olay oldu olayın olduğu sabahından beri eşimle iletişim kurmuyorum.hattımı kapatmış.ama başka hattım olduğunuda biliyor.msj atmak istesem ondanda atarım engel olamaz yani hattımı kapatmakla.ama ben atmıyorum.atsakta sağlıklı konuşamıcaz kavga gürültü patırtı.yani beklemek en mantıklısı olaya çözüm bulmak için iyi veya kötü en azından son bir kez olayı sonuca bağlamak için.birbirimizi suçlamadan sen şöylesin ben böyleyim demeden konuşmamız gerek ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum
Konu sahibi arkadasım yasin kaç bilmiyorum ama anlamamakta,hatalarını gormemekte hala isarcisin.
Öncelikle şahsım adıma sunu söylemek isterim,yaptıgım yorumlar gecmis konularına istinaden değil.simdiki konuda tamamen seni haksız buldum ben.olayi büyütüp ortalığı karistirmissin.
İnsanların bu kadar üstüne gelmeleri, ben yapıcının,idare eden tarafım ve ortamın ayarını tutturmak için hep kendimden ödün veririm diyerek bu anlattığın konudada bu sekilde davrandığını söyleyip durman olmuş.
ya sen en basta yazdıklarını yok sayıyorsun yada bizleri okuduğunu anlamayan yerine koyuyorsun.
Arkadasım zaten bu yemeği istemediğini kayınvalidelere söyleseydin okey ama sen önce tmm deyip
aileni davet ediyorsun sonra esine veryansin edip kendinide,eşinide zor durumda bırakıyorsun.simdide ben iptal etme dedim die ben değil kocam yüzünden oldu demeye çalışıyorsun .ne sis yansın ne kebap durumu.
taktiğin şey onlar kimki benim ailemi yemeye çağırıyor,benim ailem kuklamı gel deyince gelsin git deyince gitsin diyorsun.
Tamm madem bu dusuncedeydin eşini devreye sokana kadar mazeret uydursaydın,evde değiller aksama başka yere sözleri var deseydin.ama sn istedinki bende ailemde üste çıksın,esın arayıp babasına cemkirsin ,ailesini sanki suc islemis gibi cezalandırsın.tum bunları esın yapsinki herkesin gözünde sen hem masum ol hemde güçlü.
Sana kendini ezdir,haksızlığa uğrasanda sus otur diyen yok.
Tabiki güçlü ol ama karakterinle,duruşun ve sayginliginla ol.
desenki bana çok çektirdiler ailemi muhattap etmek istemedim esimede bu yüzden msj yazdım olaylar bu boyuta geldi okey.saygi duyalım ama sen bı sinsilik yapayım demissin eline yüzüne bulaştırmissin simdi günah keçisi ariyosun.
Kalkmış sana yorum yapanları kendine bak diye suçluyorsun.o arkadas k.walidesini evini basıp sonrada ben herkesi idare ediyorum dengeyi sağlamaktı amacım ayyy amacım evi basmak degildi neden böle oldu mü dedi.yaptim ama sebeplerim vardı deyip arkasında mı durdu yoksa.ayrana tuzu atıp bu ayran da ne kadar tuzlu demek gibi bişey seninki
ayrıca kimseye saygısızlık yapmadım diyorsunda daha ne yapacaktin merak ediyorum.sirf yemek daveti verdiler diye yapmadığını birakmamissin.asil saygısızlık arkadan is çevirmeye çalışmak
Sn oğlundan ayrilcam dersen o da sepeti koluna takip kapı orda der.ustelik o bir deyim yani hakaret içermiyor haa bunu. Bile dememeliydi diyosan sende bu fırsatı vermemeliydin.
Ben ondan öle dedim böle yaptım diye tekrarlayana kadar empati yap kim sana neyi neden dedi.....
Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...[/QUOTE
nezamandan beri eleştiri yapanlar art niyetli oluyorlar..yada egolarını tatmin etmiş oluyorlar..bence asıl art niyetli sensin kardeşim..
hayır madem bukadar iyi niyetlisin söyle bakalım kaç yaşlıyı karşıdan karşıya geçirdin, kaç huzur evi ziyaret ettin,kaç yetime öksüzü el uzattın...
kalkıpta bana iyi niyetten bahsetme...ben art niyetliyimde sen melekmisin...git cami yaptır ozaman..
tövbee tövbeee...
