İftara yarım saat kala sevap gitti elden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tereliye sen ne çekeceksin acaba evladından? Çok üzülüyorum. Başlarda sadece gülüyordum ama artık üzülüyorum. Inan iyiliğin için yazıyorum.

Kocan kv evlâdı. O annesi ile sorun yaşasın diye gözünün içine bakıyorsun. Kocana gaz veriyor ve dolduruyorsun. Araları bozuluyor ve kocam arkamda diye seviniyorsun. Tüm bunlar yanına kalacak mı sanıyorsun???

Kimse mükemmel değil-dir. Annemin bana yaptıklarını kv yapsa kavga çıkardı. Ama anne babaya sabretmek gerekir. Yanlış mı yapıyor. Aşkım olsun bizi düşünüyor hadi al da yiyelim diyebilirsin. Yarim kilo kıyma mı tutuşturdu, sağol anne diyebilirsin. Ve kocana da olsun elinde bu vardı o an dersin aksine sakinleştirirsin.

Biz müslümanız. Bak oruç tutuyorsun. Gel bu ramazan değişmeye karar ver. Hem sen mutlu olursun hem kocan hem de kv. 3 kisiyi mutlu etmek senin elinde 😘😘

Gorumcenle olan tutmadı gene kv ye sardın.
Bu kadın günahına gire gire gitti sevaplar vallahi. Kadın o aksamda çağırmış naz yapmissiniz, bari alın yiyin eve demis şimdi de bayat diyorsun. İyilik yaramıyor valla size. Kıymalı pide kız boru mu bu kişkiii benim olsa😂
Hiç caniminizin kıymeti yok galiba ben evimde 3 günlük pideyi yiyor, 3 günlük ekmeği tost yapıyorum. 🤦‍♀️🤣🎉 bir kere alfredoyu o kadar çok yapmıştım 3 gün yemiştik. Benim adam o gün lütfen çöpe atabilir miyiz kalanı demişti kıyamam ya 🤣🤣

Hiç caniminizin kıymeti yok galiba ben evimde 3 günlük pideyi yiyor, 3 günlük ekmeği tost yapıyorum. 🤦‍♀️🤣🎉 bir kere alfredoyu o kadar çok yapmıştım 3 gün yemiştik. Benim adam o gün lütfen çöpe atabilir miyiz kalanı demişti kıyamam ya 🤣🤣
Aynen yok heralde 😂 ekmek tost yapilamayacak kadar parcalaniyorsa koftelik için rondodan cekiyorum 😂

😍😍😍 ben deee 🤣🤣 ekmeği de çok almıyoruz 1 tanecik ekmeği bitirmemiz o kadar uzun sürüyor. Ikimiz de doğduğumuz günden beri diyetteyiz 🤣🤣 ama ne gelen var ne giden 😭
Benide sarsti bu korona ne uyku duzeni kaldi ne beslenme. Sistik sisiyorum. 3 saat sonra ise gideceğim birde hala lak lak yapıyorum 😔 napcaz bu yemek isini😃 1 ekmek 3 gün gidiyor nasil kilo aliyorsunuz vallahi sasirdim. 😃su icseniz yariyor heralde benn az once bisküvi gömdüm. Kiymali pide olsa onu gomerdim 😃

Kayınvalidenin karşısına geçip "hanım hanııım evlatların arasında ayrım yapma" mı diyeceksiniz?
Eşiniz tavır koymak istiyorsa koyar, istemiyorsa koymaz. Sizi ilgilendiren bir şey yok.

Göndermek istediği şeyleri almak istemiyorsanız da her defasında geri çevirin, olsun bitsin. Bir süre sonra vazgeçer.
Şimdiye kadar sabretmesi bile mucize zaten.

Benide sarsti bu korona ne uyku duzeni kaldi ne beslenme. Sistik sisiyorum. 3 saat sonra ise gideceğim birde hala lak lak yapıyorum 😔 napcaz bu yemek isini😃 1 ekmek 3 gün gidiyor nasil kilo aliyorsunuz vallahi sasirdim. 😃su icseniz yariyor heralde benn az once bisküvi gömdüm. Kiymali pide olsa onu gomerdim 😃
Bak sana 0 abartı her kahvaltıda benimki 250 300 gr peynir 5 yumurta yiyor djdjdj ben de kahvalti etmem ama ogle yemegi ve akşamı 2 tabak yiyorum. Sadece karbonhidrat almıyoruz ama protein arşa çıkıyor 🤦‍♀️ bir insan hiç mi yemek seçmez, kedinin köpegim mamasını denesem onu bile severim 😭 genetiğim bozuk sanırım 😭😭😭😭

