- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Hayır söylemek istediğim kimseyle cidden görüşmeseler bile sizin görüşmemeniz lazım.
Nereden kapacağımız belli olmuyor cidden.
Kimseyle görüşmesek bile marketten, doktordan alıyoruz bu virüsü
Pandemi bir şey ifade etse keşke sizeArkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
Profile göre Made in Türkiye.Yorumu yazdıktan sonra aklıma geldi benim de ya acaba tüyo mu vermiş oldum diyesorgu memuru olsam var ya suçlular yaşamışt.
İşte bizde ne yapalım yasak var diye sadece markete gidip geliyoruz oda ihtiyaç oldukça 3 4 günde birArkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
Evet uslup.Ama temel itibariyle haklı.Konu bdvlik değil, neden her aklımıza eseni bdvye açarız?
Hanımlar sizde bunaldınız, sevdiklerinize hasretsiniz, yasaklara uymayanlara kızıyorsunuz haklısınız da ama üslup
Abla son 1-1,5 yılda yaşadıklarımız yüzünden hepimiz biraz dolduk galiba, işin içine sevdiklerimiz, hasret çektiklerimiz de girince, konu 1 söyle 1000 ah işite döndü:)Evet uslup.Ama temel itibariyle haklı.
5 6 ay önce yaşandı köyde bı genç çocuk vefat etmişti koranadan değil onun taziyesi derken başka şehirden akrabalar geldi o kadar uyarmaya rağmen yaşlı dedesi anneannesi vardı onlarda katıldı cenazeye 3 gün sonra aynı evde ikinci cenaze çıktı neden anneanneleri korana olmuştu . Pandemi döneminden beri gerek eşimin işi gereği gerekse kendi çevrem için önlemler alıyoruz eşim askeri personel ben birinden kapsam ona bulaştıram o gidecek tim arkadaşları derken bu sürü vebal almış olacam eee eşim görevlere gidiyor devamlı ya ordan getirse ben aileme bulastirsam belki kendim için değil ama baskalarina bulastirsam başkalarının hakkına girmiş olacam en çokta bundan korkuyorum evime pandemiden beri toplasam 5 kişi gelip gitmemiştir gerçekten hayret ediyorum misafir ağırlayanlaraProfile göre Made in Türkiye.
Pandemi döneminde misafir, uzmanlar ev içi bulaşları arttı diyor, adamlar tabir yerindeyse bas bas bağırıyor kapalı ortamlarda toplanmayın diye.
Bizler 70 küsür yaşındaki anamıza atamıza boşuna hasret kalıyoruz demek ki.
2 hafta önce bir yakınımız sorumsuz bir arkadaşından bulaşan korona yüzünden vefat etti, koronalı kişilerin gömüldüğü ayrı bir mezarlıkta nasıl gömüldüğünü anlatmayayım, ölüm hepimizin gerçeği ama evlatlarınız sevdikleriniz sizi öyle gömülürken görünce ne hale geliyor bilemezsiniz.
Lütfen şu dönemde sadece kendimizi düşünmeyelim, herkes sevdiklerine hasret üstelik.
Haklısın.Ceza vermekde de haklısın.Abla son 1-1,5 yılda yaşadıklarımız yüzünden hepimiz biraz dolduk galiba, işin içine sevdiklerimiz, hasret çektiklerimiz de girince, konu 1 söyle 1000 ah işite döndü:)
Yani artık ben bile kayınpederim arayınca baba dua et pandemi bitsin demeye başladım, insan kendi için değil de, telefonun diğer ucunda sizi özledim diyenlere üzülüyor, göremiyorsun sarılamıyorsun, telefonda konuşup kapatıyorsun, hele de bir de yaşlılar, gerçi ölüm gencine yaşlısına bakmıyor ama yaşları ilerlediğinden onlar için daha bir endişe duyuyorsun, dünya gözüyle bir daha görememek de var lakin yine de üsluplara dikkat etmemiz lazım.
