iftar krizi

ortada 'yuva' denebilecek bir şey olsa başım gözüm üstüne,uğraş didin ayakta tut evliliğini dersin demesine de...hepsi bir yana,ortada 'aşk'a benzer bir şey olsa yine çekilir belki.
annesi babası onay veridiğinde beni sevecek,isteyecek kocanın yüzüne tükürürüm ben
tabi herkes kendi bilir diye eklemeyi de unutmayalım

Katiliyorum canim sana aileni cagiririz ama hizmet etmeyiz sen edeceksin demisler resmen saygisizlik yaptiklari samimi olsa bikac gun onceden soylenir davet edilir malun ramazanda davetler coktur belki baska yere gidecek yada davet edecek ailen allah allah dunya onlarin etrafinda donuyor sanki. Buraya kadar guzel aslinda bundan sonrasinda da sen de esin de iftarin iptalini istediginiz halde esin uyudugu icin zamanlama hatasi olmus ve ayni fikirde oldugnuz halde catismissiniz bu normal ayri oldugunuzdan sinirler gergin ama kayinpederin cok ayip etmis esinle simdilik iyi ol telefon pireyi deve yapar pire icin yorgan yaktirir yuzyuze konus derim.. Bu ne terbiyesizlik ya! Ams babasinin hatasini esinden cikarma bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…