Bak sana 0 abartı her kahvaltıda benimki 250 300 gr peynir 5 yumurta yiyor djdjdj ben de kahvalti etmem ama ogle yemegi ve akşamı 2 tabak yiyorum. Sadece karbonhidrat almıyoruz ama protein arşa çıkıyor 🤦‍♀️ bir insan hiç mi yemek seçmez, kedinin köpegim mamasını denesem onu bile severim 😭 genetiğim bozuk sanırım 😭😭😭😭
Yok yok senin ağız tadın zengin öyle diyelim 😂 bende ekmeği az yerim cok az hemde benim esim yer ekmek. Neredeyse onun için alırız. Ama bende hiiic yemek secmem sorun burada sanırım. 😂😂😂 Ama esim ekmek, cekirdek, cips ,kola ,koca tabak yemek yer kilo almaz. Psikolojimi düşünülebiliyor musun😞
En azından siz ayni skaladasiniz 😂

Eşim manava ve ekmek almaya gitti...Eve geldi ki manav bozuk meyve vermiş ve malesef ekmek taş gibi bayat...Dedim boşver gitme orucun sevabı gitmesin.İki kez yoldan çevirdim bu seferde baktık telefonu çalışıyor arayan annesi...Dün kızı için yaptırdığı bayat etli pideleri eşime gel al diyor.Eşim istemiyorum sağol demiş.Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.Artık bu kadına açık açık söyleyeceğim yeter diye resmen çocuk yerine koymak bu sağol istemiyorum dedikçe üsteledi birde ben sevmiyorum bunu bile bile gel al diyor vereceğide bir tane falandır sahurda ısıtıp yersiniz diyor eşime sinirlenip yüzüne kapadı birde...Ne yapmalı ne etmeli gerçekten karşımda kaynanam değilde başka bir insan varmış gibi konuşmak istiyorum bu kadar yaptığın şeyi anlıyoruz biz çocuk değiliz o evladınsa buda evladın demek istiyorum.Bu zamanda çaldırıyor telefonu deli oluyorum gören der beş kuruşu yok...

Bence siz hic karismayin.
Bisey denecekse oglu soyler.

Yok yok senin ağız tadın zengin öyle diyelim 😂 bende ekmeği az yerim cok az hemde benim esim yer ekmek. Neredeyse onun için alırız. Ama bende hiiic yemek secmem sorun burada sanırım. 😂😂😂 Ama esim ekmek, cekirdek, cips ,kola ,koca tabak yemek yer kilo almaz. Psikolojimi düşünülebiliyor musun😞
En azından siz ayni skaladasiniz 😂
Ben ona bakıp moral buluyorum 🤣 100 kilo ben 62. Ama o 188 cm, ben 157 cm 😭 nerde benim 10 cm boy hakkım 😭😭🤣

Ben ona bakıp moral buluyorum 🤣 100 kilo ben 62. Ama o 188 cm, ben 157 cm 😭 nerde benim 10 cm boy hakkım 😭😭🤣
Cok şanslısın yinede bayağı kilo farkiniz var o daha topludur senden😂 😂 ben 170 e 62 eşim 200 ye 82 şuan tüm modum düştü 20 cm için 20 kg 😢 o alsin diye kalorili seyler yapıyorum yaomisken yiyorum ben aliyorum o almiyor 😢😂😂 o onlari yerken ben nasil sebze ve salata yiyebilirm ki 😑

Cok şanslısın yinede bayağı kilo farkiniz var o daha topludur senden😂 😂 ben 170 e 62 eşim 200 ye 82 şuan tüm modum düştü 20 cm için 20 kg 😢 o alsin diye kalorili seyler yapıyorum yaomisken yiyorum ben aliyorum o almiyor 😢😂😂 o onlari yerken ben nasil sebze ve salata yiyebilirm ki 😑
Ahahahahahah 🤣🤣 çok güldüm ya çok tatlısınız. Zaten almıyor siz az kalorili pişirin, ben aslında 4 kilo vermiştim ama duraklama dönemine girdim. Yok gitmiyor. O kiloları baştan almayacaktım. Süt ineği gibi oldum yeminle, ne giysem kapatamıyorum deliriyorum 🤣 erkek olacaksın dümdüz. Ne giysem uyar ne güzel 😭 eşin çok fitmiş, ben de Benimki fit diye düşünüyordum. Ama veririz ya niye veremeyelim ki dhshshsh

