmasına rağmen hemen uyandı geldi ve şimdi yeni daldı.(diğer günler gece 01:30 buluyor)
Bebeğe gelince sanırım büyüdüğü için dönemsel olan bir uyumama hallerine girdi.
8de yatırsak oda akşam uyanıyor. Genelde huysuz oluyor.
Biz burda 21:24de iftar açıyoruz.
Eşimle gerçekten çaresisiz. Tükendim burnumdan geliyor. Otursunlar bizimle ona razıyım ama hep bir aksiyon.
Bugün tam iftar oldu ama bebek ensesine kadar kendini kirletti..olamaz ya sınanıyorum galiba dedim..su içtim ve onu yıkadım vs.
Orucumdan da bişey anlamıyorum ne huşu kalıyor ne huzur...
Küçük cocuklu anneler,siz nası yapıyorsunuz? Fikirlerim tükendi
Hıc sorma küçük oglum iki yasında ve iki aylık bebek gibi gece uykusu düzeni yok sahurları beraber yaptığımız gibi sabah da altı yedi arası uyanıyor dun gece toplam uç saat uyudum uykusuzluk tan açlık bile gelmiyor aklımaIyi geceler herkese
Bu saate konu açacak kadar bunaldım hanımlar.
Iftar saatinde çocuklar zıvanadan çıkıyor.
2 buçuk yaşında olan 9-11:45arası kreşte oluyor. Öğlen uykusundan 2-3 gibi kalkıyor akşam 9-9.30uyuyor.
Öğlen uyumak istemediginde akşam 7-8 arası uyuyor.
Bebekte öyleydi.(8aylık)
Ancak gelgelelim ramazan girdiginden beri çocuklar uyumuyor.
Büyük oğlum uyumuyor katiyyen. Ama oynayınca ses eve dağılıyor çünkü salonun kapısı yok açık bir oda. Bebek ister istemez duyuyor.
Öğlen uykusuna yatırmadık bugün ve 45 dk sonra tam iftar saati ev sessiz(mutfakta kapı kapalı yemek yaptım) olmasına rağmen hemen uyandı geldi ve şimdi yeni daldı.(diğer günler gece 01:30 buluyor)
Bebeğe gelince sanırım büyüdüğü için dönemsel olan bir uyumama hallerine girdi.
8de yatırsak oda akşam uyanıyor. Genelde huysuz oluyor.
Biz burda 21:24de iftar açıyoruz.
Eşimle gerçekten çaresisiz. Tükendim burnumdan geliyor. Otursunlar bizimle ona razıyım ama hep bir aksiyon.
Bugün tam iftar oldu ama bebek ensesine kadar kendini kirletti..olamaz ya sınanıyorum galiba dedim..su içtim ve onu yıkadım vs.
Orucumdan da bişey anlamıyorum ne huşu kalıyor ne huzur...
Küçük cocuklu anneler,siz nası yapıyorsunuz? Fikirlerim tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?