Geçen gün daha doğrusu dündü galiba, tvde haber yapılmış, Samsun'da bir ilçe belediyesiydi yanılmıyorsam, dışarıdan gelen birilerinin bir toplantısına katılan belediye çalışanlarından biri korona oluyor, ondan tüm belediye personeline bulaşıyor, tüm çalışanlar karantinada olduğu için vatandaşın belediyedeki işlerini belediye başkanı tek başına yapmaya çalışıyordu.5 6 ay önce yaşandı köyde bı genç çocuk vefat etmişti koranadan değil onun taziyesi derken başka şehirden akrabalar geldi o kadar uyarmaya rağmen yaşlı dedesi anneannesi vardı onlarda katıldı cenazeye 3 gün sonra aynı evde ikinci cenaze çıktı neden anneanneleri korana olmuştu . Pandemi döneminden beri gerek eşimin işi gereği gerekse kendi çevrem için önlemler alıyoruz eşim askeri personel ben birinden kapsam ona bulaştıram o gidecek tim arkadaşları derken bu sürü vebal almış olacam eee eşim görevlere gidiyor devamlı ya ordan getirse ben aileme bulastirsam belki kendim için değil ama baskalarina bulastirsam başkalarının hakkına girmiş olacam en çokta bundan korkuyorum evime pandemiden beri toplasam 5 kişi gelip gitmemiştir gerçekten hayret ediyorum misafir ağırlayanlara
Üslup konusunda haklısınız evet ama insan dayanamıyor artık bu pandemi dönemi hepimizin ayarıyla oynadıKonu bdvlik değil, neden her aklımıza eseni bdvye açarız?
Hanımlar sizde bunaldınız, sevdiklerinize hasretsiniz, yasaklara uymayanlara kızıyorsunuz haklısınız da ama üslup
Pandemi bitince, ki umarım biter topluca psikolojik destek almamız şart galiba.Üslup konusunda haklısınız evet ama insan dayanamıyor artık bu pandemi dönemi hepimizin ayarıyla oynadı
Yazık günah sonuçta içlerinde belki çok çok dikkat eden vardı biri geldi bulastirdi . Annemle kardeşim ilk korana olanlardan annem o kadar dikkat ederdi ki kendisi yaşlı kardeşimin bağışıklığı düşük kadın evin içinde maskeyle oturur dezenfekte kullana kullana elleri catlamisti . Kimden bulaştığı belli olmadı komşuları 3 4 kişi birden korana olmuştu bakkaldan mi bulaştı nerden bulaştı belli olmadı ama ağır atlattilarGeçen gün daha doğrusu dündü galiba, tvde haber yapılmış, Samsun'da bir ilçe belediyesiydi yanılmıyorsam, dışarıdan gelen birilerinin bir toplantısına katılan belediye çalışanlarından biri korona oluyor, ondan tüm belediye personeline bulaşıyor, tüm çalışanlar karantinada olduğu için vatandaşın belediyedeki işlerini belediye başkanı tek başına yapmaya çalışıyordu.
Tek bir kişi 50 küsür kişiye bulaştırmış, pandemiye böyle bakmamız lazım, bir grip dahi bağışıklığı düşük birini öldürebilirken korona gibi ağır bir hastalıkta azami dikkat gerek.
Bence dePandemi bitince, ki umarım biter topluca psikolojik destek almamız şart galiba.
Pandemi bitince, ki umarım biter topluca psikolojik destek almamız şart galiba.
Kimisi korona olduğunu söylemiyor, benim vefat eden yakınıma bulaştıran kişinin çocuğu korona olmuş, çocuktan da ailesine bulaşıyor ama testi pozitif çıkana kadar söylemiyor, Allah sağlık versin kendisi iyileşti ama yakınımızın kronik hastalıkları vardı vücudu kaldırmadı.Yazık günah sonuçta içlerinde belki çok çok dikkat eden vardı biri geldi bulastirdi . Annemle kardeşim ilk korana olanlardan annem o kadar dikkat ederdi ki kendisi yaşlı kardeşimin bağışıklığı düşük kadın evin içinde maskeyle oturur dezenfekte kullana kullana elleri catlamisti . Kimden bulaştığı belli olmadı komşuları 3 4 kişi birden korana olmuştu bakkaldan mi bulaştı nerden bulaştı belli olmadı ama ağır atlattilar
Bu konuda beni sinirlendiren misafir ağırlamalarından çok bunu utanmadan buraya yazmaları oldu.Pandemi bitince, ki umarım biter topluca psikolojik destek almamız şart galiba.
Korona var kanlanması ve geçmemesi Allah tarafından.Arkadaşlar pilav kapama yapıcam eti haşlamaya koydum ama kanlandı, suyunu döküp tekrar koydum yine kanlanmış napıcam bu su düzelirmi kaynadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?