• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Tereliye cevaplarına baktım. Seni tanımam etmem üzüldüm senin için kötü niyetle söylemiyorum kardeşin olarak üzüldüm.

Eğitimini yaşını yaşam tarzını bilemem ama bence hayatının yönünü değiştir. Hayata bakış açını değiştir. Bu şekilde kendini köreltme. Hayatı yaşa kendine eziyet etme. Kin nefret bunlar sana hiçbir şey kazandırmaz. Eminim iyi bi insansın. Annesin. Çocuklarına kin kibir aşılama.

Boşa yaşıyomuşsun gibi hissetmiyo musun. O kadar kadın burda bir ton laf etmiş kendine bunları neden söyletiyosun. Bi dönüp bak. Hiç mi hatalıyım demiyosun?

Belki önemsemeden okuyup geçeceksin ama insani görevimmiş bilip seni uyarmak istedim.
Hayat böyle yaşanmaz. Yazık ediyosun...
Burada bana kötü yorum yapanların uslüpları ortada bana değil onlara üzülün kin nefret kusan onlar ben değil ayrıca çocuğum yok düşünmüyorum.

O ev dededen kalma onlar almamış yani içide eşimin yıllarca verdiği parayla yapılmış hamilesiniz bu kadar öfke bünyeye zarar sakin olun .

Hanımefendi hukuk bilmiyorsunuz belli dededen kalma ev toruna geçmez babaya geçer öncelikle yani kayın pederinize kayınpeder vefat ettiği zaman hukuki olarak o ev sizin olabilir. Yani yine eşinizin ailesi vermiş oluyor o evi size ve yine para vermeden hiçbir emek harcamadan elde edilmiş bir ev

kaldı ki kendiniz daha önceki konularda dediniz mantolama yapmalarını bekliyoruz diye yok para biriktirmişsiniz de ama onlar biz yapacağız demiş de falan yaptırın o zaman onlara muhtaç değilseniz daha onu yaptıramazken evin nesini yapabildi eşiniz acaba?

Bu sonuç olarak şu an sizin çalışmıyor olduğunuz ve eşinizin işsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor bir tazminatınız var hazıra dağ dayanmaz bu haldeyken sırf gösteriş için gereksiz yenmeyecek israf olacak o kadar yemeği yapmak karşınızdakini alt etmek değil kendinizi güldürmek olur ancak

Back
X