- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi Yigityavuz
Ya gerçekten bazen ben bu linçleme olaylarını anlayamıyorum önceden okuduğumda cidden mantıklı yorumlar yapılıyordu . Ben hastanelik oluyorum panik atak geçiriyorum diyen birine eşinin abisi o demek nasıl bir mantık ?
Ya hiç panik atak geçiren insan görmemişler ciddiyetinin farkında degiller ya da travması varsa var banane ki ben eleştiririm gözüyle bakılıyor . Ben açıkçası bu saatten sonra BDV de konu açmam.
Zaten platform kadınlardan oluşuyorsa bazı noktalarda keşke birbirimizi anlasak dinlesek. Bence de Y Yigityavuz bir destek alsın Burdan ona yardım çıkmaz
Panik ataği kendim geçirdim nasil olduğunu biliyorum ama sevmedigim veya bana kotu his veren insanla ayni ortama girdim diye kendimi kaybedip hastanelik olmadım hiç. Boyle hayat geçmez, bu kadar dev boyutta panik atak yaşiyorsa tedavi olsaymiş şimdiye kadar hala geç degil.
Eşim X eve gelmesin ben bayiliyorum hastanelik oluyorum, Y eve gelmesin kriz geciriyorum dese hoş bakamam. Dunya öyle dönmüyor kusura bakmasin kimse.
Haa bu abinin konu sahibine eve sokulmayacak bir davranişi, yanlişi olsa tamamdir eve sokmasin krizini de gecirsin panik atagini da gecirsin ama adam 3 sene once karisini aldatti diye de kriz....