önceki sayfalara dönde bak bakalım...biz edebimizle hatasını söylerken sen hatalısın bu konuda derken hanfendi saldırıcak, bende susacam öylemi sırf onun içini ferahlatmak için..
hatasını kabul etmiyor, elimden geleni yaptım onlar için diyor
tabii papuç kadar dil..hem kayınpedere hem kaynanaya demediği kalmamış..ondan sonrada elimden geleni yapıyorum diyor..
bana anlatmasın bunları..sen kanarsın ama ben kanmam şekerim..
kimi yargılayıp yargılamayacağımıda iyi bilirim..bu yüzdende art niyetli ilan edemezsin sen beni..hiç kusura bakma..
bu yazdıklarından sonra şimdi sanada sararım
kalkıp bana yine art niyetli dersin..ama bana yazdığını çizdiğini görmezsin öyle değilmi....
umarım algıların açıktır ve anlamışsındır bu kez...
Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...[/QUOTE
nezamandan beri eleştiri yapanlar art niyetli oluyorlar..yada egolarını tatmin etmiş oluyorlar..bence asıl art niyetli sensin kardeşim..
hayır madem bukadar iyi niyetlisin söyle bakalım kaç yaşlıyı karşıdan karşıya geçirdin, kaç huzur evi ziyaret ettin,kaç yetime öksüzü el uzattın...
kalkıpta bana iyi niyetten bahsetme...ben art niyetliyimde sen melekmisin...git cami yaptır ozaman..
tövbee tövbeee...
önceki sayfalara dönde bak bakalım...biz edebimizle hatasını söylerken sen hatalısın bu konuda derken hanfendi saldırıcak, bende susacam öylemi sırf onun içini ferahlatmak için..
hatasını kabul etmiyor, elimden geleni yaptım onlar için diyor
tabii papuç kadar dil..hem kayınpedere hem kaynanaya demediği kalmamış..ondan sonrada elimden geleni yapıyorum diyor..
bana anlatmasın bunları..sen kanarsın ama ben kanmam şekerim..
kimi yargılayıp yargılamayacağımıda iyi bilirim..bu yüzdende art niyetli ilan edemezsin sen beni..hiç kusura bakma..
bu yazdıklarından sonra şimdi sanada sararım
kalkıp bana yine art niyetli dersin..ama bana yazdığını çizdiğini görmezsin öyle değilmi....
umarım algıların açıktır ve anlamışsındır bu kez...
Sıze son kez yazıyorum cunku sızınle ortak paydada bulusma gıbı bır luksumuz yok bu asıkar...
Ben sıze art nıyetlı dedım konu sahıbıne yazdıklarınızdan dolayı degıl, kalkmıssınız bana sen de ole yaparsın tarzında konusmussunuz. Buna hakkınız yok, benı tanımıyorsunuz bıle...
Sız kanmayın hanımefendı kacın kurasısınız demı, ben kanarım...
Her lafınız oyle ıgnelı oyle manıdar kı tek tek yazacak cok malzeme vermenıze ragmen gerek bıle duymuyorum...
Bır de bılıyormusunuz ben sızınle asla cene yarıstıramam cunku bılmıyorum boyle durumlarda ne yazılır, en fazla bu kadarını yazabıldım ıste... Kımseyle tartısmıslıgım bıle olmadıgından aklıma bıle gelmez cok camı, yok yaslı...
Ben konu sahıbıne yorum yaparken pat dıye uzerıme gelıp neden soyle yapıyorsun dıye yargılayan sızsınız... Ben bılmem boyle durumları...
Sıze hıtaben yazdıgım ılk mesajımda da dedıgım gıbı Rabbım yuvanızda huzur versın evlatlarınızla...
Ben sıze laf yetıstıremem...
Yok olmaz onu yapamıyoruz ıste...
Suclusun, soylesın boylesın demek daha kolay...
Yahs canım...
Suan yapacagın en uygun sey suskunlugunu koru bence... Yerınde olsam esım bana ulasana kadar onunla hıc bırsekılde ıletesıme gecmezdım. Esın gelınce sakın kafayla konusursunuz ınsallah... Hem bu surec ıcersınde sen de kendını bıraz toprulemıs degıstırmıs olursun. Esın senı normalde sımdı arasa yıne sesler yukselecek kavga edeceksınız degıl mı? İlk adımı sen at canım, ararsa cok sakın bır dılle konus kı esın de sasırsın...
Kayınvaldenenle zaten kotu ayrılmamıssınız, o konuda yapılcak cozumlenecek bır durum yok zaten ortada...
Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah canım, dedıgın gıbı esler anlasamıyor olabılır, yolları ayırmak da bırlestırmek kadar doğal, fakat ıns bu kararı almadan once bı sakın kafayla evınızde basbasa kalırsınız da bırbırınızle vakıt gecırme ımkanı bulursunuz...
