Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn
Sorunun iftara yapacak yemek bulamamak onu anladim, avatar resimleriyle yapilan yorumlarin ciddiyetinin olmamasini belirtmeni anlamadim. Avatarinda resim olanlarin yapacagi iftar yemegi onerilerini dikkate almayacak misin
canım neden kendini böyle kasıyorsun ki zaten sınava az kalmış bi mercimek çorbası yap arkasınada köfte patates fırına at istersen plavda yap tmm dır yrinde olsam bu kadar ugraşmazdım
kpss stresinden ne dediginizi bilmiyosunuz
iftar menüleri için yemek bölümlerine bakın. cok güzel başlıklar var
Ya avatar baginsz soledim ole sesli düşündüm ben bende değilim
Mantıklı geldi bana da. Konu taşınmazsa iyi olur çünkü iftarda ne yemek yapsam ayrı bir dert oluyor kadınlar için.Burda paylaşımlarda bulunulursa iyi olur diye düşünüyorum.
Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn. Not avatar konuyla alakali değil ya o an sesli düşündüm mesela AA bu kadim sinirli bu çocuksu bu ciddi gibi hisler uyaniyor bakinca öyle paylastim aman ne bileyim
neiçtiysen söyle bende iccem
git kafanı yıka gel öyle yazışalım anlaşıcaz bak o zaman
stres olmuşsun sen sınava kalmış 2 gün yemek yada başka birşey düşünme varsa son anda bakarım dediğin notların ona bak ve 2 gun demek 2 deneme demek git deneme çöz battanıye altındanda cık. orda oldukça daha çok uyku bastırcak oruçsan zaten 2 3 saat sonra hiç halin kalmayacak. şu anda tek ıstedıgın o battanıye altında 2 gunun geçmesi ama üzgünüm kendını boğmaktan başka bir işe yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?