• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftara gelmeyen kayınpeder...Derdi ne olabilir sizce?

Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep

Eşiniz de siz de çalışmıyorsanız size kim bakıyor?

Burada sakız olsam ne olmasam ne kim beni tanıyor ne kadar önemsiyorsunuz sosyal medyayı ben beni sakız edenlere dinime küfreden müslüman olsa gözüyle bakıyorum.
"Esimin ailesini takmiyorum" ayaklarin ne kadar gerçekçi ise, "Sosyal medyayi ve insanlari onemsemiyorum" ayaklarin da o derece gercekci :işsiz:
Hadi milleti gercekten de takmiyorsun diyelim, burda seninle farkli dusunen insanlari ne kadar taniyorsun da "dinime kufreden Musluman olsa" diyebiliyorsun?
Bu da kendini rahatlatma yontemin iste..
Esinin ailesi seni umursasin istiyorsun, umursamadikca çıldırıyorsun, "ben onlari takmiyorum yeaaa" diyorsun, burda millet senin foyani bi guzel ortaya cikariyor "ayy siz sanki cok mu iyisiniz" diyerek yansitmaya calisiyorsun.. Insan hic mi dönüp kendine bakmaz? Cidden çok yazık..

Eşi çalışmayan ailesinin eline bakan onların evinde oturan onlar artık delirip kapıya koysa aç açıkta kalacak olan insan karı koca öyle oturuyorlar sonra da vay efendim kaynanamlara şu kadar çeşit hazırladım diyor pardon da havanız kime? onların sayesinde ayakta dururken onlara hava atmaya çalışmak baya komik yani:))

Eşim şuan çalışmıyor bereket diyoruz biz buna rızık yani tabiki hergün böyle şeyler yapmıyorum özellikle eşimle bana ama misafirime daima hep böyle yaparım şükür ki bu ramazanda davetli geçiyor hep

Ne rızkı yav olmayan parayla? Karnımız doyuyor bir şekilde desen anlarım da senin yazdığın iftar menüsü restoranlarda açık büfe iftar menüsü olarak fahiş fiyatlarla satılıyor. Kimi kekliyorsan.

Eski konuna bir keresinde denk geldim ama az önce açtığın diğer konulara baktım da sana değil kocanın ailesine cidden yazık. Adamın sülalesine azıcık nefes aldır,ben nerede hata yapıyorum diye bir düşün,millet bu üyeye niye bu kadar saydırmış diye merak edip bakmasaydım ay yazık kıza derdim ama yok anacım azıcık durul artık.

Eşinizin annesinin lokmalarını mı saydınız? Evet kadın 50 yaş haliyle yarı yaşındaki kadından görmüştür salatayı ilk!! Sizde misafire böyle davranılıyor herhalde. Ben hayatımda bu derece kin tutabilen insandan korkarım. Şuraya açtığınız konularda ne oldu diye soranlara hep yok bilmem kim kahve yapmadım diye bizi ayırmak istedi, yok kocam elime çeyrek altın koydu diye kocamı evlatlıktan reddettiler dışında anlatabildiğiniz hiçbir şey yok. Yahu kocanız affetmiş ailesini size ne oluyor?

Ben sizin kendinize dahi itiraf etmediklerinizi yazayım. Siz çok mutsuz bir kadınsınız. Hayatınız boyunca kendinize hiçbir başarınız olmamış. Önce x' in kızı, sonra y' nin karısı olmuşsunuz. Kendi ayakları üzerinde durmak yok, bir hobi yok, hiçbir uğraş yok gün geçirme hariç. Evlenmişsiniz o da istediğiniz gibi çıkmamış. Adamın maaşını beğenmemişsiniz, ailesini beğenmemişsiniz, muhtemelen kocanızla da aranız iyi değil. Ama insanız değil mi, hayatta kalma mekanizması geliştirmek zorundayız. Siz de dışarıya kocamla çok mutluyuz izlenimi vererek, kayın aileniz üzerinden bütün nefretinizi kusuyorsunuz. Halbuki asıl kininiz ve mutsuzluğunuz kendiniz ile ilgili.

Bakın çok gençsiniz hatta yaşıt olabiliriz. Hayat o kadar güzel ve kısa ki. Kayın ailesi de koca da bir süre sonra önemsiz olmalı. Çıkın bir parka gezin, kitap okuyun (lütfen çok ama çok okuyun, bir insanın kendine yapacağı en büyük iyiliktir kitap okumak), kurslara katılın, eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama okumadıysanız okulu bitirin. Gönüllü çalışmalara katılın, manevi bir tatmin sağlayın kendinizi geliştirin. Ömürden geçen her gün sizden gidiyor. Bir kez geliyoruz hayata, onu istediğimiz gibi şekillendirmek elimizde. Ve hayat x,y,z benim hakkımda ne düşünüyor diyerek harcamak için çok kısa. İnsanlara en fazla 30 saniyelik dedikodu malzemesi verirsiniz, gece yattığınızda elinizde kalan kendi mutsuzluğunuz olur.
Dusundugum seyleri yazmissiiniz ama en onemlisi de asagilamadan hakaret etmeden tebrik ediyorum sizi.Yol gostermek adi altinda edilen o cirkin laflarda cok acimasiz ya bir kadin olarak icim sizliyor resmen

