- 27 Haziran 2010
- 1.825
- 2.059
- 658
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Tepsi kebabı da yapabilirsin canım güzel oluyor, pişmesi garantiHani daha garanti farkli bi oneriniz olursa oda olur yani
İlk etapta üzerini folyo,kapak vb birşeyle kapatıp yarım saat öyle pişirir,sonra üzerini açıp kızarana kadar pişirirseniz çiğ kalmaz kesinlikle.Saolun cesarrtlendirdiniz aslinda guzel yemek yaparim sadece firina koyarken cekiniyorum cok piser kurur yada az piser ici cig kalir diye tek endisem o yonde
Ben yapıyorum iftar davetlerinde ama klasik yumurtalı falan değil içine kaşarlı patates puresi sürüyorum sonra bezelye havuç o sekilde rulo yapip pisiriyorum ve cok lezzetli oluyor.Simdi ben cok cok cok hassasim misafir konusunda cunku kimi kimsemiz yok bayramda olsun ramazanda olsun esimin ailesi disinda yok kimse birde is arkadasi var iki aile..
Yani yemekli misafir cok gerer kasar beni cok mukemmelliyetciyim en farklisi ozeli guzeli olsun isterim
Iftar menum hazir yalniz esim diyorki daha once denemedigin biseyi yapman sacma diyor sonucta 1 kg kiyma gerekli eger guzel olmazsa yazik gunah olur diyor bense her yapcagimi onceden hazirladim menuyu degistirmek istemiyorum ama korkuyorumda simdi iyi olmazsa bid bid konusur bende cok kafaya takarim bilemedim valla yapcagim sey rulo seklinde dalyan kofte oluyorya garniturlu ondan istiyorum ama olurya ici pismez yada kurur filan onca malzeme hic olursada uzulurum baska bisey istemiyorum kac gundur kafaya koydum videolara baktim ama risklimi sizce guzel olmazsa denemesem mi hic
Ben de her zaman ilkleri misafirde denerim eşim pek taraftar değil ama ilk seferim her zaman en güzeli oluyor. Sonraki seferlerde biliyorum zaten havasinda oluyorum sanırımBen de misafire daha önce hiç yapılmayan tarifin denenmemesi taraftarıyım. Çünkü bazen insan püf noktasını yapa yapa öğreniyor. Annem de bu konuda çok gözü karadır iyi bir aşçı olsa da ilk yaptığı birkaç şey hüsranla sonuçlanınca her misafir geleceğinde bildiği, denediği şeyleri yapmasını salık veriyorum :)
Ben yapıyorum iftar davetlerinde ama klasik yumurtalı falan değil içine kaşarlı patates puresi sürüyorum sonra bezelye havuç o sekilde rulo yapip pisiriyorum ve cok lezzetli oluyor.
dalyan köfte rısklı once evde kendınıze dene oyle yap benceSimdi ben cok cok cok hassasim misafir konusunda cunku kimi kimsemiz yok bayramda olsun ramazanda olsun esimin ailesi disinda yok kimse birde is arkadasi var iki aile..
Yani yemekli misafir cok gerer kasar beni cok mukemmelliyetciyim en farklisi ozeli guzeli olsun isterim
Iftar menum hazir yalniz esim diyorki daha once denemedigin biseyi yapman sacma diyor sonucta 1 kg kiyma gerekli eger guzel olmazsa yazik gunah olur diyor bense her yapcagimi onceden hazirladim menuyu degistirmek istemiyorum ama korkuyorumda simdi iyi olmazsa bid bid konusur bende cok kafaya takarim bilemedim valla yapcagim sey rulo seklinde dalyan kofte oluyorya garniturlu ondan istiyorum ama olurya ici pismez yada kurur filan onca malzeme hic olursada uzulurum baska bisey istemiyorum kac gundur kafaya koydum videolara baktim ama risklimi sizce guzel olmazsa denemesem mi hic
dalyan köfte mukemmel bır lezzet ınsanlar yapmayın demıs ınanmayın. Becerıklı bırı yaparsa tadından yenmez)Dalyan köfte yerine çanak köfte yapın ya da en çok sevdiğim en rahat yapilan izmir köfte yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?