- 16 Mart 2021
- 52
- 34
- 8
- Konu Sahibi Yigityavuz
Herkese merhaba. Şimdi benim kayinvalidem ağır psikolojik rahatsız bir bekar kaynım var kayinvalidem pederi görmek istemediği için ev ayirdik.Bekar kaynimla kayınvalide aynı evde yasayacaklardı taaa ki büyük kaynım da gelene kadar büyük kaynim (eltimi aldattığı için boşandı,eltimi aldattığı kadınla da anlaşamayıp onu da ortada bıraktı,işsiz ipsiz sapsız biri) parantez içindeki ayrıntıyı şu sebeple verdim; benim anne baba ayrıydı babam da bizi bırakıp başkasıyla evlenmişti ve kaynım eltimi aldattiginda ben henüz 1 aylık gelindim eltim aynı annem gibi ortada kalmıştı çocuğunun gözünde kendi çocukluğumu görüp aylarca bu üzüntüyleo çocuğun ne hissedeceğini ve bundan sonra yaşamlarının ne kadar zor olacağını bilerek yaşadım ve abisini gördükçe babama olan öfkem çocukluk travmalarım depresiyor eşimle bu konuyu konuşmuştum anlayışla karsilamisti zaten abisinin yaptıkları ona da ters geliyordu 3 yıl kadar konuşmasada kaynanam barıştırdı onları.sorun da bu ay başlıyor..Bu zamana kadar eşimin ailesini bana o kadar cektirdiklerine rağmen el üstünde tuttum her ramazan da iftara davet ederdim ama şimdi kaynana küçük kaynım ve abisi aynı evde yaşıyorlar ve ben esimin abisi'ni bırakın soframa oturtmak kapımdan içeri sokmak dahi istemiyorum.Esime dedim ki kardeşini ara annemi al şu gün iftara gel de abin i kastetmeyince gelmez dedim olmaz öyle şey dedi.Ama ben abin i ağırlamak istemiyorum dedim.o zaman hıc iftar yemegi vermeyelim bu sene,ne senin kalbin kırılsın ne benim Dedim onada hayır dedi ben o adamı görünce panik atak geçiriyorum sizce ne yapmalıyım? Sağlıklı bir kaynanam olsa beni anlar o kocasını gördükçe sinir topuna dönüyor ama bana gelince abinin yaptıkları seni ne ilgilendirir diyor yani ona problemi anlatmam imkansız sizce hıc cagirmamalimiyim yoksa küçük kaynimi kendim arayıp annemi al gel mi demeliyim yada başka bir çözüm bilemedim bana bir fikir verin kırmadan lütfen..