• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Benim ağzımın ayarı var şükür siz kendi yazdığınıza bakın
Evet, agzinin oyle guzel ayari var ki, iftara gittigin evdeki sofrayi 'nimet, emek' demeden yerden yere vurmussun utanmadan.. (O konuda icimden gecen şu oldu, "zıkkım yiyin".. Zıkkım: bir tür bitki, kökeni zakkumdur, carpitma diye açıklıyorum)
Simdi de gelmis yine hic utanmadan getirdikleri şeyleri nasil geri yolladigini anlatiyorsun.. Insanin baya baya cirkin sekilde davranıp, konusup kendinde zerrece eksiklik gormemesi zaten o insana kusur olarak yeter..
Yaklasik 4 senedir uyeyim, senin kadar sinirimi bozan üye sayisi bir elin parmaklarini gecmez sanirim..
Banlanicam ama sana gerekeni söyledikten sonra inan buna deger..

Son düzenleme:
Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
Sen önceki konuda kvyin menüyü beğenmeyip konu actin ya ben neleer neleer yapacam görsünler bakalım yazıyorsun ya aldığı tazminat da dayanmaz bu gidişle hazır para çabuk biter

Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
Size iftara gelirken mi getirmisler?
Ve siz geri mi verdiniz :(
İnanilir gibi degilsiniz cidden. Keske kaynana sizin goturdugunuz o soguk cayi esinizin kafasindan asagi dokseydi. Esinizin hak ettigi bu zira. Size zaten diyecek lafim yok,el kizisiniz onlar icin.

Siz şu an kimin evinde oturuyorsunuz
Neyle geçiniyorsunuz bi anlatır mısın
Ben buralardan gider oldum, kalanlara selam olsun :KK53: Gerekeni fazlasiyla yaparsiniz hatunlarim.. Aman ha banlanmayin, zira buna daha diyecek cok sey var..
Gerci anlar mi, yorulmaya deger mi, orasi mechul..

Tereliye cevaplarına baktım. Seni tanımam etmem üzüldüm senin için kötü niyetle söylemiyorum kardeşin olarak üzüldüm.

Eğitimini yaşını yaşam tarzını bilemem ama bence hayatının yönünü değiştir. Hayata bakış açını değiştir. Bu şekilde kendini köreltme. Hayatı yaşa kendine eziyet etme. Kin nefret bunlar sana hiçbir şey kazandırmaz. Eminim iyi bi insansın. Annesin. Çocuklarına kin kibir aşılama.

Boşa yaşıyomuşsun gibi hissetmiyo musun. O kadar kadın burda bir ton laf etmiş kendine bunları neden söyletiyosun. Bi dönüp bak. Hiç mi hatalıyım demiyosun?

Belki önemsemeden okuyup geçeceksin ama insani görevimmiş bilip seni uyarmak istedim.
Hayat böyle yaşanmaz. Yazık ediyosun...

Tereliye doymamis da, ceviz kadar dolmalarla:KK53:
Az once okudum o konusunuda..icimden tek birsey demek geldi tereliye ayni senin gibi "zıkkımın kökünü ye tereliye!"o konu kapanmis yazamadim..bari buraya yazayim dedim..
Ban yersemde sorun degil..deger,,icimin yaglari eridi ohhh:-))

Onların eline kalmadık dediğiniz insanların evinde oturuyorsunuz mantolamayı bile hala onlar yaptırsın diye bekliyorsunuz 3 kuruş tazminatı az harcayalım israf etmeyelim de muhtaç.olmayalım diyeceğinize sırf yaptım deyip hava atmak için bir akşamda her türlü et yemeğini.gereksiz yapıyorsunuz bitince ne yapacaksınız?

malesef bu eşinizin ailesinin kanatları
altında yaşadığınız gerçeğini değiştirmiyor o sofrayı kurduysanız ancak size Allah akıl fikir versin demişlerdir hani.ayranı yok içmeye tahtevaranla gider bilmem nereye misali olmuş.

Çalışmıyorsunu etmiyırsunuz cidden eşinize dua edin demek ki oğullarına kıyamıyorlar yoksa sizin gibi birini kapıya koyar hadi ne haliniz varsa görün bakalım derlerdi ne yapacaksınız o zaman bir fikriniz var mı işiniz gücünüz yok hava binbeşyüz rezillik kadının yemeğe gelirken getirdiklerini geri.yollamak valla insanlarda sabır taşı var inanın bana kapıya koyulmayı fazlasıyla hakediyorsunuz!!

Sessizce uzaklaşın mune geliyor gördüm

Tereliye zaten sana kırgınım,ben uyurken açtın konuyu
Ne olacaaak yeeaaa bırak Allahını seversen,ağzının tadıyla bir iftar yapamamışın şu Ramazan’da
Gelmeyiversin kp,sen çizginden şaşma bir ara hatırlatayım da saray dolması tarifini litfen paylaş

Onların eline kalmadık dediğiniz insanların evinde oturuyorsunuz mantolamayı bile hala onlar yaptırsın diye bekliyorsunuz 3 kuruş tazminatı az harcayalım israf etmeyelim de muhtaç.olmayalım diyeceğinize sırf yaptım deyip hava atmak için bir akşamda her türlü et yemeğini.gereksiz yapıyorsunuz bitince ne yapacaksınız?

malesef bu eşinizin ailesinin kanatları
altında yaşadığınız gerçeğini değiştirmiyor o sofrayı kurduysanız ancak size Allah akıl fikir versin demişlerdir hani.ayranı yok içmeye tahtevaranla gider bilmem nereye misali olmuş.

Çalışmıyorsunu etmiyırsunuz cidden eşinize dua edin demek ki oğullarına kıyamıyorlar yoksa sizin gibi birini kapıya koyar hadi ne haliniz varsa görün bakalım derlerdi ne yapacaksınız o zaman bir fikriniz var mı işiniz gücünüz yok hava binbeşyüz rezillik kadının yemeğe gelirken getirdiklerini geri.yollamak valla insanlarda sabır taşı var inanın bana kapıya koyulmayı fazlasıyla hakediyorsunuz!!
O ev dededen kalma onlar almamış yani içide eşimin yıllarca verdiği parayla yapılmış hamilesiniz bu kadar öfke bünyeye zarar sakin olun .

Back
X