İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

ben de ilk kez bugün yaptım :KK45:
tadı tuzu nasıl oldu yemedikte daha netten baktım güzelmiş dediğim bi tarifi, normalde sevmem kabak ama bunlar bodiş bodiş sevimli geldi
yaaa afiyet seker olsun iftarda bak tadinada guzel olmustur muhakkak bana da anlat yapiyim hayrına sevabına :KK52:

Eski konulara meraktan baktim.
Sizin ruh sagligi yerinde yeller esiyor.
Adamin canina tak etmis, tepkiyi boyle koyuyor demek ki.
Tereliye nicki yerine Terelelli nickini oneriyorum ayrica, ic dunyanizla daha bir butunlesir sanki.:olamaz:

Ilk konusundan bu yana tek yazdigi kocamla aramizda hic sorun yok.. ya kendi kocasina iyi rolü yapiyor birsey anlatmiyor ikili oynuyor yada kocasi baskasini bulamayacak birisi ..yani 3.secenek daha vahim ruh ikizi:KK51:

Son düzenleme:
Eşimle ayrılmamızın istenmesi çok büyük bir olaydı eşim zaten bana kıymet vermiyorlar ki sana versinler demişti her anne babayı iyi mi sanıyorsunuz siz hepsi iyi niyetli evladını düşünür mü sanıyorsunuz büyük yanılıyorsunuz yazdığım şeyleri bile abartarak maddeleştirmişsiniz çok şükür eşimin ailesi hari kimseyle problemim yok onlarında problemsiz olduğu insan yok ne garip...
Bence sizin anlastiginiz tek kişi yok bir ara kendi gelininize de takmisti niz. Vallahi biraz kendinize bakın düşünün Nerede hata yapıyorum diye ya niye bu kadar insan bana haksızsin diyor niye kimse bana hak vermiyor de lütfen bak eşin şimdi senin tarafında bir gün oda bikacak.

Eşimin babası davetime gelmedi.Öncekinede gelmemişti.Hatta eşimin ailesine gittiğimiz iftarda da yoktu.Annesi bir bahane söylemedi.İftar gayet güzel geçti yaptıklarımı beğendiler mesafeli ama iyi davrandım.Eşimin babası olan bu adamla benim bireysel bir tartışmam olmadı hatta benimle uğraşmadığı bir düşüncem yoktu onunla ilgili.Eşimle beraber gittiğimiz dönemler gayet konuşur hal hatır sorardı şuan derdi ne çözemedim.Eşim çok alındı üvey evladım ya ben ondan gelmedi kardeşime gidiyor dedi.Ne yapalım şimdi bu adama ferman mı yollayalım?Açıkçası ben hiç aldırış etmedim sormadım bile nasıl diye ama eşim çok üzüldü bu sebepten kızdım...Bu arada oturduğumuz ev boş olduğu sürece hep bu evde vakit geçirir kendi kendine gelip otururmuş.Eşim düğündeki olanlardan dolayı ona soğuk davrandığını söylerdi hep aramız zaten yoktu iyice soğuk derdi şimdide bu tavrı var bu adam beni mi istemiyor derdi ne?
Adam anlamistir sizin onlara takik oldugunuzu ondan gelmemistir ya allah askina kocanin ailesi azat et ugrasma su insanlarla artik biz biktik sen bikmadin onlarla ilgili konu acmaktan valla benimde oglum var korkuyorum senin gibi bi gelinim olur diye

Ben sizin kendinize dahi itiraf etmediklerinizi yazayım. Siz çok mutsuz bir kadınsınız. Hayatınız boyunca kendinize hiçbir başarınız olmamış. Önce x' in kızı, sonra y' nin karısı olmuşsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmak yok, bir hobi yok, hiçbir uğraş yok gün geçirme hariç. Evlenmişsiniz o da istediğiniz gibi çıkmamış. Adamın maaşını beğenmemişsiniz, ailesini beğenmemişsiniz, muhtemelen kocanızla da aranız iyi değil. Ama insanız değil mi, hayatta kalma mekanizması geliştirmek zorundayız. Siz de dışarıya kocamla çok mutluyuz izlenimi vererek, kayın aileniz üzerinden bütün nefretinizi kusuyorsunuz. Halbuki asıl kininiz ve mutsuzluğunuz kendiniz ile ilgili.

Ben de yazdığı çoğu şeyin çarpıtılarak yazıldığını düşünüyorum artık.
Mesela kayınvalide yemeklere saldırdı, demiş. Belki hiçbirini beğenmedi burun kıvırdı. Yazdığı menü asgari ücretli bir aileye göre ütopik kalıyor. Her konusunda kocasının kendisine destek olduğunu bastıra bastıra yazıyor. Ağladı diye kocası gitmiş kayınvalideyle kavga etmiş, konu sahibinin üzerine titremiş vs. Belki de tam tersi. Üstelik görücü usulü bir evlilik. Aşktan ölerek evlenmemişler de. Zaten kayınvalidelerin evinde oturuyorlar sanırım. Eşi onlarsız bir mantolama bile yaptıramamış.
Olmasını istediği şeyleri ve eş ailesi sorunlarını harmanlayarak kendisini rahatlatmaya çalışıyor gibi geliyor bana.
Eğer durum böyleyse vahim, değilse daha da vahim.

tereliye terelelli eder kısa zaman da adamı .bir burda zor dayanıyoruz kayınbaba ne yapsın ölü taklidi yapıyor adamcağız

Bİr uye vardi burada esini saplanti yapmisti surekli ayni konularda konu aciyordu defalarca insanlar iyiniyetle yazdi olmadi bildigin danismanlik hizmeti gibi terapi misali konustu yok kizdi yok 3gun ara sonra devam hasta gibiydi yani bize gore bir tur rahatsizlik diye bakiyorduk devam etti en son millet cildirdi fakesin dedi kk birbirine girdi haksizliklar oldu kalici siteden atilanlar oldu o bir daha konu acmadi gormedim o noktaya kadar psikolojik sikintisi var diye bakiyordum takintili vs ondan sonra dalga gectigini anladim cunku oyle olsaydi yine acardi konu ardinda tepkilere bakilirsa buda onun bir degisik versiyonu bakalim bu vaka nasil sonuclanacak

Back
X