Sohbete özelden devam etmezsek mune bize cımbız atacak kaçmalıyız 🤣

Ahahahahahah 🤣🤣 çok güldüm ya çok tatlısınız. Zaten almıyor siz az kalorili pişirin, ben aslında 4 kilo vermiştim ama duraklama dönemine girdim. Yok gitmiyor. O kiloları baştan almayacaktım. Süt ineği gibi oldum yeminle, ne giysem kapatamıyorum deliriyorum 🤣 erkek olacaksın dümdüz. Ne giysem uyar ne güzel 😭 eşin çok fitmiş, ben de Benimki fit diye düşünüyordum. Ama veririz ya niye veremeyelim ki dhshshsh

Sohbete özelden devam etmezsek mune bize cımbız atacak kaçmalıyız 🤣
Fit mit dime öyle dime 😢😢 bak içime öküz oturdu suan 😢 ben bu msji ss aldım ağzıma o son pideyi atarken acip bakacagim. 😂😂 Hadi bakalım tekrar diyetimsi az yemeye calismali bir gün deneyelim bu gün 😍 evet canım haklısın cimbiza takilmayalim 😂 tekrar görüşmek üzere

Not evet haklısın zaten almiyor ben en iyisi artık daha az kalorili pisireyim. Vallahi alir diye umudum vardi ama haklisiniz canım kendimi dusunmem lazm😂 belki nazar deger alir diye de söylüyorum hep 😂😂😂

Kız sahur var ne yatması hem darkmore için açtım konuyu yazmış konuma kıyamadım 🤗
😂😂😂harikasiniz valla
Ama beni goz ardi etmistiniz,yazdiklarimi nasil goruyorsunuz? Ac kapa ac kapa zor olmuyor mu?

konunuza gelince sizin bir sey soylemenize gerek yok,ne derdi varsa esiniz konussun sonucta onun annesi

Maalesef bizde de sizin gibi bir gelin var. Annem çağırır gelmez,gelse sürat asar. Birşey verse almaz. Annem genelde bı tane verince dört alır aramızda paylaştirir. (Üç kardeşiz) Ama o almaz ben alırım. Şimdi kardeşimin hakkını mi yiyorum. Annem ayrımcılık mı yapıyor! Annem gel der gideriz. Ben gitmek istemesem eşim zorla götürur. Esimde sağ olsun kendi anne babası sayar.
Kim bilir ne ettiniz kadına da ayrımcılık yapıyor. Bazı gelinler insanı evladından soğutuyor.
Ara bulmak da elimizde, ara bozmak da. Siz hep bozmaya uğraşıyorsunuz. Eşiniz de doldurusunuza geliyor. Ama bir yerde patlar. Bence kendinizi kv yerine koyun ve şu mübarek günlerde az insaflı olun.

Gorumcenle olan tutmadı gene kv ye sardın.
Bu kadın günahına gire gire gitti sevaplar vallahi. Kadın o aksamda çağırmış naz yapmissiniz, bari alın yiyin eve demis şimdi de bayat diyorsun. İyilik yaramıyor valla size. Kıymalı pide kız boru mu bu kişkiii benim olsa😂
Ben pide sevmiyorum bile bile veriyor buna rağmen o özeni birde biz görelim ama yok...Görümcemle ne tutmadı anlamadım?

Tereliye sen ne çekeceksin acaba evladından? Çok üzülüyorum. Başlarda sadece gülüyordum ama artık üzülüyorum. Inan iyiliğin için yazıyorum.

Kocan kv evlâdı. O annesi ile sorun yaşasın diye gözünün içine bakıyorsun. Kocana gaz veriyor ve dolduruyorsun. Araları bozuluyor ve kocam arkamda diye seviniyorsun. Tüm bunlar yanına kalacak mı sanıyorsun???

Kimse mükemmel değil-dir. Annemin bana yaptıklarını kv yapsa kavga çıkardı. Ama anne babaya sabretmek gerekir. Yanlış mı yapıyor. Aşkım olsun bizi düşünüyor hadi al da yiyelim diyebilirsin. Yarim kilo kıyma mı tutuşturdu, sağol anne diyebilirsin. Ve kocana da olsun elinde bu vardı o an dersin aksine sakinleştirirsin.

Biz müslümanız. Bak oruç tutuyorsun. Gel bu ramazan değişmeye karar ver. Hem sen mutlu olursun hem kocan hem de kv. 3 kisiyi mutlu etmek senin elinde 😘😘
Belki inanmayacaksın ama ilkkez annesinin tarafından oldum olsun düşünmüş gidip alsaydın dedim onun üstüne bunları dedi...Hep ön yargı hep ben kötüyüm... Şükürler olsun ben kendimi biliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X