yahs bu dünyada tek değil..tabiyki onun gibi düşünen yada onun durumunda olup aynı şekilde davranan insanlar olacaktır..mesela sen ..öyle değil mi ?
ben yahs gibi düşünmüyorum tabi senin gibide .....
katile de aynı şeyi söyleyelim ozaman..insan öldüren birinde de haklılık arayalım..onuda bu duruma getiren bişey vardır değil mi ? sonuçta kimse katil olmak istemez...böyle iğrenç bir örnek verdim ki daha iyi algılayabilesiniz diye..demek istediğim şu..o raddeye gelmeyebilir..geliyorsa kendi zayıflığındandır..başka çözümler elbette bulunabilir..ama insan herzaman kendine yakışanı yapar..yapıyorsada kimseyi suçlamayacak...ben hakettim demesini bilecek..
örneğin öfke nöbeti tutuyor ve dünyanın mesajını çekiyor eşine..eşi bana mesaj yazıp durma demesine rağmen..evet konu sahibini mutlaka yaşanan bazı şeyler o noktaya getirdi..ama tepki yanlış.o yüzden kimseyi suçlamayacaksın...
ben de ne durumlara geldim..öfkeden..geçen sene kaynanamın mahallesini bastım..mahalleyi ayağa kaldırdım.ağır bir lohusalık yaşadım..ama beni o raddeye getirdiler..çünkü öyle biri asla değilim..
ama şu varki karşılığında kaynanam sövse beni...onun beni sövmeye hakkı yok demem..neden çünkü kabahatimi biliyorum..bilmem anlatabildimi ?yani karşı tarafı yargılamadan önce kabahatini kusurunu bileceksin...
konu sahibi için diyorsun ya, kimbilir altında ne sebepler vardır..bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez..
karşı tarafı dinlesen belki onlarında kendilerine göre geçerli sebepleri vardır..bişeyi yapıyorsan karşılığını aldığında da şaşırmıcaksın.hakediyorum demeyide bileceksin..hiç kusura bakma arkadaşım..bunlar hayatın gerçekleri....
ve kelebek o kadar akıllısınki.(artık akıllılıkmı politik olmakmı ne denebilirse)senin eski konularını okuduğumu,senin sayfanda olduğumu gördün ve ben yazana kadar benim yazacaklarıma karşı yerini hazırlamışsın.hemen böyle kendini savunmalar gardını almalar altındaki sebeplere inmek gerekler falan.tebrik ederim.gerçekten
ve kelebek o kadar akıllısınki.(artık akıllılıkmı politik olmakmı ne denebilirse)senin eski konularını okuduğumu,senin sayfanda olduğumu gördün ve ben yazana kadar benim yazacaklarıma karşı yerini hazırlamışsın.hemen böyle kendini savunmalar gardını almalar altındaki sebeplere inmek gerekler falan.tebrik ederim.gerçekten
sayın kelebek bende sana diyorum ki İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR.bana ahkam keseceğine kendi konularını bir gözden geçir.ben k.validemi vede k.pederimin şahsına yönelik hakarette bulunmadım.sizin bu oğlunuzla geçim olmaz nasıl bir insan bu herşeymi ters gider herseyimi bozar diye söylerekten çıktım.iptalden sonra oturmamın anlamı yoktu orda.aileme gidip iptal olduğunu sçylemeliydim.beni kapıya kadar yolculadı araca binene kadar baktı arkamdan.hadi sen gir anne bekleme falan dedim.öyle kırarak geçirerek çıkmadım.bana yapılan olumsuz tüm yorumları tekrarlamışsınız.yorum yaptığınızı zannederekten.bilhassa yaşayarak kendini benim yerime koyarak veya kendinizinde hatalarını olduğunu görerek bir yorum değil.tekrarlanmışsızı sadece.KAYINVALİDEMİN CANINI OKUMADIM..bilmiyorum anlatabildimmi tanıdık geldimi.bu kadar eleştirirken kırıcı ve acımasız olmayın karşınızdakini anlar yönde eleştirin.alay eder gibi değil.alkışlar muhteşemler falan çok sinir bozucu.ve lütfen birine yorum yazarken kendi konularınız aklınıza gelsin.kendinizi kayınvalidemin canını okudum apartmanı ayapa kaldırdım die konu açarken beni eşime kayınvalidemin yanında söylendim diye eleştirmeyin.ve bidaha konumla ilgilenmeyin.sizin alaycı gerçekçi olmayan yorumlarınıza ihtiyacım yok
yahs bu dünyada tek değil..tabiyki onun gibi düşünen yada onun durumunda olup aynı şekilde davranan insanlar olacaktır..mesela sen ..öyle değil mi ?
ben yahs gibi düşünmüyorum tabi senin gibide .....
katile de aynı şeyi söyleyelim ozaman..insan öldüren birinde de haklılık arayalım..onuda bu duruma getiren bişey vardır değil mi ? sonuçta kimse katil olmak istemez...böyle iğrenç bir örnek verdim ki daha iyi algılayabilesiniz diye..demek istediğim şu..o raddeye gelmeyebilir..geliyorsa kendi zayıflığındandır..başka çözümler elbette bulunabilir..ama insan herzaman kendine yakışanı yapar..yapıyorsada kimseyi suçlamayacak...ben hakettim demesini bilecek..
