• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iftar vakti birbirimize grdik

Ya tamam tartışırsınız da karı koca öyle ilkokul çocuğu gibi saç baş kavga mı edilir pes.. Ayrıca kimsenin orucu içkisi kimseyi ilgilendirmez.. Biraz bekleyin aramayın.. Az ortalık soğusun..

Mevzu şu ki ben onun oruç zamanı içki içen kuzenini eleştirdim ki onu eşim de eleştiriyor neyse senin ablan da tutmuyor ben birşey dedim mi diyo ablam emziriyor ondsn önceki sene hamileydi ondsn önceki zmnlarda üni de tutmuş dedim dersi akşam beşte başladığı halde tutmuş dedim o da öğlen beşe kadar uyuyup tutmuştur dedi. Herneyse seni ilgilendirmez herkesin kendine günahı sevabı dedi.. Ben sustum gelip bana yumruk attı bacağıma bn de sinirlendim ve bn de ona vurdum
Ne kadar uyumlu bir ciftsiniz masallah.

Ikinizde suclusunuz kavga etmedende baskalarini yargilamak size dusmez.Oruc sadece mide ile tutulmuyor.

Ne kadar uyumlu bir ciftsiniz masallah.

Ikinizde suclusunuz kavga etmedende baskalarini yargilamak size dusmez.Oruc sadece mide ile tutulmuyor.

Burda laf yemek için konu açmadım onu ben de biliyorum. Kaç gündür oruç dşye sinirli surat beş karış ben hep iyiyim alttan alıyorum.. Ama bi insan bi yere kadar alttan alır değil mi? Ben de artık dayanamadım sinirlendim ve alttan alan kişi yani ben de alttan almayınca kavga çıktı.. Yoksa şuana kadar tuttuğum oruçlarda ne kavga ettim ne kötü söz söyledim şükür namazımı da kılıyorum herşey nasıl olur biliyorum keyfimden tartışmadım biri size vuruyorsa artık onun alttan alması kalmamıştır değil mi?

O orucunu içkisini sorguladığınız insanların ahı tutmuş sizi
Size ne yahu size ne
Yeter artık ya ben ne yazıyorum yorum ne geliyor... Eleştiri için yapacaksanız yazmayın.. Ben de böyleyim herkes kendine baksın.. Oruç tutmuyorsa bir insan o aya saygı göstermeli en azından içki içip internette paylaşan için sorun yok onun saygısızlığında eleştiri yapınca mı suç

Güzel bir otele gitseniz akrabanız eşiniz dostunuz da gelsin istemezsiniz , gelemesin de hava atayim dersiniz. Ama kendi cennete gidecek ya sözde diğerleri de gelsin istiyor. Külliyen iki yüzlülük. Ben aç kalıyorum başkaları da kalsın kıskançlığı bu yoksa milletin cenneti kimsenin derdinde değil. Oruç ağızınızla milleti çekiştirirseniz resmen Allahın sopası olmuş.

Yeter artık ya ben ne yazıyorum yorum ne geliyor... Eleştiri için yapacaksanız yazmayın.. Ben de böyleyim herkes kendine baksın.. Oruç tutmuyorsa bir insan o aya saygı göstermeli en azından içki içip internette paylaşan için sorun yok onun saygısızlığında eleştiri yapınca mı suç
Oruc tutmayan insanin ickisinden size ne ? Size mi yaziyor gunahi ?
Mune Mune konu dini yorumlara dogru gidiyor

Bakma madem fotoğrafa. İçkiden de mi tahrik oluyorsunuz.

Güzel bir otele gitseniz akrabanız eşiniz dostunuz da gelsin istemezsiniz , gelemesin de hava atayim dersiniz. Ama kendi cennete gidecek ya sözde diğerleri de gelsin istiyor. Külliyen iki yüzlülük. Ben aç kalıyorum başkaları da kalsın kıskançlığı bu yoksa milletin cenneti kimsenin derdinde değil. Oruç ağızınızla milleti çekiştirirseniz resmen Allahın sopası olmuş.

Bi git arkadsşım sen neyin derdindesin ya :)

Evi karıştırdınız bide gelip burayı germeyin
Ne haliniz varsa görün

Back
X