Sıze son kez yazıyorum cunku sızınle ortak paydada bulusma gıbı bır luksumuz yok bu asıkar...
Ben sıze art nıyetlı dedım konu sahıbıne yazdıklarınızdan dolayı degıl, kalkmıssınız bana sen de ole yaparsın tarzında konusmussunuz. Buna hakkınız yok, benı tanımıyorsunuz bıle...
Sız kanmayın hanımefendı kacın kurasısınız demı, ben kanarım...
Her lafınız oyle ıgnelı oyle manıdar kı tek tek yazacak cok malzeme vermenıze ragmen gerek bıle duymuyorum...
Bır de bılıyormusunuz ben sızınle asla cene yarıstıramam cunku bılmıyorum boyle durumlarda ne yazılır, en fazla bu kadarını yazabıldım ıste... Kımseyle tartısmıslıgım bıle olmadıgından aklıma bıle gelmez cok camı, yok yaslı...
Ben konu sahıbıne yorum yaparken pat dıye uzerıme gelıp neden soyle yapıyorsun dıye yargılayan sızsınız... Ben bılmem boyle durumları...
Sıze hıtaben yazdıgım ılk mesajımda da dedıgım gıbı Rabbım yuvanızda huzur versın evlatlarınızla...
Ben sıze laf yetıstıremem...
bak güzelim ben edebiyat yapmam hele politik hiç olamam..süslü laflara karnım tok..mert olacaksın dobra konuşacaksın..
maviyle boyadığım yerlere iyi bak..ben laf yetiştiremem kimseyle kavga etmişliğim yok derken bile laf çarpıyorsun sinsice..hani ben kaynanayla ettim ya o bakımdan...bu bile senin art niyetli olduğunu gösterir..biriyleriyle kavga etmiş olmana gerek yok zaten
haklıysan hakkını savunursun sonuna kadar..kinaye yaparak niyetini belli ediyorsun zaten..iyi oku yazdığını...
ama benim böyle politik insanlarla işim olmaz, orası ayrı
Eşinizin ailesininde davet şeklinde evet sorun var, belki de ara soğuk olduğu için direk arayamadılar bilemiyorum,
en azından sizin bakış açınıza göre doğru baktığınızı düşünelim, neler hissettiğinizi anlamaya çalışalım,
keşke olayları büyütüp eşinizi aramak yerine, ailenizi siz davet etmeseydiniz, tepkinizi siz koysadınız.
Size ara demişler, davet et demişler, siz de etmişsiniz, eee eşiniz ne yapsın bu durumda, adam olayların neresinde.
İlk başta da gayet anlayışlı davranmış, tamam iptal edelim demiş, siz de çok geç demişsiniz artık,
oda size kızmış, neden daha erken ulaşmadın bana diye, bunlar gayet anlayışlı tavırlar değil mi?
Ama siz üstüne gittikçe gitmişsiniz, olaylar çığrından çıkmış.
Halbuki mevzu ne, iftar yemeği, herkesin dediği gibi belkide arayı yumuşatmak adına adım olacaktı,
ya da olmasa bile en fazla ortak bir yemek yenir sessizce kalkılırdı.
Bu noktaya gelmesinden daha iyiydi heralde.
Siz içiznizde kalanları, eşinizle ve evliliğinizde yaşamak istediklerinizi, yanlışları doğruları,
beklentileri, eşinizle karşılıklı oturup konuşmanız lazım, böyle olmadık yerde olmadık konularla
sorun çıkarıp, birbirinize patlamamalısınız.
Bu olayda malesef olayları büyüten siz olmuşsunuz.
Umarım hayırlısı olur, bir yuvanın özellikle böyle bir nedenden bozulmaması dileğim,
herşey güzel sonuçlanır inş.
Görüşmeniz durumunda bu konuda özellikle eşinizin üstüne gitmekten çok, geçmişe ve beklentilere
dair daha ılımlı ve topralayıcı bir konuşma yapmanız bence daha iyi.
sadece zorda kaldığımda içinden çıkılmaz hal aldığımda buraya yazıp paylaşıyorum.her barışmamızı burada ilan edecek halim yok heralde.zaten konu belli bir yerden sonra takip edilmiyor demekki sorun bi şekilde hallolmuş biz bir araya gelip konuşmuşuz vede evlenmişiz.insanlar küsken evlenemezler değilmi
laçkalaşmış,neresinden tutsan elinde kalan çirkin ilşkiler,tamir edilebilecek gibi de görünmüyor.kimsenin birbirine tahammülü yok.
niye zorlarsınız anlamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?