örneğin öfke nöbeti tutuyor ve dünyanın mesajını çekiyor eşine..eşi bana mesaj yazıp durma demesine rağmen..evet konu sahibini mutlaka yaşanan bazı şeyler o noktaya getirdi..ama tepki yanlış.o yüzden kimseyi suçlamayacaksın...
ben de ne durumlara geldim..öfkeden..geçen sene kaynanamın mahallesini bastım..mahalleyi ayağa kaldırdım.ağır bir lohusalık yaşadım..ama beni o raddeye getirdiler..çünkü öyle biri asla değilim..
ama şu varki karşılığında kaynanam sövse beni...onun beni sövmeye hakkı yok demem..neden çünkü kabahatimi biliyorum..bilmem anlatabildimi ?
yani karşı tarafı yargılamadan önce kabahatini kusurunu bileceksin...
konu sahibi için diyorsun ya, kimbilir altında ne sebepler vardır..bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez..
karşı tarafı dinlesen belki onlarında kendilerine göre geçerli sebepleri vardır..bişeyi yapıyorsan karşılığını aldığında da şaşırmıcaksın.hakediyorum demeyide bileceksin..hiç kusura bakma arkadaşım..bunlar hayatın gerçekleri....
Kızlar ne oluyor ya sorunmu çözmeye çalışıyoruz yoksa aynı fikri paylaşmıyoruz diye birbirimizle laf mı yarıştırıyoruz...Kocaman insanlarız ayıp vallahi ne gereksiz bir yere geldi diyaloglarınız...
şu an çıkmak zorundayım.lütfen konumu saptırmaya çalışanları konumdan uzak tutun arkadaşlar.sıkıldıysanızda konudan yorum yazmayın.çünkü gerçekten çok yoruldum birde burda böyle kendini bilmez insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum.insan önce kendini görmeli sonra karşındakini eleştirmeli.kendi düştüğü hatalara başkasıda düşüyorsa bak yanlış yapıyosun arkadaşım yapma demeli.sen şöylesin böylesin alay edercesine yorumlar yazmamalı.düşene bir tekmede ben vurayım dememeli.çünkü oda bir gün düşeblir veya düştüğü kuyudan hala çıkmaya çalışıyodur.lütfen yapıcı olalım yardımcı olalım.yoksa kimseye saygısızlık ettiğim yok.herkesten özür dilerim.iyi akşamlar diliyorum
hayır kesinlikle kabul etmiyorum cahil olan sensin.akıllığım karşısında tökezleyen.hemen benden önce girip kendini savunurcasına yorumlar yaptın.beni kandıramassın.sana bu son yorumum.konumu saptırma gök yarılsa sana cevap yazmıcam.seni tanıyanlar tanır doğru mahalleyi ayağa kaldıran gelin başlığı altında.benle uğraşma konuma yorum yazma artık cevap hakkı dopmasın birbirimize.sana bişey yazmıcam çünkü.konumu saptırma çirkinleştirme
asıl sen kendi konunu görmeden benimkine yorum yapıyorsun.mahalleyi ayağa kaldırdım apartmanı bastım kayınvalidemiin canını okudum diyosun kalmışsın üstüne ben kayınvalidemin ynaında oğlunu eleştirdim diye beni eleştiriyosun.senin bana söylediklerini benim sana söylemem gerek.asıl sen kendini görmeden başkalarına yorum yazıyorsun.sana artık yorum yazmıycam.lütfen konumu saptırma gerekirse engelle beni.çünkü az daha zorlarsan seni engellicem
Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...
Çünkü herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyor..
Sadece eşine mesaj attığı için kadın haksız duruma düştü.
Eşi o ..
Sıkıntısını onunla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak?
Eşi ortalıgı birbirine katmış olan konu sahibine olmuş..
Herkes biraz tartarak cvp yazsa? artık olayın geri dönüşü yok
Şu mübarek günde yapabileceğimiz zaten bşey yok ,en azından kadıncagızın gönlünü ferahlatsak olmuyo dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?