İFTARA MİSAFİR KANLANAN ET YARDIMM

Arkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
Zıkkım yeseniz nasıl olur bu virüste. Ya da kanlı korona mikrobunu yiyin. Dünya başka mikroplardan kurtulsun. Ban da yesem sizin gibiler sonuna kadar hakediyor bu lafı. Misafirmiş. Şimdi başlarsınız aynı apartmandayız. 526226 yıldır dikkat ediyoruz ama ilk defa misafir geliyor diye. Sizin gibiler yüzünden benim öğrencilerim okul yüzü göremedi

Misafir cagırmasanız daha iyi. Etide kavurma yapıp ailecek yiyin.

Vallaha bize sagolsun aslinda evde oturmasi gereken aile üyeleri tarafindan bulastirildi. Karantinadayiz su an bir seneden fazla sadece bizimkileri görüyorduk, onlari da öyle biliyorduk, ama onlar baskalari ile görüsmüz. ama sorsan nerden geldiginu bilmiyor kimse

Sizinki de hata. Karşı tarafı suçlamamak lazım.

Arkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça

Aslında et piştikten sonra içinden çıkan şey kanı değil!

Ancak bilmemiz gereken şey aslında bunun kan olmadığı. Bu kan görünümlü madde myoglobin, myoglobin bir protein türü ve görevi hayvanın kaslarına oksijeni taşımak.

Kanın temizlenmesini istiyorsanız eti süzgeç içinde koyup etin tüm kanını süzdürün. Tüm kanını süzdürdükten sonra bir kap içerisine koyup üzerine soğuk su ekleyip yaklaşık 10 dakika kapalı bir şekilde bekletin. Sıcak suyla yıkamayın. Çünkü sıcak su etin hem tadını bozar hem de yapısını bozar.

Şu kapanma kararlarinda olan esnafa oluyor valla, millete bakiyorum kimisi tatilde, kimisi yazlikta, kimi sulalece iftar yapıyor...
Bi de böyleleri hafif atlatiyor, bunlarla temas kurmak zorunda kalan gariban ölüyor.
Ben annemi kaybettim, babami 8 aydir goremiyorum, sizin gibiler hep birlikte iftar yapmaktan vazgecmedigi icin benim babam yapayalniz kaldi. Şu donemde, her gun yuzlerce insan hayatini kaybediyorken hala sorumsuzca davranan kimseye hakkimi helal etmiyorum.

Sizinki de hata. Karşı tarafı suçlamamak lazım.

Vallaha bende kendimi sucluyorum. Esim doktor oldugu icin kimseye gidip gelmiyoruz, ama aile büyüklerin alisveris islerini felan yapiyoruz. Aralarindan bir tanesi asidan sonra fenalasti. Esimde gidip yardim etti. Sonuc: Pozitifmis. Bize kimseyle görüsmüyoruz diye yalan söylediler

Hayır söylemek istediğim kimseyle cidden görüşmeseler bile sizin görüşmemeniz lazım.
Nereden kapacağımız belli olmuyor cidden.
Kimseyle görüşmesek bile marketten, doktordan alıyoruz bu virüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…