Eşimle ayrılmamızın istenmesi çok büyük bir olaydı eşim zaten bana kıymet vermiyorlar ki sana versinler demişti her anne babayı iyi mi sanıyorsunuz siz hepsi iyi niyetli evladını düşünür mü sanıyorsunuz büyük yanılıyorsunuz yazdığım şeyleri bile abartarak maddeleştirmişsiniz çok şükür eşimin ailesi hari kimseyle problemim yok onlarında problemsiz olduğu insan yok ne garip...
Esinizin ailesi sorunlu olabilir, gercekten garip olabilir,( benim de basimda var ordan biliyorum) ama oyleyse onlari neden bu kadar umursuyorsunuz? Tamamen bosverdim ben hatta yaptiklarina gulup geciyorum asla sorgulamiyorum kafaya takmiyorum kaale bile almiyorum... bu kadar ciddiye almayin onlari bosverin gelisine yasayin yahu dert edip bi de buralara yazip milletin de asabini oynatiyorsunuz

Eşiniz de siz de çalışmıyorsanız size kim bakıyor?

Eşinin ailesi tabii ki. Buna da "sağolsunlar" demek yerine rızık deyip geçiştiriyor. İnsanın rızkını Allah verir ama aracı olanlara da nankörlük ederse Allah sormaz mı?

Keşke benimkiler de vazgeçse, “İstemiyorum” diyorum anlamıyorlar. Her yerden engelledim, hâlâ ulaşmaya çalışıyorlar. Seni istemeyeni sen neden istiyorsun? Az dik dursana!

Eşinin ailesi tabii ki. Buna da "sağolsunlar" demek yerine rızık deyip geçiştiriyor. İnsanın rızkını Allah verir ama aracı olanlara da nankörlük ederse Allah sormaz mı?
Hayır eşimin ailesi falan bakmıyor eşim tazminatını aldı onunla idare ediyoruz.

Eşin çalışmıyor sende evdesin
O halde bu kadar yüksekten ucmayin sebebi nedir 3 saatte börek yaparimda sanki çarşaf çarşaf börek yapıyorsun etli yemekler kofteler. Senin menünün yarısını ancak misafire yaparım önceden dolma pardon sarmam mantı varsa dolapta :işsiz:

Kv yin yemeğine laf ettin kadının evinde o malzemelerden varmış onları yapmış sen yabancimisin evin insanı sayilirsin arayıp bi sorsaydin bişey lazim mi diye yada 2 saat erken gidip hazırlayabilirdin

Eşinin işi yok çalışmıyor sen calismiyorsun yediğiniz içtiğinizi nasıl temin ediyorsunuz eğer kv kp bakiyorsa size yaptığın nankörlük dua et seni yine iyi insanlarmis yardım ediyorlar

Eşin çalışmıyor sende evdesin
O halde bu kadar yüksekten ucmayin sebebi nedir 3 saatte börek yaparimda sanki çarşaf çarşaf börek yapıyorsun etli yemekler kofteler. Senin menünün yarısını ancak misafire yaparım önceden dolma pardon sarmam mantı varsa dolapta :işsiz:

Kv yin yemeğine laf ettin kadının evinde o malzemelerden varmış onları yapmış sen yabancimisin evin insanı sayilirsin arayıp bi sorsaydin bişey lazim mi diye yada 2 saat erken gidip hazırlayabilirdin

Eşinin işi yok çalışmıyor sen calismiyorsun yediğiniz içtiğinizi nasıl temin ediyorsunuz eğer kv kp bakiyorsa size yaptığın nankörlük dua et seni yine iyi insanlarmis yardım ediyorlar
Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık

Eşim tazminatını aldı gelirken yumurta yoğurt limonata almış evimizde vardı çok şükür geri verdik şükür onların eline kalmadık
Şu mübarek günlerde iyice batırma bence durumu, ağzının bi ayarı olsun..

Ayrica da yan gel yat osman modunda evlerinde oturdugun insanlarin arkasindan "şükür onlarin eline kalmadik" demen cok komik.. Gerci neyin komik degil ki? Soylediklerin ile yaptiklarin bambaşka.. Örn. Takmiyorum deyip yakalarini birakmaman, surekli haklarinda bi arastirma pesinde olman, 'umrumda degiller, uzak dursunlar' deyip aslinda seni cok onemsemelerini istemen, 'şükür ellerine kalmadık' olayi vs vs..

Son düzenleme:
Back
X