- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Zıkkım yeseniz nasıl olur bu virüste. Ya da kanlı korona mikrobunu yiyin. Dünya başka mikroplardan kurtulsun. Ban da yesem sizin gibiler sonuna kadar hakediyor bu lafı. Misafirmiş. Şimdi başlarsınız aynı apartmandayız. 526226 yıldır dikkat ediyoruz ama ilk defa misafir geliyor diye. Sizin gibiler yüzünden benim öğrencilerim okul yüzü göremediArkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
Vallaha bize sagolsun aslinda evde oturmasi gereken aile üyeleri tarafindan bulastirildi. Karantinadayiz su anZıkkım yeseniz nasıl olur bu virüste. Ya da kanlı korona mikrobunu yiyin. Dünya başka mikroplardan kurtulsun. Ban da yesem sizin gibiler sonuna kadar hakediyor bu lafı. Misafirmiş. Şimdi başlarsınız aynı apartmandayız. 526226 yıldır dikkat ediyoruz ama ilk defa misafir geliyor diye. Sizin gibiler yüzünden benim öğrencilerim okul yüzü göremedi
Vallaha bize sagolsun aslinda evde oturmasi gereken aile üyeleri tarafindan bulastirildi. Karantinadayiz su anbir seneden fazla sadece bizimkileri görüyorduk, onlari da öyle biliyorduk, ama onlar baskalari ile görüsmüz. ama sorsan nerden geldiginu bilmiyor kimse
Arkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
Belki yurtdisindadir karantinanin henüz olmadığı bir ulkede, aklıma bu geldi ama.
Sizinki de hata. Karşı tarafı suçlamamak lazım.
İyi fikir verdin
Şimdi bunu kullanır.
Biz aslında şu ülkede yaşıyoruz diye
Vallaha bende kendimi sucluyorum. Esim doktor oldugu icin kimseye gidip gelmiyoruz, ama aile büyüklerin alisveris islerini felan yapiyoruz. Aralarindan bir tanesi asidan sonra fenalasti. Esimde gidip yardim etti. Sonuc: Pozitifmis. Bize kimseyle görüsmüyoruz diye yalan söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?