Iftara istenmeyen misafir

Ya gerçekten bazen ben bu linçleme olaylarını anlayamıyorum önceden okuduğumda cidden mantıklı yorumlar yapılıyordu . Ben hastanelik oluyorum panik atak geçiriyorum diyen birine eşinin abisi o demek nasıl bir mantık ?
Ya hiç panik atak geçiren insan görmemişler ciddiyetinin farkında degiller ya da travması varsa var banane ki ben eleştiririm gözüyle bakılıyor . Ben açıkçası bu saatten sonra BDV de konu açmam.

Zaten platform kadınlardan oluşuyorsa bazı noktalarda keşke birbirimizi anlasak dinlesek. Bence de Y Yigityavuz bir destek alsın Burdan ona yardım çıkmaz

Panik ataği kendim geçirdim nasil olduğunu biliyorum ama sevmedigim veya bana kotu his veren insanla ayni ortama girdim diye kendimi kaybedip hastanelik olmadım hiç. Boyle hayat geçmez, bu kadar dev boyutta panik atak yaşiyorsa tedavi olsaymiş şimdiye kadar hala geç degil.

Eşim X eve gelmesin ben bayiliyorum hastanelik oluyorum, Y eve gelmesin kriz geciriyorum dese hoş bakamam. Dunya öyle dönmüyor kusura bakmasin kimse.

Haa bu abinin konu sahibine eve sokulmayacak bir davranişi, yanlişi olsa tamamdir eve sokmasin krizini de gecirsin panik atagini da gecirsin ama adam 3 sene once karisini aldatti diye de kriz.... 😁😁😁😁

Panik ataği kendim geçirdim nasil olduğunu biliyorum ama sevmedigim veya bana kotu his veren insanla ayni ortama girdim diye kendimi kaybedip hastanelik olmadım hiç. Boyle hayat geçmez, bu kadar dev boyutta panik atak yaşiyorsa tedavi olsaymiş şimdiye kadar hala geç degil.

Eşim X eve gelmesin ben bayiliyorum hastanelik oluyorum, Y eve gelmesin kriz geciriyorum dese hoş bakamam. Dunya öyle dönmüyor kusura bakmasin kimse.

Haa bu abinin konu sahibine eve sokulmayacak bir davranişi, yanlişi olsa tamamdir eve sokmasin krizini de gecirsin panik atagini da gecirsin ama adam 3 sene once karisini aldatti diye de kriz.... 😁😁😁😁
İşte zaten normal olmayan kısmı da burası bence destek almalı sadece bu olayda sıkıntı yaşadığını düşünmedim konu sahibinin verdiği tepki normal değil

Abisinin hatası sizi hiç ilgilendirmez babanızın suçunun sizde bıraktığı travmanın acısını onun abisinden çıkarmanız hastalıklı bir durum bence psikoloğa gidin! Çocukluk travmanız var diye iki kardeşin görüşmesine engel olmanız aşırı mantıksız sizin travmanızın sorumlusu abisi değil ve tekrar ediyorum onun yanlısı sizi ilgilendirmez ! Herkesin kendi hayatı size yargılamak dahi düşmez !

Onca yasanilanin ve hissettiklerinizin bir önemi yok ister demirin ister çıldırın eşşek gibi eve kabul etmek zorundasınız diyosunuz yani
Eğerki çevrendeki insanlar anlayışsız ise ne hislerinin ne duygularının pek bir önemi olmuyor . Keşke hayat herkesin zihin yapısı aynı olan insanları bir araya toplasa ama işte olmuyor o . Bence tedavi olmaya çalış . Bazı şeyleri affet ve yaptıkları hatalarının onları değersiz kıldığını bil . Sizin babanız kötü ve kaybetti ama anneniz daha onurlu . Veya eltiniz şerefli ama kaynınız ş.....Z biri. Zaten oturun yiyin için asla demiyorum . Keşke hiç evinize almama gibi bir şansınix olsa ama maalesef sizin kocanız ile zor bir iş bu . 3 saat idare edin. Ama aranızda kesinlikle mesafe olsun . Merhaba merhaba . Yesin içsin çıksın gitsin hemen

Herkese merhaba. Şimdi benim kayinvalidem ağır psikolojik rahatsız bir bekar kaynım var kayinvalidem pederi görmek istemediği için ev ayirdik.Bekar kaynimla kayınvalide aynı evde yasayacaklardı taaa ki büyük kaynım da gelene kadar büyük kaynim (eltimi aldattığı için boşandı,eltimi aldattığı kadınla da anlaşamayıp onu da ortada bıraktı,işsiz ipsiz sapsız biri) parantez içindeki ayrıntıyı şu sebeple verdim; benim anne baba ayrıydı babam da bizi bırakıp başkasıyla evlenmişti ve kaynım eltimi aldattiginda ben henüz 1 aylık gelindim eltim aynı annem gibi ortada kalmıştı çocuğunun gözünde kendi çocukluğumu görüp aylarca bu üzüntüyleo çocuğun ne hissedeceğini ve bundan sonra yaşamlarının ne kadar zor olacağını bilerek yaşadım ve abisini gördükçe babama olan öfkem çocukluk travmalarım depresiyor eşimle bu konuyu konuşmuştum anlayışla karsilamisti zaten abisinin yaptıkları ona da ters geliyordu 3 yıl kadar konuşmasada kaynanam barıştırdı onları.sorun da bu ay başlıyor..Bu zamana kadar eşimin ailesini bana o kadar cektirdiklerine rağmen el üstünde tuttum her ramazan da iftara davet ederdim ama şimdi kaynana küçük kaynım ve abisi aynı evde yaşıyorlar ve ben esimin abisi'ni bırakın soframa oturtmak kapımdan içeri sokmak dahi istemiyorum.Esime dedim ki kardeşini ara annemi al şu gün iftara gel de abin i kastetmeyince gelmez dedim olmaz öyle şey dedi.Ama ben abin i ağırlamak istemiyorum dedim.o zaman hıc iftar yemegi vermeyelim bu sene,ne senin kalbin kırılsın ne benim Dedim onada hayır dedi ben o adamı görünce panik atak geçiriyorum sizce ne yapmalıyım? Sağlıklı bir kaynanam olsa beni anlar o kocasını gördükçe sinir topuna dönüyor ama bana gelince abinin yaptıkları seni ne ilgilendirir diyor yani ona problemi anlatmam imkansız sizce hıc cagirmamalimiyim yoksa küçük kaynimi kendim arayıp annemi al gel mi demeliyim yada başka bir çözüm bilemedim bana bir fikir verin kırmadan lütfen..
Hiç kimseyi çağırmayın bence o zaman

Tuh hesabi pasif olmus. Yorum da yazmisim bosa gitti. Umarim cagirmamissindir, kendini dusun bosver. Cagirdiysan da sakin kalmaya calis. Sevmedigim, istemedigim seyleri ozellikle boyle sosyal iliskileri hic yapmiyorum, kafam rahat. Beni mutsuz edecekse, herkes mutsuz olsun bana ne dusuncesindeyim. Zaten her sey zor, bir de insanlari, akrabalarini cekemem. Pehh

Back
X